Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
nechtěla jsem tě vystrašit. promiň. jen že v tomhle státě se fakt dějí zvěrstva a pak se musíš posadit na zadek a děti s úsměvem předat. ale držím palce, aby to nebyl tvůj případ
já vím… hlavně si říkám, že kdyby náhodou někdy něco, tak třeba děti budou už větší- a bude se muset soud popř přiklonit k jejich názoru.
Taky držím palce, at je vše tak nějak snesitelné…
@Anonymní píše:
Anonymko, to je mi moc líto. u nás to takhle naštěstí nevygradovalo, ale mám trvalé následky na zdraví… s tou autosedačkou, to je hrozný, dali mu cajti aspoň pokutu? můj ex taky malého vystavuje nebezpečí. má přítelkyni, a děti nechávají samotné doma, můj 3,5 a její 4 roky. kouří jim v domě, v autě… ale je to holt styl výchovy. udělat to já, jako že bych to neudělala, to by sociálka měla co říct… to stejné je s tím opruzením, boulemi, modřinami. ze strany matky - něco si zanedbala, nedávala si pozor, ubližuješ mu. ze strany otce - to se stává, co řešíš, vždyť je vlastní, nemůže mu nic udělat… takových to výmluv jsem už slyšela…a za tohle bych někoho pěkně propleskla!
ty policajty volával on na mě, protože jsem mu odmítala nemocný dítko dát. parapáírkrát mu poblinkal auto a on mi pak vynadal. co na to říkat, že.já bych se bála, kdybych se odstěhovala přes celou republiku, že si podá návrh bna střídavku. to by mě už zabilo.
držím palce, at to máte co nejdřív klidnější. tohle jsou fakt stavy na … říkat neboj se, asi nemá význam, ty sama nejlíp víš, ja k to máte. ale tyhlety strachy jsou děsný. mě stačily výhrůžky, že mi ho nevrátí a když přijeli o 10 min. dýl než bylo domluveno, bylo mi dost zle, úzko…vůbec se vedanige nedivím, že je v takové brindě. člověk hraje férově a pak se stejně vše obrátí proti němu. a úřady tady jsou podplatitelné. sama jsem přišla na to, že ty naše „schůzky“ na ospod a soudy jsou zaplacený. a řekl mi to i právník, jestli to není zaplacený, že mu to tak přijde
a pak v týhle zeminěco řešte s úřady
vedanigo, něco nového?
Nedali mu pokutu.Než šel k autu tak ho upozornili,že má nevhodnou autosedačku.Sepsali,vyfotili i malého jak tam sedí.Jen mu zabránili aby odjel. ![]()
Aspon tu budou ted přikaždém předávání.Fakt se nenechám mlátit a malého ušetřím jeho scén.
1024
Náš syn taky nemluví a to bude 24měsíců a rozumím mu taky jen já.Tak nevím jak s otcem se domluví.
Holky je to hrozné celý den ho má a odnáší to jen ten mrnous.S otcem vůbec nežil neznáho prostě nic. ![]()
@Anonymní píše:
Nedali mu pokutu.Než šel k autu tak ho upozornili,že má nevhodnou autosedačku.Sepsali,vyfotili i malého jak tam sedí.Jen mu zabránili aby odjel.
Aspon tu budou ted přikaždém předávání.Fakt se nenechám mlátit a malého ušetřím jeho scén.1024
Holky je to hrozné celý den ho má a odnáší to jen ten mrnous.S otcem vůbec nežil neznáho prostě nic.
Náš syn taky nemluví a to bude 24měsíců a rozumím mu taky jen já.Tak nevím jak s otcem se domluví.
to je dobře, že je tam budeš mít. a na každé předání? jak sis to zařídila?
já dávala už miminko
malý hodně plakával. o domluvě mezi nima nemohla být řeč, taky ho prakticky neznal, protože se munikdy nevěnoval, nebýval doma …
Holy předávat miminko- stoprocentně bezbranné- to si neumím představit, to bych se zbláznila!
A porč nejste v přítomnosti ? To nejde?
Náš měl včera 22 měsíců, mluví od rána do večera tou svou hatmatilkou, začíná říkat hezky některá slova i nějakou větu ale jakmile přijde někdo cizí tak se stydí a nevypadne z něho ani prd. Tak u něho by s výslechem asi vůbec neuspěli…
Manžel jel asi v 11 s dětmi k babičce, abych se mohla učit. Už dvakrát jsem mu volala, je mi po dětech strašně smutno, hlavně po tom nejmenším (rok a půl). Představa, že ho celý víkend nevidím, mě ubíjí. Fakt je mi strašně líto, že toto musíte zažívaat.
@byron píše:
Holy předávat miminko- stoprocentně bezbranné- to si neumím představit, to bych se zbláznila!A porč nejste v přítomnosti ? To nejde?
byron, to bylo a je v podstatě stejné. jen mi tu ještě vyhrožuje jeho nová přítelkyně. je to pořád stejné. člověk zapadne do takového streotypu… malý brečí, že s nima nikam nejede, utíká, pak je rozhozený. za celé téměř 4 roky mu nedal nic žádnou hračku, lízátko nebo cokoliv. a to ho má i na vánoce, narozeniny ap. a když se malýho zeptám, jestli měl dort nebo něco dostal? udivený výraz proč? u nás doma chodil Ježíšek, u nich měli jen stromeček a nic nedostal. ex mi nic neřekne, vše je jeho věc a já ho tímto sleduji, když chci vědět, jestli dostal něco k Ježíšku nebo co celý den dělali (při příjezdu nevinná otázka na malýho - tak jak si se měl? malý nereaguje a utíká domů, neloučí se spolu. od ex dostanu sprdunk, že se moc ptám, co mi je po tom atp.
kolikrát mi tu troubí pod oknem, sledovačky, leze po plotě, vyhrožuje policajtama, k tomu se přidává i ta jeho, že se špatně starám, že má malý ošklivé kolo - proč mu nekoupím lepší (vidí ho na dvoře), že ho nevhodně oblíkám, že mu kupuju ošklivé oblečení, špatné boty (řeší nesmysli, boty kupuju se žirafou, oblečení sice značkové není ale většinou je české výroby a s atestem, kvůli kožním nemocem malýho). na vánoce ho ex přítelkyně pokousala dom odřin. tak to mi bylo taky k ničemu. spravedlnost není… u nás tedy ne ![]()
@Anonymní píše:
byron, to bylo a je v podstatě stejné. jen mi tu ještě vyhrožuje jeho nová přítelkyně. je to pořád stejné. člověk zapadne do takového streotypu… malý brečí, že s nima nikam nejede, utíká, pak je rozhozený. za celé téměř 4 roky mu nedal nic žádnou hračku, lízátko nebo cokoliv. a to ho má i na vánoce, narozeniny ap. a když se malýho zeptám, jestli měl dort nebo něco dostal? udivený výraz proč? u nás doma chodil Ježíšek, u nich měli jen stromeček a nic nedostal. ex mi nic neřekne, vše je jeho věc a já ho tímto sleduji, když chci vědět, jestli dostal něco k Ježíšku nebo co celý den dělali (při příjezdu nevinná otázka na malýho - tak jak si se měl? malý nereaguje a utíká domů, neloučí se spolu. od ex dostanu sprdunk, že se moc ptám, co mi je po tom atp.
kolikrát mi tu troubí pod oknem, sledovačky, leze po plotě, vyhrožuje policajtama, k tomu se přidává i ta jeho, že se špatně starám, že má malý ošklivé kolo - proč mu nekoupím lepší (vidí ho na dvoře), že ho nevhodně oblíkám, že mu kupuju ošklivé oblečení, špatné boty (řeší nesmysli, boty kupuju se žirafou, oblečení sice značkové není ale většinou je české výroby a s atestem, kvůli kožním nemocem malýho). na vánoce ho ex přítelkyně pokousala dom odřin. tak to mi bylo taky k ničemu. spravedlnost není… u nás tedy ne
no tak na to ani nemám slov, prasata
@Anonymní píše:
kolikrát mi tu troubí pod oknem, sledovačky, leze po plotě, vyhrožuje policajtama, k tomu se přidává i ta jeho, že se špatně starám, že má malý ošklivé kolo - proč mu nekoupím lepší (vidí ho na dvoře), že ho nevhodně oblíkám, že mu kupuju ošklivé oblečení, špatné boty (řeší nesmysli, boty kupuju se žirafou, oblečení sice značkové není ale většinou je české výroby a s atestem, kvůli kožním nemocem malýho). na vánoce ho ex přítelkyně pokousala dom odřin. tak to mi bylo taky k ničemu. spravedlnost není… u nás tedy ne
Kdo ho pokousal? Oni maj psa? Nebo jak?
Holky držte se!!
Je to šílené a hlavně mě ubíjí to,že ty dětičky takhle musí trpět
.Mám syna 6let,.otec mě napadl v těhotenství,odešla jsem,byla jsem s ním nějakou dobu alespoň v kontaktu kvůli prcka.Proběhl soud o svěř.do mé péče
,dohoda na návštěvách,alimentech a je to tak,že celých 6let nejeví zájem,neplatí,nekontaktuje.Sem tam ho chytl rapl a začal vyhrožovat,že si nechá potvrdit soudně testy DNA-prohlašoval,že žádné dítě nemá/není jeho a bude to řešit.Díky bohu zůstalo jen u těch výhrůžek,ale trnu hrůzou co když si začne jednou dělat opravdu nároky?
holky jak tady čtu posledni strany neda mi to a musim reagovat.
To snad ani neni mozne, ze se nekteri otcove takto chovaji. Proc jim ty deti davate?
Muj muz uz svou dceru nevidel pul roku. A to se ho netyka ani jedna z veci kterou jste zde zminili. Svou dceru mikuje a snesl by ji modre z nebe. S alimenty s v zivote nespozdil o jediny den. Kolikrat jsmenezaplatili nejaky poolatek, ale alimenty odesly vzdy! Jen matka se proste rozhodla, ze mu ji davat nebude. Zrovna dneska tam zas jel. Kdyz volal policii, ptali se ho aco po nas jako chcete? Nakonec se uracili prijet. Matka na ne hodila oci, jeden s ni sel dokonc domu! vysli s vystresovanym ditetem, kteremu matka rekla, ze na ni otec zavolal policii, rekla, ze ji neda a konec.
Tak jak je mozne, ze nekdo musi dat i nemocne dite takovemu hajzlovi a jina se milujicimu otci smeje za asistence oolicie di obliceje?
Zaverem, manzel rekl, ze uz tam vickrat nejede, protoze nechce byt pricinou toho aby jeho dcera byla matkou schvalne vystavovana takovemu stresu. Dite samozrejme plakalo, protoze nechape, proc na ni tatinek vola policajty
@veverik píše:
holky jak tady čtu posledni strany neda mi to a musim reagovat.
To snad ani neni mozne, ze se nekteri otcove takto chovaji. Proc jim ty deti davate?Muj muz uz svou dceru nevidel pul roku. A to se ho netyka ani jedna z veci kterou jste zde zminili. Svou dceru mikuje a snesl by ji modre z nebe. S alimenty s v zivote nespozdil o jediny den. Kolikrat jsmenezaplatili nejaky poolatek, ale alimenty odesly vzdy! Jen matka se proste rozhodla, ze mu ji davat nebude. Zrovna dneska tam zas jel. Kdyz volal policii, ptali se ho aco po nas jako chcete? Nakonec se uracili prijet. Matka na ne hodila oci, jeden s ni sel dokonc domu! vysli s vystresovanym ditetem, kteremu matka rekla, ze na ni otec zavolal policii, rekla, ze ji neda a konec.
Tak jak je mozne, ze nekdo musi dat i nemocne dite takovemu hajzlovi a jina se milujicimu otci smeje za asistence oolicie di obliceje?
Zaverem, manzel rekl, ze uz tam vickrat nejede, protoze nechce byt pricinou toho aby jeho dcera byla matkou schvalne vystavovana takovemu stresu. Dite samozrejme plakalo, protoze nechape, proc na ni tatinek vola policajty
anonymka2
Mě se mu malého nechce dávat ale co mám dělat??Malému jsou skoro dva roky nic neřekne nemluví ještě.Odnáší to dítě.
Holky ani nevíte jaký mám strach o malého když otec ho vozí takhle v autosedačce a nehodlá to řešit.Ještě že tu byli policajti.Při vrácení už tu nebyli a on spustil,že jsem kr… že už k jeho auto nikdy nepáchnu.To je hrůza to by ho asi radši zabil či co?
Nikdy nevím co s ním dělá a ted malého má celý den
mě se mu ho nechce dát.
Co by jste dělali vy?
@eva valoi píše:
Kdo ho pokousal? Oni maj psa? Nebo jak?
přítelkyně mého ex pokousala mého syna. až tak že měl modřiny, obtisky zubů a vše prošlo, jako že dohromady se nic nestalo. pro mě ale stalo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat