Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
2.6.12 19:51
@veverik píše:
holky jak tady čtu posledni strany neda mi to a musim reagovat.
To snad ani neni mozne, ze se nekteri otcove takto chovaji. Proc jim ty deti davate?Muj muz uz svou dceru nevidel pul roku. A to se ho netyka ani jedna z veci kterou jste zde zminili. Svou dceru mikuje a snesl by ji modre z nebe. S alimenty s v zivote nespozdil o jediny den. Kolikrat jsmenezaplatili nejaky poolatek, ale alimenty odesly vzdy! Jen matka se proste rozhodla, ze mu ji davat nebude. Zrovna dneska tam zas jel. Kdyz volal policii, ptali se ho aco po nas jako chcete? Nakonec se uracili prijet. Matka na ne hodila oci, jeden s ni sel dokonc domu! vysli s vystresovanym ditetem, kteremu matka rekla, ze na ni otec zavolal policii, rekla, ze ji neda a konec.
Tak jak je mozne, ze nekdo musi dat i nemocne dite takovemu hajzlovi a jina se milujicimu otci smeje za asistence oolicie di obliceje?
Zaverem, manzel rekl, ze uz tam vickrat nejede, protoze nechce byt pricinou toho aby jeho dcera byla matkou schvalne vystavovana takovemu stresu. Dite samozrejme plakalo, protoze nechape, proc na ni tatinek vola policajty

Anonymka3 - jak u ní byly 2× od sociálky.
Ono je to jednoduché. Protože pokud otci dítě nedáš a on zavolá policajty. Budeš ta špatná ty a pro dítě je to ještě horší. Navíc u případného soudu by ti to hodně přitížilo. O tom mě informovala právnička, když jsem se jí ptala.

Anonymko2: Tady je každá rada drahá. Já se o tom radila i s právničkou, že ho chce brát do bytu, kde není elektřina, plyn a ani voda. Řekla mi, že bych to musela průkazně dokázat a pak se obrátit na soud. ALe výsledek, že je nejistý.
Naštěstí v mém případě si malého nebere a tak mám klid. Jenže také si říkám. Co když jednou bude chtít hrát hodného tatínka.

Jinak můj bývalý také není hajzl. Je to 46 letý chlap, který pracoval jako pilot v ČSA. Momentálně nevím, kde je a je mi to jedno. Asi mu přeskočilo, že ho vyhodili. :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
2.6.12 19:52
@Anonymní píše:
přítelkyně mého ex pokousala mého syna. až tak že měl modřiny, obtisky zubů a vše prošlo, jako že dohromady se nic nestalo. pro mě ale stalo.

Anonymka3: To je hnus. To bych se bála c mu tam dělají dalšího, ale asi lepší na to nemyslet. :,(

• Upravit
1897
2.6.12 20:00
@veverik píše:
holky jak tady čtu posledni strany neda mi to a musim reagovat.
To snad ani neni mozne, ze se nekteri otcove takto chovaji. Proc jim ty deti davate?Muj muz uz svou dceru nevidel pul roku. A to se ho netyka ani jedna z veci kterou jste zde zminili. Svou dceru mikuje a snesl by ji modre z nebe. S alimenty s v zivote nespozdil o jediny den. Kolikrat jsmenezaplatili nejaky poolatek, ale alimenty odesly vzdy! Jen matka se proste rozhodla, ze mu ji davat nebude. Zrovna dneska tam zas jel. Kdyz volal policii, ptali se ho aco po nas jako chcete? Nakonec se uracili prijet. Matka na ne hodila oci, jeden s ni sel dokonc domu! vysli s vystresovanym ditetem, kteremu matka rekla, ze na ni otec zavolal policii, rekla, ze ji neda a konec.
Tak jak je mozne, ze nekdo musi dat i nemocne dite takovemu hajzlovi a jina se milujicimu otci smeje za asistence oolicie di obliceje?
Zaverem, manzel rekl, ze uz tam vickrat nejede, protoze nechce byt pricinou toho aby jeho dcera byla matkou schvalne vystavovana takovemu stresu. Dite samozrejme plakalo, protoze nechape, proc na ni tatinek vola policajty

protože toto, co zde popisujeme, není až tak o tom, že je někdo muž či žena, otec či matka. to je o povaze, o tom, že se chce mstít z nějakého důvodu bůh ví za co. inteligentní člověk by tohle nedělal. u nás je to otec, u vás matka
u nás policajti viděli nemocný horečkou zpocený roční dítě a vyskakujícího otce, co mával všem před obličejem rozsudkem, že máme 5 minut zpoždění (protože jsem musela malýho držet, aby se nezadusil zvratky). vysvětlit si nedal ani od nich nic, vyhrožoval, ječel třískal do auta… podle zákona si otec může přebírat i nemocný dítě. papír s razítkem od soudu na to měl, byl v právu. ale malý horečku, zvracel, otec mu odmítal dávat léky od lékařky (odmítá mu dávat léky které musí brát dlouhodobě, kvůli vrozené kožní nemoci - i toto je právo na výchovu a ospod nezasahuje). to je pak těžký. policajti říkali, že by ho nechali doma u matky, kor když jsem jim řekla, že jediný jídlo a pití, které přijímá je kojení. snažili se ho dostat do nějakých mezí. marný. prostě i policajti na to byli krátcí. tohle zřejmě umí ovládat ta vaše mamina. že se v člověku sevře vše co může, že i dýchat je nadlidský úkol, že se podlamují kolena, … nikoho to nezajímá. a jak je asi nemocnému miminku,které se neumí bránit, říct si, co by chtělo?
no tak s brekem miminka, útěchami policajtů a řevem ex malý odjel…
policajti se mě jen zeptali, jestli jsem v pořádku a jestli je se mnou někdo doma. asi víc dělat nemohli.
podobných zážitků je víc. bohužel :,( :cert:

• načítám...
918
2.6.12 20:04
@Anonymní píše:
anonymka2
Mě se mu malého nechce dávat ale co mám dělat??Malému jsou skoro dva roky nic neřekne nemluví ještě.Odnáší to dítě.
Holky ani nevíte jaký mám strach o malého když otec ho vozí takhle v autosedačce a nehodlá to řešit.Ještě že tu byli policajti.Při vrácení už tu nebyli a on spustil,že jsem kr… že už k jeho auto nikdy nepáchnu.To je hrůza to by ho asi radši zabil či co?
Nikdy nevím co s ním dělá a ted malého má celý den :,( mě se mu ho nechce dát.
Co by jste dělali vy?

ja jsem napsala jak to je u nas. Policajti jsou pri kazdem predani, ktere by meli probehnout. Kolikrat ani neotevre, dela, ze nejsou doma. A nic se ji nestane. Na socialce tvrdi, ze k nam holka nechce, ze u nas zaziva stresy a te na otce neni zvykka. No a oni ji to vsichni basti i s naviakem. Na policajta udela oci a ten si z ni div nesedne na prdel. Zkus taky neco takoveho a uvidis. Dneska ten starsi polucajr manzelovi vyslovene rekl, ze nic nezmuzou, ze matka drzi veskere trumfy. Rekne, ze je dite nemocne, no tak je proste nemocne k otci nemuze.
Kazdopadne byt tebou jdu co nejdriv na socialku at ti poradi. Prece nemuzes dite dobrovolne vystavovat takovym situacim. Zazadala bych na socialce o asistenci pri predavani a styku. Taky jsme to tak ze zacatku melu, a pokud ti nepomuzou, minimalne u nich bude zapis, ze to resis a chodila bych tam tak dlouho dokzd s ti neco nezacnou delat

• načítám...
1897
2.6.12 20:07

anonymko 2, ono je to tak. kdybyste byli manželé, domluvili byste se v klidu, o autosedačce. jenže, protože je tady někdo uražený (tvůj ex), tak ti bude dělat naschvály. provokuje sedačkou a za rohem z kufru může vytáhnout pořádnou a vhodnou pro jeho věk a bude si mnout ruce,jak tě zase vytočil. jestli ale mu je jedno, kudy vede pás přes malýho, je to mnohem horší. doporučovala bych, nechat ho takto odjet a volat hned policajty, že se pohybuje řidič s malým dítětem bez vhodné autosedačky, dát jim značku a číslo auta a oni už to vyřeší, na silnici dostane pokutu a půjde pěsky, pokud pořádnou sedačku nemá v tom kufru. možná to zjednodušuji, ale výsměch to není. to proboha ne.

s tím, že na tebe řve, se asi moc neudělá, pokud sousedi nezavolají ty policajty s tím, že je ten řev obtěžuje. když to uděláš ty, udělá z tebe bohužel hysterku
tady je každá rada drahá. věř mi, mám to za sebou.

• načítám...
Anonymní
2.6.12 20:09
@Anonymní píše:
Anonymka3: To je hnus. To bych se bála c mu tam dělají dalšího, ale asi lepší na to nemyslet. :,(

musíš dát, je na to rozsudek a jim se nic zlého neprokázalo. v podstatě to vyznělo, že si to malý udělal sám. ale ve tváři se dítě samo nepokouše a ty zuby byly lidský. to poznáš, jestli tě rafne pes nebo ne. navíc prý psa nemají.
bojím se to je jasný. malího miluju a modlím se za to, aby se tam ten čas měl hezky. ale podle reakcí asi nic moc.

• Upravit
918
2.6.12 20:10
@Anonymní píše:
anonymka2
Mě se mu malého nechce dávat ale co mám dělat??Malému jsou skoro dva roky nic neřekne nemluví ještě.Odnáší to dítě.
Holky ani nevíte jaký mám strach o malého když otec ho vozí takhle v autosedačce a nehodlá to řešit.Ještě že tu byli policajti.Při vrácení už tu nebyli a on spustil,že jsem kr… že už k jeho auto nikdy nepáchnu.To je hrůza to by ho asi radši zabil či co?
Nikdy nevím co s ním dělá a ted malého má celý den :,( mě se mu ho nechce dát.
Co by jste dělali vy?

ja jsem napsala jak to je u nas. Policajti jsou pri kazdem predani, ktere by meli probehnout. Kolikrat ani neotevre, dela, ze nejsou doma. A nic se ji nestane. Na socialce tvrdi, ze k nam holka nechce, ze u nas zaziva stresy a te na otce neni zvykka. No a oni ji to vsichni basti i s naviakem. Na policajta udela oci a ten si z ni div nesedne na prdel. Zkus taky neco takoveho a uvidis. Dneska ten starsi polucajr manzelovi vyslovene rekl, ze nic nezmuzou, ze matka drzi veskere trumfy. Rekne, ze je dite nemocne, no tak je proste nemocne k otci nemuze.
Kazdopadne byt tebou jdu co nejdriv na socialku at ti poradi. Prece nemuzes dite dobrovolne vystavovat takovym situacim. Zazadala bych na socialce o asistenci pri predavani a styku. Taky jsme to tak ze zacatku melu, a pokud ti nepomuzou, minimalne u nich bude zapis, ze to resis a chodila bych tam tak dlouho dokzd s ti neco nezacnou delat

• načítám...
918
2.6.12 20:15
@Anonymní píše:
protože toto, co zde popisujeme, není až tak o tom, že je někdo muž či žena, otec či matka. to je o povaze, o tom, že se chce mstít z nějakého důvodu bůh ví za co. inteligentní člověk by tohle nedělal. u nás je to otec, u vás matka
u nás policajti viděli nemocný horečkou zpocený roční dítě a vyskakujícího otce, co mával všem před obličejem rozsudkem, že máme 5 minut zpoždění (protože jsem musela malýho držet, aby se nezadusil zvratky). vysvětlit si nedal ani od nich nic, vyhrožoval, ječel třískal do auta… podle zákona si otec může přebírat i nemocný dítě. papír s razítkem od soudu na to měl, byl v právu. ale malý horečku, zvracel, otec mu odmítal dávat léky od lékařky (odmítá mu dávat léky které musí brát dlouhodobě, kvůli vrozené kožní nemoci - i toto je právo na výchovu a ospod nezasahuje). to je pak těžký. policajti říkali, že by ho nechali doma u matky, kor když jsem jim řekla, že jediný jídlo a pití, které přijímá je kojení. snažili se ho dostat do nějakých mezí. marný. prostě i policajti na to byli krátcí. tohle zřejmě umí ovládat ta vaše mamina. že se v člověku sevře vše co může, že i dýchat je nadlidský úkol, že se podlamují kolena, … nikoho to nezajímá. a jak je asi nemocnému miminku,které se neumí bránit, říct si, co by chtělo?
no tak s brekem miminka, útěchami policajtů a řevem ex malý odjel…
policajti se mě jen zeptali, jestli jsem v pořádku a jestli je se mnou někdo doma. asi víc dělat nemohli.
podobných zážitků je víc. bohužel :,( :cert:

tak to je sila, nevim co na to rict. Z takovyho hajzla je mi do breku. Jaktoze vsude nepracuji policajti stejne?! Jak muzou dovolit aby dite odvazel v takovemhle stavu ?!
V nasem pripade to nejspis nebude msta, ale nejaky psychicky problem. Jednu dobu k nam div nechodi na kafe, jaka je kamaradka a pak z niceho nic tohle.

• načítám...
Anonymní
2.6.12 20:20
@veverik píše:
Kazdopadne byt tebou jdu co nejdriv na socialku at ti poradi. Prece nemuzes dite dobrovolne vystavovat takovym situacim. Zazadala bych na socialce o asistenci pri predavani a styku. Taky jsme to tak ze zacatku melu, a pokud ti nepomuzou, minimalne u nich bude zapis, ze to resis a chodila bych tam tak dlouho dokzd s ti neco nezacnou delat

Anonymka 2
na sociálce nic nezmůžu.Má tam známou.Už jen že mu píše jaká jsem socinka a jak jsem na lopatkách že má z toho radost a že mu dá rady jak dál.Super :,(

Ted jsem musela malého kojit a to už nechtěl už jsme skončili.Chtěl mnam mnam a pak mi vzal ruku přehodil si jí přes sebe a usnul. :,(

• Upravit
Anonymní
2.6.12 20:23
@Anonymní píše:
přítelkyně mého ex pokousala mého syna. až tak že měl modřiny, obtisky zubů a vše prošlo, jako že dohromady se nic nestalo. pro mě ale stalo.

anonymka 2
no to je hrůza chudák maličký :,(

• Upravit
1897
2.6.12 20:24

veverik, oni stejně nikde nepracují ani ospodky. natož policajti. je to o lidech. zrovnatak jako spory. asi jí vadí, že má její ex tebe. chtěla to u vás omrknout a pak tohle. těžko říct, co se komu honí v hlavě.
tak to víš, že jsem probrečela polštáře, noci, přemýšlela horem dolem, co s tím, ale na takovýhle hajzly prostě nic neplatí. vždycky si skulinku v zákoně našel, vysvětlil po svém,přesvědčil, okecal, oblbnul ospodku a soudkyni…
já taky nechci a by se mi o dítě starala cizí ženská,která cigáro nevyndá z ruky a pusy, ale bohužel nenadělám nic. hlášení na ospod vyjde naprázdno, stížnosti se „uklidí“ neřeší… toto už je na systému. já jakomalý člověk moc nezmůžu, když oni jsou úřad, instituce a zavřít se kvůli nim nenechám. ikdyž jsou nemalé problémy, malému budu víc užitečná takto než v lochu za maření výkonu nebo za věčné „neopodstatněné“ stížnosti a průtahy úředního jednání.

• načítám...
1897
2.6.12 20:31
@Anonymní píše:
Anonymka 2
na sociálce nic nezmůžu.Má tam známou.Už jen že mu píše jaká jsem socinka a jak jsem na lopatkách že má z toho radost a že mu dá rady jak dál.Super :,(Ted jsem musela malého kojit a to už nechtěl už jsme skončili.Chtěl mnam mnam a pak mi vzal ruku přehodil si jí přes sebe a usnul. :,(

anonymko, to znám, je mu smutno, cítil úzkost. bolí to ale musíš to přestat vnímat, jinak se zblázníš. věnuj se mu co to jde. objímej ho, koj jak dlouho chtete vy dva.
známá na ospod je prima věc, mého ex kamarádka dělala nám zápisovatelku při jednání. takže asi vím, jak ti je. skus se na to vykašlat. věnuj se malému. mě pomáhalo pustit CD s písničkama a malýmu zpívat,nepřemýšlet, zpívat, hodiny a taky psát deník. ale naštětí už to nepotřebuji (to psaní), ale zpíváme pořád, i před spaním někdy místo pohádky.
nemáš někoho, kdo by s tebou u těch předávaček byl? nějaký známí, kamarád, kamarádka?
co děláš, když je malý pryč, máš se jak zabavit?

• načítám...
918
2.6.12 20:33
@Anonymní píše:
veverik, oni stejně nikde nepracují ani ospodky. natož policajti. je to o lidech. zrovnatak jako spory. asi jí vadí, že má její ex tebe. chtěla to u vás omrknout a pak tohle. těžko říct, co se komu honí v hlavě.
tak to víš, že jsem probrečela polštáře, noci, přemýšlela horem dolem, co s tím, ale na takovýhle hajzly prostě nic neplatí. vždycky si skulinku v zákoně našel, vysvětlil po svém,přesvědčil, okecal, oblbnul ospodku a soudkyni…
já taky nechci a by se mi o dítě starala cizí ženská,která cigáro nevyndá z ruky a pusy, ale bohužel nenadělám nic. hlášení na ospod vyjde naprázdno, stížnosti se „uklidí“ neřeší… toto už je na systému. já jakomalý člověk moc nezmůžu, když oni jsou úřad, instituce a zavřít se kvůli nim nenechám. ikdyž jsou nemalé problémy, malému budu víc užitečná takto než v lochu za maření výkonu nebo za věčné „neopodstatněné“ stížnosti a průtahy úředního jednání.

je mi to tak lito. Tohle by se nemelo stavat :-(
Kdyz to reknu blbe. Muj muz ma smulu, neni hajzl, stesti dcery je pro nej dulezitejsi nez jeho. Nedela nikde sceny, nic si nevyrvava ani nepouziva zadnych intrik, takze ma smulu, se svou dcerou nebude. Jedine snad az ona bude dost velka na to aby prisla a prosadila si pred matkou svou. Ach jo…

Holky vsem Vam preji, aby Vadi ex dostali rozum a prestali se mstit na tech ubohych detech. Je mi z tohi na nic…

• načítám...
48576
2.6.12 20:34

Teda když dočítám běhá mi mráz po zádech.Opravdu se takovim otcum děti musí dávat?Vždyt to ani neni v jejich zájmu a já bych měla strašný strach.raději bych někam utekla i s mimčem :oops: .

Vim že opustit chlapa taky by mi dělal ze života asi chvilku peklo,ale vim že našim dětem by umyslně nikdy neublížil a za to mohu dát ruku do ohně ale přesto by mi bylo těžko bez nich být :?
Jednou jsme se domluvili že kdyby taková situace nastala rozdělíme dum na dvě bytové jednotky a budeme spolu žít dál :lol: ale nevim jestli by to klapalo :lol:

• načítám...
sophinka
2.6.12 20:47

@Kamča.dalmatinka jo taky jsem se s manželem dohodli podobně :pankac: ale naštěstí (ťuk,ťuk) nám toklape. Ale v takové zoufalé situaci jak tady popisují holky ,bych asi fakt zabalila saky paky a odstěhovala se co nejdál by to šlo . A modlila bych se aby ho přestalo bavit si pro dítě jezdit :(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová