Podpůrná Instagram skupinka

402
25.2.25 16:47

Podpůrná Instagram skupinka

Ahojky všem, s pár kamarádkami budeme zakládat podpůrnou skupinku na Instagramu, budeme se vzájemně sledovat, dávat si lajky a komentáře na příspěvky, prostě taková pomoc dostat naše profily na vyšší příčky. Tak jsem se rozhodla dát nabídku i sem. :srdce: Měl by zde někdo zájem se také zapojit? :nevim: Pokud ano, tak napište jak se jmenujete na Instagramu a já vás pak kontaktuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartaProchajda
25.2.25 16:51

Těch pár lajčíčků od kámošek vás nevytrhne. To chce našpulený zadek v elastických kraťáskách a hned to pojede nahoru. :P

• Citovat
  • Upravit
402
25.2.25 16:53
@MartaProchajda píše: Více

@MartaProchajda
No, nevím jestli si po porodu úplně můžu dovolit takové fotky. :potlesk: Ale děkuji za top diskuze. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
25.2.25 17:01
@Blanka991911 píše: Více

Mn. číslo? Jsem založila jednu. :think:
Já taky nejsem žádná modelína, přesto moje větší prdýlka v elasťákách dokáže vzbudit pozornost, když jdu vynést smetí. :P Musíme se umět prodat, skoro každá máme něco, co z chlapů udělá slintající zvířátka, tím pádem lajkující. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
402
25.2.25 17:16
@MartaProchajda píše: Více

@MartaProchajda
Top diskuze myslím jako topnutí mé diskuze. Tím, že přidáš někde komentář se diskuze dostane výš a vidí ji víc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
25.2.25 17:42

To potřebuješ opravdu hodně lajků, hodně reakcí, nějaké sdílení apod. Tam se pak dělají falešné profily a sledování ne v jednotkách, ale ve stovkách. Taky to chce mít nějaká kontent - o čem máš profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
25.2.25 18:09

Dělat si falešný sledování, to je fakt zoufalství  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaProchajda
25.2.25 18:26

Jo takhle. Jsem už stará, tak mi ten výraz top-ovat nic neříká. :D

• Citovat
  • Upravit
MartaProchajda
25.2.25 18:28
@pikola píše: Více

Aby o sobě dala vědět, proč ne? :nevim: Ti ostatní to dělají taky, ze začátku.

• Citovat
  • Upravit
2756
25.2.25 19:02

A nechceš sem napsat Nick? Jsem zvědavá :mrgreen: a nebo i někdo jiný, neříkejte, že se na stránce jako epipi nenajde víc lidí, co rádi exhibuji na netu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
25.2.25 19:30
@Yasmen píše: Více

@Yasmen
Klidně se o Instagram podělím, akorát jsem udělala rekonstrukci toho starého, smazala příspěvky a začala tvořit nový, takže se teď teprve znovu rozjíždím. https://www.instagram.com/mamazrzka?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.3.26 14:10

Ahoj, klidně se přidám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie