Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky všem, s pár kamarádkami budeme zakládat podpůrnou skupinku na Instagramu, budeme se vzájemně sledovat, dávat si lajky a komentáře na příspěvky, prostě taková pomoc dostat naše profily na vyšší příčky. Tak jsem se rozhodla dát nabídku i sem.
Měl by zde někdo zájem se také zapojit?
Pokud ano, tak napište jak se jmenujete na Instagramu a já vás pak kontaktuji.
Těch pár lajčíčků od kámošek vás nevytrhne. To chce našpulený zadek v elastických kraťáskách a hned to pojede nahoru. ![]()
@MartaProchajda píše: Více
@MartaProchajda
No, nevím jestli si po porodu úplně můžu dovolit takové fotky.
Ale děkuji za top diskuze. ![]()
@Blanka991911 píše: Více
Mn. číslo? Jsem založila jednu. ![]()
Já taky nejsem žádná modelína, přesto moje větší prdýlka v elasťákách dokáže vzbudit pozornost, když jdu vynést smetí.
Musíme se umět prodat, skoro každá máme něco, co z chlapů udělá slintající zvířátka, tím pádem lajkující. ![]()
@MartaProchajda píše: Více
@MartaProchajda
Top diskuze myslím jako topnutí mé diskuze. Tím, že přidáš někde komentář se diskuze dostane výš a vidí ji víc lidí.
To potřebuješ opravdu hodně lajků, hodně reakcí, nějaké sdílení apod. Tam se pak dělají falešné profily a sledování ne v jednotkách, ale ve stovkách. Taky to chce mít nějaká kontent - o čem máš profil?
Jo takhle. Jsem už stará, tak mi ten výraz top-ovat nic neříká. ![]()
@pikola píše: Více
Aby o sobě dala vědět, proč ne?
Ti ostatní to dělají taky, ze začátku.
A nechceš sem napsat Nick? Jsem zvědavá
a nebo i někdo jiný, neříkejte, že se na stránce jako epipi nenajde víc lidí, co rádi exhibuji na netu ![]()
@Yasmen píše: Více
@Yasmen
Klidně se o Instagram podělím, akorát jsem udělala rekonstrukci toho starého, smazala příspěvky a začala tvořit nový, takže se teď teprve znovu rozjíždím. https://www.instagram.com/mamazrzka?…