Podsvícení těhotenského testu

Anonymní
8.11.24 14:26

Podsvícení těhotenského testu.

Mám trochu blbý dotaz. Jsem nedočkavec a nesnáším když nevím na čem jsem. Dnes jsem asi 13dpo a 3. den mám mini ducha na testu - možná bych tipla spíš rysku…dnešní test jsem podsvítila telefonem a je tam úplně silná čárka. Ta by tam přeci vůbec být neměla ne? Včerejší jsem zkusila podsvitit tedy také a tam je taky, ale úplně slaboučká. Nebo to dělá u všech testů? Nemám to s čím porovnat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mandarinka104
8.11.24 14:31

Ahoj, no a proc sem ty „podsvicene fotky“ nevlozis???
Obvykle sem kazda vklada fotky testu, abychom to mohli posoudit… bez fotky to totiz jaksi nejde :nevim:
Ale jako hele, obecne, pokud musis s telefonem vymyslet takove čachry machry a ruzne fotky upravovat, pak to proste nevěstí nic dobreho a neudava to jasny vypovidajici vysledek.
Protoze, kdyz je test normalne pozitivni, tak je proste pozitivni a vidime to na jedne jedine barevne fotce, bez uprav a bez rozkliknuti, zvetsovani, prohybani a lusteni :roll:
Nemusime fotky barvit na cernobilo ani na sepiovo, nic. To uz je proste spis nechci rikat co… :P

Příspěvek upraven 08.11.24 v 14:41

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.24 14:35

@Mandarinka104 ráda bych, ale telefon, co svítí, nemůže zároveň fotit 😃 ale jasně, chápu tvůj argument a je to nejspíš samozřejmě pravda, jen mě zajímala zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
21395
8.11.24 16:23
@Anonymní píše: Více

Zkus namočit nový test do vody místo moci. Pak ho prosvit. Je to vidět stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.24 16:27

@malákráličice ne, není tam nic, je to pouze na testu z dneška.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.24 16:29

A teda jemně na testu že včera, ale je tam výrazný rozdíl. Na oko skoro žádný.

• Citovat
  • Upravit
35799
8.11.24 16:36

V návodu u testu je někde napsáno, že to máš podsvitit? Samozřejmě, že tam ta čárka nachystána je. Kde si myslíš, že se tam asi vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.24 16:39

Ta čárka tam samozřejmě nachystaná není 😃, její barvy je neviditelná a zbarví se až reakci na HCG hormon. Proto se na to ptám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.24 16:44

Teda abych byla konkrétní - rozhodně tam není nachystaná červená čárka, to jaký materiál v tom místě je netuším, ale rozhodně nemá červenou barvu. Ale pokud máte potřebu moralizovat, klidně si poslušte, jsem s tím asi úplně v pohodě, nic jiného jsem ani nečekala. 😃

• Citovat
  • Upravit
2637
8.11.24 20:31
@Anonymní píše: Více

No chtělo by to vidět :mrgreen:. Ja jsem takhle musela k oknu a byl tam mini duch, kdysi a těhotenství to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
8.11.24 20:37

@Bubllenka jee tys zakladala diskuzi Snažení 2024 :) Tak jak, uz bude konec roku, povedlo se a otehotnela jsi, narodilo se ti letos miminko? ;)

• Citovat
  • Upravit
2637
8.11.24 20:53
@Mandarinka104 píše: Více

Vůbec, asi budu zakládat diskuzi Snažení 2025 :D. A tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
8.11.24 21:17

@Bubllenka jejda, to mě mrzí… mě právě zajímalo, jak se ti daří a nevěděla jsem, jestli do te diskuze ještě přispíváš…
No já jsem začínala se snažením už v polovině roku 2023 a po roce se mi podařilo otěhotnět díky IVF léčbě. Asi jako pro každou ženu tady to pro mě byla dlouhá cesta přes různá vyšetření a různé pokusy, než se to za velké peníze podařilo a teď doufáme, že se to bude hezky vyvíjet a dobře to dopadne :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex