Podvod(nice) - číslo účtu 0264958909/0300

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21681
26.6.18 08:32

@Nikyy18 urcite, policie je na to kratka, ale kdyz to lidi uvidi v tv, aspon si daji pozor, pred placenim si ucet proklepnou! Mam do medii napsat ja,nebo tam napisete? Prece jen ja nejsem podvedena…
Jinak tech spolecnosti je vice, neni to jen csob, treba by to zrusili nebo by to mohl i stat zakazat… :think:
 http://www.policie.cz/…ktikami.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.6.18 08:39

Podvodnice/podvodník/podvodníci nejspíš mění kartu po každém úspěšném okradení. Stejný variabilní symbol tedy asi jen tak nedohledáte a pokud ano, tak to dle mého bude do těch 5000 Kč. Na Policii mi říkali, že na prolomení bankovního tajemství nemají páky (ve většině případů) a IP jim v tomto případě nejspíš nepomůže (volné WI-FI zóny v kavárnách apod.). Dle mého už ani jedna z nás peníze nejspíš neuvidíme, ale jde o to, aby se to nestávalo dál, proto jsem pro medializaci.

Příspěvek upraven 19.04.19 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
26.6.18 09:04

Zkoušela jsem to samé co @Snowdonia a taky se mi peníze vrátily. Umí v tom pěkně chodit. A taky mě štve ten nezájem ČSOB, psala jsem jim mail a vůbec se neobtěžují odpovědět a to už je to víc jak 14 dní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
26.6.18 09:12

@Snowdonia jsem stejného názoru. Dotyčná či dotyčný v tom umí chodit a stát jim nahrává. Sice podle mě policie čeká až se to vše nasbírá na nějakou vyšší částku třeba 100tis a potom spadne klec :). Kdysi jsem byla vypovídat u policie, ve věci kdy dotyčná okrádala maminky 2 roky, všichni se divili proč s tím nikdo nic nedělá a ono dělali. jen se čekalo a ten seznam co mi potom ukazovali byl pěkně dlouhý a bylo po všem. :) Takže tak stejně dopadne i tento podvodník, cím více nás bude co to půjdem ohlásit na policii tím dříve spadne klec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
26.6.18 09:14

Možná nás dotyčná či dotyčný čteš a hezky se u toho bavíš a myslíš si jaký jsi borec, že na tebe nikdo nemá, ale věř, že na tebe dojde :) a pak se budem smát my všichni podvedení. Na každou svi.i se voda vaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
12.7.18 17:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.7.18 11:11

Domnívám se, že by jste se měly dát dohromady, pokud se vylákané peníze sečtou do výše nad 5000 Kč, je to trestný čin a až poté se tím bude zabývat policie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
6.8.18 15:31

Ahoj podvedené, je u vás něco nového? Mě před cca měsícem přišel dopis od policie, že se případ odkládá. Klasika, nic jiného jsem ani nečekala. No a dneska telefon, že se mám zítra dostavit k výslechu. Prý toho mají víc, bude se to posílat do Budějovic a tam už to budou řešit jako trestný čin. Jsem docela překvapená, buď jsem narazila na nějakého aktivního policistu, když jsem to hlásila a nebo se tím fakt zabývají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
6.8.18 16:31
@Petulle4 píše:
Ahoj podvedené, je u vás něco nového? Mě před cca měsícem přišel dopis od policie, že se případ odkládá. Klasika, nic jiného jsem ani nečekala. No a dneska telefon, že se mám zítra dostavit k výslechu. Prý toho mají víc, bude se to posílat do Budějovic a tam už to budou řešit jako trestný čin. Jsem docela překvapená, buď jsem narazila na nějakého aktivního policistu, když jsem to hlásila a nebo se tím fakt zabývají.

Tak to je super, snad to dotahnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
5.10.18 09:34

@Irena62 tady je to, hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.18 04:28

Ja psala do Cernych ovci a nic, banka taky nic. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
8.10.18 08:56
@loveordeath píše:
Ja psala do Cernych ovci a nic, banka taky nic. :,(

To me mrzi, doufala ksem ze ta tv vyjde.. Co to zkusit jeste nektera, nechcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
2.11.18 21:48

Jsem další podvedená, na bazoši, je tam ještě jedna maminka. Má cenu jít někde na policii? Č.u 264958909/0300
VS 8000743206

Stálo mě to jen 500, ale vidím, že je nás tu hodně, klidně na PČR zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
2.11.18 21:52
@Offline píše:
Ale po zadání tel čísla 739367153 se objeví inzerát na nutri bullet a tam se jmenuje Sára a je z Jičína. Takže podvodnice a má toho hodně…

Toto je telefon na tu paní s číslem účtu 264958909/0300???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
3.11.18 08:42

@řeřicha urcite to cenu ma, policie uz to resi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák