Podvodník Pravoslav Kříž na telegramu

4
4.10.22 12:19

Podvodník Pravoslav Kříž na telegramu

Dobrý den, vím, že to sem nejspíše nepatří ale nechci, aby další člověk byl obrán o peníze přes kanál “NARODIL JSEM SE ŽÍT BOHATĚ”. Prosím nechte to tu, aby si to mohli přečíst ostatní.

Tento profil nabízí výdělek skoro 500 tisíc korun přeprodáváním cryptoměn, ten Vás dále přesměruje na profil “investora Pravoslava Kříže”, který po Vás chce počáteční vklad minimálně 50€ ale po zaplacení Vám napíše, že je potřeba další poplatek asi 150€ kvůli převodu peněz na klasický bankovní účet. Samozřejmě pokud nezaplatíte těch 150€ tak Vám zpět nevrátí Váš počáteční vklad 50€. Tím, že mu peníze zašlete přes peněženku, tak jsou peníze ztracené.

Chci tímto varovat lidi, před tímto podvodem. Pokud se Vám už něco podobného stalo, nahlašte to na PČR. Děkuji všem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33663
4.10.22 12:26
@Hsnxnx píše:
Dobrý den, vím, že to sem nejspíše nepatří ale nechci, aby další člověk byl obrán o peníze přes kanál “NARODIL JSEM SE ŽÍT BOHATĚ”. Prosím nechte to tu, aby si to mohli přečíst ostatní.

Tento profil nabízí výdělek skoro 500 tisíc korun přeprodáváním cryptoměn, ten Vás dále přesměruje na profil “investora Pravoslava Kříže”, který po Vás chce počáteční vklad minimálně 50€ ale po zaplacení Vám napíše, že je potřeba další poplatek asi 150€ kvůli převodu peněz na klasický bankovní účet. Samozřejmě pokud nezaplatíte těch 150€ tak Vám zpět nevrátí Váš počáteční vklad 50€. Tím, že mu peníze zašlete přes peněženku, tak jsou peníze ztracené.

Chci tímto varovat lidi, před tímto podvodem. Pokud se Vám už něco podobného stalo, nahlašte to na PČR. Děkuji všem. :srdce:

On na tohle někdo skočí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.10.22 12:31
@arinecka píše:
On na tohle někdo skočí? :think:

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.10.22 12:33

My tady na EM sice nejsme zadne detasovane pracoviste Mensy, ale ze bychom byli az tak hloupi?

• Citovat
  • Upravit
4058
4.10.22 12:35

Je potreba sirit informace o techto kry*lech, je toho hodne a fakt to neni na skodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
4.10.22 12:35

Už to jméno Pravoslav Kříž je prostě tak „důvěryhodné“, že se tak snad ani nikdo jmenovat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.10.22 12:36
@ontarova.stara píše:
My tady na EM sice nejsme zadne detasovane pracoviste Mensy, ale ze bychom byli az tak hloupi?

Tento web je veřejný nebo ne?
Jde i o ostatní. Napsala jsem to v prvním odstavci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10253
4.10.22 12:40

Trochu se obávám, že na tohle naletí pouze lidé, kteří když nenaletí na tohle, naletí na něco jiného. Vidina bezpracného zbohatnutí je asi lákavá, fotky přeci nelžou…
Ale ano, klidně ať se upozornění šíří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.10.22 12:42

:mrgreen: :mrgreen: Colokoliv co podniká přes telegram je naprosto nedůvěryhodné to si jen vyvolené neovečky myslí že tam naleznou pravdu a všude jinde jim lžou :mrgreen:

Ale protože oni nejsou ovečky tka prostě ví!!!

• Citovat
  • Upravit
4
4.10.22 12:43
@mokkk píše:
Už to jméno Pravoslav Kříž je prostě tak „důvěryhodné“, že se tak snad ani nikdo jmenovat nemůže.

To máte pravdu ale pokud Vám dotyčný pošle OP a certifikát. Někdo tomu může uvěřit. Mají to opravdu dobře vymyšlené. Proto to přidávám. Nebudu jen tak sedět s koukat na tento profil jak si vesele obelhava lidi. Ten profil jsem nahlasila na PCR i několikrat na platformě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
4.10.22 12:44
@Hsnxnx píše:

Chci tímto varovat lidi, před tímto podvodem. Pokud se Vám už něco podobného stalo, nahlašte to na PČR. Děkuji všem. :srdce:

tak jestli někdo skočí na tohle :mrgreen: tak by měl okamžitě odevzdat občanku a odevzdat volební právo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
4.10.22 12:46
@ludmilaadamkova píše: :mrgreen: :mrgreen: Colokoliv co podniká přes telegram je naprosto nedůvěryhodné to si jen vyvolené neovečky myslí že tam naleznou pravdu a všude jinde jim lžou :mrgreen:Ale protože oni nejsou ovečky tka prostě ví!!!
:mrgreen:
Jezis, Lidus, ty nevis, ze se budu vdavat? To mi tuhle na FB napsal americky general, ze se do me na prvni pohled zamiloval. Jen ma ted nejake problemy s vizem a letenkou, ale neboj, posilam mu pul mega. Nam stesticko nikdo kazit nebude.
  • Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
4.10.22 12:48

@ontarova.stara já jsem zase dědila… zemřel miliardář z Ameriky můj vzdálený strýček chdák neměl žádné jiné příbuzné…, ale to víš to zařizování a převádění majetku něco stojí. Každopádně až vše bude hotovo všechno se milionásobně vrátí!! taky mě našli přes facebook.. ještě že ty facebooky máme :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.10.22 v 12:49

• Citovat
  • Upravit
307
4.10.22 12:48
@stinga píše:
tak jestli někdo skočí na tohle :mrgreen: tak by měl okamžitě odevzdat občanku a odevzdat volební právo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přesně tak! 🤦🏻‍♀️ Já tohle nepochopím, dnes a denně je toho plný net, takových podvodníků, a stejně se vždy najde někdo kdo tomu naletí?! Proč??!! 🙄 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
4.10.22 13:07
@Hsnxnx píše:
To máte pravdu ale pokud Vám dotyčný pošle OP a certifikát. Někdo tomu může uvěřit. Mají to opravdu dobře vymyšlené. Proto to přidávám. Nebudu jen tak sedět s koukat na tento profil jak si vesele obelhava lidi. Ten profil jsem nahlasila na PCR i několikrat na platformě.

ale lidem jako ty je stejne marne pred timto varovat, vzdyt techto varovani je kolem spousty a stejne stoupove na to naleti… me by fakt zajimaly tve myslenkove pochody, kdyz jsi do toho sla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová