Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Máte také někdo na podzim zhoršenou kvalitu vlasů a více vám vypadávají?🤔 Já mam na hlavě totálně suchý chemlon, který ani nejde pořádně rozčestat..
Kdy měl někdo i nějakou radu na olejový zábal na vlasy tak ráda ocením, dříve jsem používala kokosový olej, ale výsledky nic moc.🙁
Pak jsem si ještě koupila na vlasy Biosil Plus, ale za boha nikde nemohu dohledat jestli se tableta polyká nebo jestli se má nechat rozpustit v ústech..
No budu ráda za vaše tipy a rady co by mohlo pomoci🤗
Jo taky to mám, víc nasaknou vlhkost ze vzduchu a pak nedrží tvar
olej bych tam moc nedávala, ten ještě víc vysusuje.
Kvalita vlasů souvisí se stavem jater, jejich množství se stavem ledvin. Máte-li nekvalitní vlasy, zkuste posílit játra a méně je zatěžovat.
@LadaSva
Vlasy byly ok, jen co vždy začne podzim tak jsou takové hnusné, chemlonovité, suché a bez lesku🤷♀️
@Ricotka píše:
Máte také někdo na podzim zhoršenou kvalitu vlasů a více vám vypadávají?🤔 Já mam na hlavě totálně suchý chemlon, který ani nejde pořádně rozčestat..
Kdy měl někdo i nějakou radu na olejový zábal na vlasy tak ráda ocením, dříve jsem používala kokosový olej, ale výsledky nic moc.🙁
Pak jsem si ještě koupila na vlasy Biosil Plus, ale za boha nikde nemohu dohledat jestli se tableta polyká nebo jestli se má nechat rozpustit v ústech..No budu ráda za vaše tipy a rady co by mohlo pomoci🤗
Mě přijde, že je to tím větrem, některé dny zase vysoká vzdušná vlhkost, v budovách se topí, dostávají zabrat. Na podzim mám někdy vlasy, nebojím se říct jako nudle.
Já se spíš snažím hydratovat, kondicionéry, zábaly, bezoplachová péče.