Ve kterém týdnu Vám doktor prozradil pohlaví miminka?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
930
5.7.12 12:37
@NikysekR píše:
Ahoj holky, mě doktorka řekla kluka už na prvotrimestrálním screeningu ve 12tt. Bylo to prý hezky vidět a do teď se to potvrzuje. Holčička je prý vidět později. ;)

mě to řekl až ve 20tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
12.7.12 20:28

@bonnie14
Tak dneska jsem byla - samozřejmě mi doktorka tvrdila, že to vidět nejde, ale spíš to bylo o tom, že se jí se mnou nechtělo strávit tolik času, aby to mohla vidět… :roll: Ale myslím si, že jsem viděla mzi nožičkama „kávové zrnko“… :P I když možná to bude spíš moje sugerace té vysněné holčičky… :lol: Každopádně nejdůležitější je, že testy na vrozené vad jsou super - down nám vyšel 1:29573… :dance: A vše je v pořádku, prcek na nás zamával, tak jsme si s přítelem pobrečeli v ordinaci a pohodička… :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
2254
12.7.12 21:27

Tak gratulka :kytka:
a co to bude je stejne myslim nakonec jedno, budes milovat stejne i holcicku i chlapecka ;) A vysledky teda paradnacky, to ti povim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
12.7.12 22:00

@bonnie14
Děkuju moc… :) Já jsem se hrozně těch testů bála, od rána jsem měla „divnej“ pocit a byla jsem po… až za ušima… :( Výsledky jsou super, všechny jsou hrozně vysoký… :) :) To je jasný, bude naše, tak ještě abych jí/ho nemilovala… :) Už se strašně těším na další ultrazvuk… :) Ještě jednou děkuju za podporu a tak vůbec… :hug:

• Citovat
  • Upravit
2254
13.7.12 10:12

@_Kaczenkaa_ nemas zac :hug: :hug: :hug:
vim moc dobre jak se citis… me to ceka za 11 dni, strach mam velikej, me bude vysledky kazit muj vek, jenze jsem odmitla jit na plodovku, protoze mam 16ti mesicni holcicku a starat se o ni musim, plodovka by byla riskntni, u ni jsem teda byla, ale mohla jsem se valet v posteli, to ted nejde. UTZ pri NT+ mi bude delat stejna kapacita, co mi rekla minule uz tak brzo holcicku, tak jsem zvedava, zda se pochlapi i tentokrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
13.7.12 10:30

@bonnie14
Tak to budu držet palečky… A neboj, určitě to bude vše v pořádku… :hug: Dej pak echo, jak si dopadla… ;) Já bych teda na plodovku asi nešla… Jenže já jsem jinej věk no…
Jsem zvědavá, jestli budeš vědět, co to bude a jestli jo, jedu k Tvýmu doktorovi… :D :D
Držím palečky a určitě se ozvi… :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2254
13.7.12 10:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.2.13 20:50

Chtěla bych se zeptat, zda je v těhotenské průkazce zaznamenáno pohlaví dítěte…Pohlaví doktor ještě nesdělil, ale v průkazce jsem našla z každé poradny napsáno Y/…a tohle druhé nemohu po dr přečíst. Znamená to, že bych mohla eventuálně čekat kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.2.13 20:52

Ne :mrgreen: to jsou zkratky výšky dělohy, případně čípku, teď si nejsem úplně jistá.. Ale pohlaví to není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.2.13 20:55

Me řekli ve 13 tt. že to bude holka a máme holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.2.13 20:55

V prukazce to urcite neni, nikdy to nevedi na stopro:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.2.13 20:56

Jinak ja to vedela az v 23tt z 3D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.2.13 20:58

@gabriela82 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: díky za info, tak jsem klidnější 0)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.2.13 21:09

Nám to řekli v 12tt že to bude holka a je holka :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.2.13 21:14

Ve 12tt a dvakrát se nezpletli :mrgreen: