Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
U chlapečka se snad neseknou:)))
A bylo tehu jiné?
Taky si myslím
Těhotenství je naprosto jako přes kopírák (naštěstí bez větších komplikací, jen čekám zase náročný konec, což je holt běžné), takže i to naznačuje že to opravdu bude opět stejné pohlaví. Ale moje máma měla holky a v podstatě jsme se shodly že svá těhotenství prožívala velice podobně jako já ty moje… ![]()
Jo a lidi mě tipují na holku, protože mám přesně takové to břicho do stran jak se říká u holčičky, takže tohle taky moc nefunguje… ![]()
Já jsem těhotenství zjistila až 9tt a věděla jsem, že to bude holčička. Chlap to říkal taky. Vůbec jsme si nepřipouštěly možnost, že by to byl kluk. Pořád na ní mluvil ty moje princezno atd. A nakonec to bude holčička. A i kdyby nebyla, samozřejmě důležité pro nás je aby miminko bylo zdravé..:-)).
Příspěvek upraven 18.05.20 v 23:49
@sarusa4 píše:
O třetí se teď snažíme. I když uvidíme, jak to dopadne, už jsem trochu starší. Nevím, jestli to bylo tušení u první jsem prostě předpokládala kluka(možná protože v dětství moje panenky mimina byly vždycky kluk Honzík) a nebyl. U druhé jsem to vzala spíš rozumově, podle těch nevolností.Jak to máš ty?
Ja to měla vždycky tak, ze jsem ten holčičku typ a ze bych si s klukem snad ani neuměla hrát…než jsem zjistila, ze jsem tehu, tak se mi zdálo o holčičce…pak mi svagrova dala růžové boticky a na ult to byl jistý kluk…a ja toho doktorka pořad přesvědčovala, ze he to holka, ze ja nemám a nemůžu mít kluka…a je to kluk;)a je fajn, je bozi!!!
@EvieK píše:
Já jsem těhotenství zjistila až 9tt a věděla jsem, že to bude holčička. Chlap to říkal taky. Vůbec jsme si nepřipouštěly možnost, že by to byl kluk. Pořád na ní mluvil ty moje princezno atd. A nakonec to bude holčička. A i kdyby nebyla, samozřejmě důležité pro nás je aby miminko bylo zdravé..:-)).Příspěvek upraven 18.05.20 v 23:49
To je krasne!!!
ze to takhle vyšlo
@Silver_Lining píše:
Taky si myslímTěhotenství je naprosto jako přes kopírák (naštěstí bez větších komplikací, jen čekám zase náročný konec, což je holt běžné), takže i to naznačuje že to opravdu bude opět stejné pohlaví. Ale moje máma měla holky a v podstatě jsme se shodly že svá těhotenství prožívala velice podobně jako já ty moje…
Jo a lidi mě tipují na holku, protože mám přesně takové to břicho do stran jak se říká u holčičky, takže tohle taky moc nefunguje…
Kluci si mezi sebou vyhrají;)velký bracha bude zase o kus větší;)))jo? to s bříškem neznám;)))
@sarusa4 píše:
O třetí se teď snažíme. I když uvidíme, jak to dopadne, už jsem trochu starší. Nevím, jestli to bylo tušení u první jsem prostě předpokládala kluka(možná protože v dětství moje panenky mimina byly vždycky kluk Honzík) a nebyl. U druhé jsem to vzala spíš rozumově, podle těch nevolností.Jak to máš ty?
Tak přeji at vám ten chlapeček vyjde!!!moooc
@Billi píše:
U prvního jsem byla přesvědčená, že bude holka, protože u manžela v rodině je vždy starší holka, navíc jsem si i holku přála. Opakovaně se mi zdálo, že máme syna. Tyto sny přestaly až ve 25.tt, kdy se odhalil. U druhého mi starší od začátku těhotenství opakoval, že bude mít bráchu, trefil se (překvapivě se trefuje i u dalších mimin v rodině a okolí, nejlepší bylo, když přišla kamarádka z UTZ s tím, že bude holka, syn prohlásil, že to stejně bude kluk a je).
Neneeee???to je ŠIKULA!!!nechce se “mrknou”i na mě;)takže mate dva chlapečka? a holcicka zatím jen sen?
@Anonymní píše:
2× jsem měla tušení na kluka, poprvé to vyšlo, podruhé neJen teda obě děti byly překvapení až do porodu a chvíli mi trvalo než jsem si zvykla, že druhé dítko je holčička.
A je to fajn, ne? mit parecek…takže jste měli oba jako prekvapeni? ja bych to asi nevydrzela…
![]()
@Anonymní píše:
Tak přeji at vám ten chlapeček vyjde!!!moooc
Děkuju. Já zase na tom klukovi tolik netrvám. Rozhodně to není snažení, jen aby byl kluk po dvou holkách. Spíš jsem chtěla prostě další miminko a když je MOŽNÁ možnost to ovlivnit (třeba dnem snažení) tak to lehce zkoušíme
![]()
Ono je to nakonec jedno, viď, užít se dá s obojím
Holka nebo kluk.
U všech tří dětí jsem u nich od začátku přemýšlela jak o určitém pohlaví, prostě automaticky.. i když druhé bohužel nevyšlo, trefila jsem se u všech.
Mě bylo u prvního špatně pořad a to snad do konce tehu jsem blila
u dcery jsem to měla podobně a byla jsem si jistá ze je to opět kluk a u posledního syna jsem měla žaludek na vodě ale nezvracela jsem. Takze dva kluky a jiný průběh. Nejspiš záleží na věku matky a zdravotním stavu
Já si u prvního těhotenství přála kluka, ale od začátku jsem „věděla“, že to bude holka-byla. A u druhého jsem věděla ještě rok před tím, než jsem otěhotněla, že jestli někdy budu mít druhé dítě, bude to kluk-je
Takže moje vnitřní pocity fungují na 200%
![]()
Taťka zkoušel dělat prstýnkem kyvadlo nad rukou, dlouho mu vycházela holka, v kterou jsem doufala. Přítel celou dobu tvrdil, že to bude kluk a máme kluka
Já když jsem otěhotněla cca v 5 TT tak jsem měla tušení, že to bude kluk. Všichni mi to začali vymlouvat a říkat, že to bude holčička. Jelikož se nám miminko skrývalo až do porodu. Tak jsem nakonec v názor ostatních uvěřila
teď mi tu sedí dvouletý klučík ![]()
Ano, byla jsem si vždy jistá pohlavím a vždycky jsem měla pravdu. Dokonce i na sestra mi tvrdila, že čeká kluka, já byla přesvědčená, že čeká holku a opravdu to tak bylo.