Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhulování? To je hrozný slovo. Jinak já byla přesvědčena že kluk a už od prvního screeningu jasná holka
@Anonymní píše:
Fakt? tak ono je to fajn…určitě budete skvělí rodiče;)a děti parťáci;)takže to bylo vždycky překvapeni?
to ani ne, ultrazvuk nám to vykecal
Zvědavost zvítězila…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, protože jsem úplně na začátku těhulovani a chodi sem moje zname+rodina pro které je to překvapeni, prosím o zachování anonymu;)Chtela jsem se zeptat, povedlo se vám vytusit pohlaví miminka před ult? proste tam byla nějaká jistota…a ono to vyšlo…?
Tehulovani?
jo dá, vždy jsem to věděla dopředu co to bude.
Prosím anonym, nechceme prozrazovat pohlaví do porodu.
… Já měla tušení asi od 6-7 tt, že to bude holčička, ač jsme oba chtěli spíše kluka. Poprvé jsem pohlaví poznala na utz 20 tt (muž měl ještě naděje, že z toho bude kluk
) a 24 tt a 30 tt 2× potvrzena holčička. Mám cca měsíc do porodu ![]()
@sarusa4 píše:Úplně ti rozumím;)ale byla by to taková tresinka;)a jak velké mate holky?
Děkuju. Já zase na tom klukovi tolik netrvám. Rozhodně to není snažení, jen aby byl kluk po dvou holkách. Spíš jsem chtěla prostě další miminko a když je MOŽNÁ možnost to ovlivnit (třeba dnem snažení) tak to lehce zkoušíme![]()
Ono je to nakonec jedno, viď, užít se dá s obojímHolka nebo kluk.
@lachtanice86 píše:
Těhulování? To je hrozný slovo. Jinak já byla přesvědčena že kluk a už od prvního screeningu jasná holka
Mělo tam být k…tehulkovani…;)fakt? hned v tom 12tt to byla jasná holcicka?
@Anonymní píše:
Prosím anonym, nechceme prozrazovat pohlaví do porodu.… Já měla tušení asi od 6-7 tt, že to bude holčička, ač jsme oba chtěli spíše kluka. Poprvé jsem pohlaví poznala na utz 20 tt (muž měl ještě naděje, že z toho bude kluk
) a 24 tt a 30 tt 2× potvrzena holčička. Mám cca měsíc do porodu
Jeeee, tys poznala pohlaví na ult? to ja se nakroucim u chlapečka a u holcicka bych asi byla uuuplne v koncích;)
Tak vám holky moc drzim palce!!!
@Annabela11 píše:
Tehulovani?jo dá, vždy jsem to věděla dopředu co to bude.
Mělo tam být tehulkovani…
Fakt?
a mate parecek?
Já jsem měla u obou „tušení“, že to bude kluk. Vnitřně jsem se tak srovnávala a nastavovala na tuto možnost, protože jsem si přála holčičky. A ty vysly
. Takže mé „tuseni“ bylo spatne ![]()
@pe-terka píše:
to ani ne, ultrazvuk nám to vykecalZvědavost zvítězila…
Ze jo…ja to teda na ult nepoznám vůbec…ale těch devět měsíců bych to nevydržela…ufff;)
@Gorlami píše:
Já jsem měla u obou „tušení“, že to bude kluk. Vnitřně jsem se tak srovnávala a nastavovala na tuto možnost, protože jsem si přála holčičky. A ty vysly. Takže mé „tuseni“ bylo spatne
Tak ono to asi ani tušení nebylo…:))a chtela jsi dvě holcicky?
@Anonymní píše:Takze sis to sama takhle “určila”? to je hezké…
U všech tří dětí jsem u nich od začátku přemýšlela jak o určitém pohlaví, prostě automaticky.. i když druhé bohužel nevyšlo, trefila jsem se u všech.
@Anonymní píše:
Neneeee???to je ŠIKULA!!!nechce se “mrknou”i na mě;)takže mate dva chlapečka? a holcicka zatím jen sen?
Přehodnotila jsem priority a dávno už po žádném pohlaví netoužím. Další dítě bych brala a klidně kluka, protože kluci jsou fajn.
@Nikini111 píše:
Mě bylo u prvního špatně pořad a to snad do konce tehu jsem blilau dcery jsem to měla podobně a byla jsem si jistá ze je to opět kluk a u posledního syna jsem měla žaludek na vodě ale nezvracela jsem. Takze dva kluky a jiný průběh. Nejspiš záleží na věku matky a zdravotním stavu
Tak tebe “zmatli”úplně:)))mě bylo u prvního ten první trimestr hrozne…zvracela jsem vsechno a pořad, během par týdnu jsem býka z vel.38 na vel.34…pak už to bylo fajn…teď mi bylo špatne dva dny a to dny, kdy jsem ještě nevěděla, ze těhotná jsem…
@Billi píše:
Přehodnotila jsem priority a dávno už po žádném pohlaví netoužím. Další dítě bych brala a klidně kluka, protože kluci jsou fajn.
Mam to podobně…hlavně at je zdravé a šťastné…