Pohlavi miminka - prosim vyzkousejte a reknete, zda to fungu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1460
16.2.04 09:39

Ahoj Dito!

Mě to teda nevyšlo a to znám i přesný den početí… :o) Nevyšla mi ani slavná metoda podle Dr. Jonáše (pokud tohle není ono…) Podle ní měla být Verunka kluk…

My jsem se drželi metody, že mužské hormony jsou rychlejší a proto je dobré milovat se těsně po ovulaci. Více o tom píšu v příspěvku zde:http://emimino.cz/modules.php?…

Tohle jsme zkoušeli a vyšlo nám to.

Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.04 20:22

Ahojky, taky přidám můj názor. Dle všech výpočtů mé babičky, která určitě to" umí vypočítat" budu mít holčičku, ale dle tohoto testu mi vyšel chlapec, kterého bych mimojiné moc chtěla. Dle všech možných testů, které jsem všemožně sezbírala na webu a po známých se výsledek pokaždé lišil. Takže co z toho vyplývá? Jen ať je zdravé a je jedno, co to bude, ne? Zdraví Vás Petra a „Šklebounek“ 16+0

• Citovat
  • Upravit
1290
17.2.04 22:16

Ahojky,

taky jsem neodolala a zkusila si vypočíst pohlaví/vím celkem přesně kdy jsem otěhotněla/ mám holčičku, ale podle toho výpočtu mi vychází chlapec.

Quatro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.04 13:49

Ahoj Dito,

Len nahodou som zabludila na tieto stranky, ale po tejto veci som pred nedavnom patrala a toto som nastudovala z rôznych odbornych knih:

V za:,–(e je potrebne poznat plodne a neplodne dni. Urcite o tom nieco zozenies nejaku literaturu. Plodne obdobie trva niekoľko dní (7, 10,…) u každého je to iné. To či sa narodí dievčatko, alebo chlapček je ovpyvnené tým akou spermiou je vajíčko oplodnené (x, alebo y).

Spermie x sa pohybujú pomaly, ale ich životnosť je dlhšia.

Spermie y sa pohybujú rýchlejšie ako spermie x, ale ich životnosť je kratšia.

V za:,–(e ide tdea o to, že ak k milovaniu dôjde na začiatku plodného obdobia vtedy, ked vajíčko este nemôze byt oplodnené narodí sa dievčatko, pretože spermie x majú dlhšiu životnosť a dokážu v plodných dnoch dlhšie prežiť a oplodnia vajíčko neskôr, vtedy ked uz spermie y odumreli.

Ak k milovaniu dôjde na konci plodného obdobia. Vtedy ked je vajíčko v takom stave ze môže byt oplodnené hned. Tak sa k nemu rýchlejšie dostanú spermie y (pretože sa dokažu pohybovať rýchlejšie) „no a kým tam dorazia tie x-ové tak je už po funuse“

Takže taký malý laický výklad. Takto to funguje. Tažšie je však trafiť ten spravný čas. Odhadnúť presne obdobie plodných dní

Z mojej strany je to ale len čisto teoretická informácia, ktorú som naštudovala, ale zatial este v praxi neoverila.

Miriam

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.2.04 14:10

Ahoj Pupino! Jsem ve 21tt a dr. mi řekl, že čekáme kluka, byli jsme na 3D utz a je to tam parádně vidět, podle toho výpočtu mi to vychází, ale zkoušela jsem to ještě na sebe a taky bych měla být kluk, takže to neber moc vážně, ona si příroda udělá co bude chtít ;-) tak abys pak nebyla překvapená a zklamaná… Pa Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.3.04 13:52

výpočet pohlaví

Tak jsem tu právě objevila čilou diskuzi o určení pohlaví podle data početí a musím říct, že přesto, že by to bylo bezva vědět již předem, zdá se mi každá tato metoda „divná“, vzhledem k tomu, že „nositelem“ pohlaví je přeci muž, tedy jeho spermie XX nebo XY a naše vajíčko si tedy nemůže vybrat :-)))) Já osobně bych dala momentálně vše za chlapečka i holčičku, i třeba najednou :-), jsem už dva roky snažilka a teď jsem po prvním IUI, tak čekám .....
Všem snažilkám přeji hooodně štěstí, třeba nám k tomu přispěje to krásné jarní sluníčko.

• Citovat
  • Upravit
157
18.3.04 16:05

Ahoj,
tak nam to vyslo. Mame chlapecka a vysel kluk. A kdyz jse si spocitala me, brachu a segru tak to vyslo taky. Tak mozna neco na tom bude. I kdyz me vrta hlavou jakto ze se vlastne cely mesic muze podarit jenom jedno pohlavi kdyz take zalezi i na jinych vecech. Jakoby ty spermie tam uz cihali v rade. V lednu kluci, v unoru holky atd....... Je to docela sranda. Jsem spise takovy typ ktery ma rad ve vsem logiku a tohle pro me logiku nema ale vyslo to!!! Tak hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.3.04 16:14

Jo a jeste neco Ditko,
cetla jsem si co napsala Miriam a taky jsem tohle uz cetla ze to takhle funguje. Mimochodem ziji v zahranici tak nevim jak u nas ale tady se da koupit stejne jako tehotensky test OVULACNI test ktery ti podle zname carky urci jestli mas ovulaci. A pokud to zjistis ze ji mas a chces kluka tak hned na to skoc. Pokud chces holku tak musis pockat do dalsi menstruace a pokud mas pravidelne menstruaci tak bys mela mit styk drive nez minuly mesic aby ty spermie tam na to vajicko museli pockat. CHapes? My to takhle praktikovali a vyslo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.04 11:47

Ahoj Dito
Vubec mi to nevyslo.Mam chlapecka a podle te predpovedi to mela byt holcicka.Ale jeste jsem prisla na to,ze tam kazdy mesic napisou neco jineho,stridaji to holka-kluk a porad dokola.Myslim si ze je to naprosta blbost.
Az se Ti podari otehotnet,hlavne si prej ,aby to bylo zdrave a ne jestli to bude holka nebo kluk. :lol: Petra

• Citovat
  • Upravit
203
19.3.04 12:59

Ahoj Dito,

tak vyšlo mi to že budu mít chlapce, ale jsem na začátku těhu a ještě to nelze potvrdit … takže dám vědět jakmile se dovím, jinak já jsem vyšla jako chlapec při 9 měsíčním těhu :( ale mohla jsem se narodit dřív a to nevím, ale bráška vyšel přesvědčivě chlapec :twisted: … zato moje kolegyně to zkoušela taky a místo dvou již dospělých synů má prý děvčata .. :wink: :D

no je to náhoda a moc tomu nevěřím ! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
26.5.04 08:33

výpočet

Také jsem to zkusila, ale podle výpočtubych musela být chlapec já i má sestra, na dceru mi to také vypočítalo kluka, snažte se o miminko, a nekoukej na pohlaví příroda si stejně dělá co chce a je jedno jestli je mimčo kluk nebo holka hlavně musí být zdravé a krásné.Hodně štěstí ti přeje Eva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí