Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
annagabriela píše:
a co tahle?mě nevychází
podele téhle je můj třetí syn holka…ale ppdle té prví od autorky jsou tři kluci a to je správné
Takže k lunárnímu věku a jeho výpočtu jsem našla tohle:
Lunární věk znamená v kolika čínských rocích jste žila, bez ohledu na měsíc vašeho narození. Např. pokud jste se narodila v prosinci 1979, váš lunární věk bezprostředně po narození byl jedna a od 16.února 1980 byl váš lunární věk již 2. Svů lunární věk v době početí zjistíte tak, že na časové ose spočítáte, kolik čínských nových roků jste k tomuto okamžiku prožila a přičtete jedničku. (Čínský Nový rok je vždy o druhém úplňku po zimním slunovratu, to je v rozmezí 21. ledna a 19. února).
Spočtu a porovnám…
Tady přehled, kdy přesně byly ty čínské nové roky: http://www.pohlaviditete.cz/…ndar_tab.jpg
Jinak první mi vyšel správně kluk a u druhého zase. Jen zatím nevím, jestli to vychází ![]()
druhou tabulku nepřečtu a třetí vychází první opět správně kluk a druhé holka.
Tak podle upřesnění lunárního věku mi u té poslední tabulky vyšly obě děti
U prnvího mi to sedí druhý měl být holka takže to sedí na půl…nedá se tomu věřit..nedá se věřit prostě ničemu
když jsem si pořádně spočítala lunární věk, tak ta úplně první tabulka sedí ![]()
Tak podle první bych měla mít chlapečka a tu druhou nepřečtu,ale jestli je to podle krve po sedmi letech,tak to mi vyšlo,mámd holčičku.