Pohyby - 22 tt - jak to vypadá?

Anonymní
16.5.20 18:13

Pohyby - 22 tt - jak to vypadá?

Ahojky, jsem teď ve 22 tt. a pohyby cítím asi týden. Je to dost nepravidelné - dneska dopoledne hodně kopal, ale po obědě jsem byla na záchodě (vodnatá stolice) a od té doby je to tak jeden kop za dvě hodiny… Nevím, jestli je to normální, nebo mám jet pro jistotu do nemocnice… Co myslíte?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
16.5.20 18:15

Je to normální. :-) Já jsem ve 28tt a někdy je den kdy mám pocit, že se chce vykopat ven a pak je zase den kdy cítím jen pár ťuknutí :). Miminko má v 22tt ještě dost místa, může být jinak otočené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.20 18:25

@EvieK A jak vydržíš v klidu, že je ok? :zed:

• Citovat
  • Upravit
3032
16.5.20 18:30
@Anonymní píše:
@EvieK A jak vydržíš v klidu, že je ok? :zed:

Tak i když cítím pár ťuknutí denně vím, že je v pořádku, ale nemůžeš očekávat, ze v 22tt budeš cítit pohyby pořád.. já ve 22tt cítila pohyby úplně malinko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
16.5.20 18:38

Ve 22tt je brzy na nějakou pravidelnost. Někdy kopne. Někdy ne. Jednou za dvě hodiny se mi to zdá celkem dost :) To se sleduje až od nějakého 32tt. Vůbec si nedělej starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.20 18:49

@vrbule Díky, zkusím to.:palec:

• Citovat
  • Upravit
266
16.5.20 19:12

Máš asi dost akční dítě, když ho cítíš co dvě hodiny. 8o Já teď končím 22. týden a vnímám přes den různá období aktivity a klidu, ještě pár dní zpátky jsem ale cítila kopance jen ráno a večer. Asi je to i tím, že se na to líp soustředím vleže třeba při čtení knížky, než přes den. Každopádně o něm ale klidně několik hodin vůbec nevím a jsem schopná třeba na celý odpoledne zapomenout, že jsem těhotná. :mrgreen: Kdybych necítila pohyby jeden celý den (ani při ležení na zádech a koncentrování se, jestli se v břiše něco děje), jela bych se nechat zkontrolovat, pokud ale aspoň párkrát za den ťukne, je to v pohodě. Beztak teď nejvíc času prospí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.20 19:15

@Silurian No dopoledne mě to taky překvapilo, dle snídala jsem vánočku s máslem, takže jsem ho asi nadopovala cukrem. :think: Jsem ráda, že kopnutí za pár hodin stačí, přestávám panikařit. :palec:

• Citovat
  • Upravit
421
17.5.20 10:46

Hele, a je možné, že se mi teď mimčo posunulo pod pupík a kope někam, kde to cítím míň, nebo minimálně? Jsem taky na začátku 22 tt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
17.5.20 14:00
@Lizzie001 píše:
Hele, a je možné, že se mi teď mimčo posunulo pod pupík a kope někam, kde to cítím míň, nebo minimálně? Jsem taky na začátku 22 tt. :think:

Je to možné. Stačí když se miminko otočí a kope k zádům. Pak to cítíš úplně jemně. V 22tt má ještě hodně moc místa, takže někdy jsou ty pohyby jemňoučké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí