Pojistka pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11667
31.3.17 08:49
@Tableta píše:
@Babs18 8o Třeba protože je školního či školkového věku a když si zlomí ruku či jinak podobně ublíží, tak s ním musí rodič zůstat doma a tak vypadává jeden příjem? A to nemluvím o kontrolách u lékaře a projezděných penězích… To je teda otázka.
Se zlomenou rukou neni potreba byt doma.
@luffinka píše:
@Babs18
a nenapadlo Vás (Tě), že právě proto tu pojistku je třeba zakládat? Když se něco stane, tak pak je pozdě, řešit finance :roll:
A kdyz nasypete za x let pojistovne nekolik tisic,tak vam to stejne nikdo nevrati…a zlomeninou nohu penize nevyresi.
@Doe_Jane píše:
pojistku by měl mít snad každý nejsou to peníze na rozhazování :)
Zalezi na tom jakou pojistku.
@Doe_Jane píše:
no asi tak, stačí jedna blbě zlomená ruka, pár dní hospitalizace a je problém, to že za to dostane peníze + peníze za každý den v nemocnici to aspoň trošku kompenzuje
Za nemocnici se neplati.
@zazulka.j píše:
@Babs18 presne jak se pise vyse. Nedej boze kdyby melo dite nejaky trvaly nasledky!
Tvale nasledky se penezmi take nevyleci…to radsi dam pozor,aby se prave nic tak vazneho nestalo.
@Moise píše:
My máme flexi, ale budeme měnit k čsob.
Psala jsem to tady v diskusích už asi stokrát, úrazovka není proto, aby když si dítě udělá bebíčko, dostane tisícovku bolestné. Je to jištění pro velké průsery, vážné nemoci, úrazy s trvalými následky, které se pojí nejen s výpadkem příjmů jednoho s rodičů, ale i s dalšími náklady, třeba na úpravu bytu atd.. A jak je tady zmíněná ta blbě zlomená ruka, tak to je jeden z případů, kdy se kolikrát dochází 3× týdně na rehabilitace třeba půl roku a více..
Kolikrát rodič vyhazuje peníze za krávoviny, tisícátou hračku nebo další stylový kousek do skříně, že :lol:
Ale jo,pojistka na tyhle vazne veci ano,ale dotaz na me pusobi tak,ze je treba prave resit mala bebicka,coz je zbytecne. :mrgreen:
@Svistice píše:
Pojistné me stojí asi 150 kč měsíčně. Kdyz si dítě způsobí závažný úraz nedej bože s následky, tak ty si sedís na statisícovém baliku, aby jsi mohla zůstat doma A starat se o něj?

Tak ja jsem zatim doma, tak asi proto mi to prijde zbytecne…u vetsich deti je potreba resit VAZNE urazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
31.3.17 08:51

@Babs18 i ta zlomená ruka u většího dítěte ti může pořádně zatopit. Napíšu ti u uzavřenky, sem nechci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.3.17 08:54

@Babs18 a ty si myslíš, ze male dítě nemůže mít vážný úraz s trvalými následky? Či úraz, který jednoho z rodičů dlouhodobě úvaze doma bez práce? Ja jsem taky doma, synové dva a půl roku a osm měsíců. Oba mají pojistky hned od narozeni. Argument, ze das pozor je nesmysl. To přeci jako rodič musíš vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
31.3.17 08:54

@Babs18 dávat pozor můžete jak nejlíp umíte a stejně se může něco stát. Na to bych fakt nespoléhala. Je pravda, že penězmi se trvalé následky nevyléčí, ale můžou aspoň ulehčit ve složitý životní situaci. Určitě bych v takové chvíli nechtěla ještě řešit peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
31.3.17 08:57
@Babs18 píše:
Tak ja jsem zatim doma, tak asi proto mi to prijde zbytecne…u vetsich deti je potreba resit VAZNE urazy.

@Babs18
Tak tomuhle se říká být mimo realitu :mrgreen: :mrgreen:
S vážnější zlomeninou bývá dítě doma standartně, není to nic neobvyklého. A za druhé, jak jste přišla na to, že se v nemocnici neplatí?
I s pojištěním platíte za hospitalizaci :zed: respektive za její část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
31.3.17 08:58
@Moise píše:
@Babs18 i ta zlomená ruka u většího dítěte ti může pořádně zatopit. Napíšu ti u uzavřenky, sem nechci ;)

No ja si to nejak nepripoustim, ja nikdy nic zlomenyho nemela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
31.3.17 09:02
@Tichošlápek píše:
@Babs18 a ty si myslíš, ze male dítě nemůže mít vážný úraz s trvalými následky? Či úraz, který jednoho z rodičů dlouhodobě úvaze doma bez práce? Ja jsem taky doma, synové dva a půl roku a osm měsíců. Oba mají pojistky hned od narozeni. Argument, ze das pozor je nesmysl. To přeci jako rodič musíš vědět
Kdyz me nejak nenapada,co by se muselo stat :nevim: synovi budou 3 a je hodne divoky…zazili jsme uz spoustu osklivych padu,na roce mel rozrazeny ret,…ale neni to nic,co by nejak ohrozilo rodinny rozpocet.
@luffinka píše:
@Babs18
Tak tomuhle se říká být mimo realitu :mrgreen: :mrgreen:
S vážnější zlomeninou bývá dítě doma standartně, není to nic neobvyklého. A za druhé, jak jste přišla na to, že se v nemocnici neplatí?
I s pojištěním platíte za hospitalizaci :zed: respektive za její část.

Za hospitalizaci se nic neplati!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
31.3.17 09:04

My přemýšlíme o ČSOB, mají nějakýho Maxika. Nemáte to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
@Svistice píše:
@Babs18 Máš doma dvě malé děti. Když Ti jedno z nich sejme autem nějaký debil, necháš ho samotné v nemocnici a vykašleš se na následnou poúrazovou péči, nebo taťka nechá ze dne a den práce a půjde s tím nemocným do nemocnice, bude ho vozit na rehabilitace, pojede s ním do lázní? Jak dlouho vydržítě bez hlavního příjmu?
Ano, pěníze nevrátí zdraví, ale bez nich to nejde. Z rodičáku a jedné výplaty se asi dost těžko třeba udělá bezbariérový byt, koupí automobil kvůi nutnosti vozot dítě po doktorech.
O tom je ta pojistka.
Ne, že si za peníze z pojistky půjdete dát dort do cukrárny, aby to drobka tolik nebolelo.

Jasne, kdyz se na to podivam takhle, tak ano…ale i syn od dvou let vi, ze do silnice sam nesmi a chodi jen za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
@Babs18 píše:

Tvale nasledky se penezmi take nevyleci…to radsi dam pozor,aby se prave nic tak vazneho nestalo.

to nemyslíš vážně, viď že ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
31.3.17 09:10

@Babs18 u větších dětí nad 6 let, pokud chceš být s ním, tak normálně platíš. Nebo si vezmi, že se se zraněným dítětem dostaneš na pokoj k jinému dítěti, které má třeba bolesti a půl noci propláče. Ještě ráda si pak z peněz z pojistky zaplatíš nadstandard.

A peníze za trvalé následky neslouží k tomu, aby se vyléčily 8o To je jasné, že ne. Ale pokud máš dítě s něčím takovým, ve většině případů je třeba upravit byt, koupelnu, výtah, zdravotnické pomůcky - se podívej, kolik nemocných dětí má sbírky na věci, které potřebují k dennímu životu a klasické pojištění to neplatí.

Že tys neměla nikdy zlomenou ruku neznamená, že se nemůže stát úraz tvému dítěti. Ten se může stát z naprosté blbosti a to si můžeš dítě hlídat jak chceš.. ono může se mu cokoliv stát i na procházce ve školce - kdysi tu byl případ, že dítě na procházce se školkou našlo nějakou lahev s žíravinou a mělo vážné popáleniny.. atd atd. myslím, že není třeba to tady všechno vypisovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.3.17 09:10

@Babs18 ale to, ze se zatím nic nestalo neznamená, ze se ani nic nestane. Pojistka vám zajistí klid. Tvoje argumenty počítají s dokonalým dítětem v dokonalém světe, které ma navíc ještě sakra štěstí. Ja si třeba jako mala prerazila ruku nadvakrát protože mi podjelo kolo na štěrku. A teď mi řekni, jak něčemu takovému zabranis či to uhlidas? To proste nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
31.3.17 09:11

Ok, tak me vsechny treba sezerte, ja jen polozila dotaz, na co urazovou pojistku. O muj prijem vubec nejde, ja uz jsem 3 roky doma a jeste nejakou dobu budu.Pro tyhle pripady mam financni rezervu.Az budu vydelavat, tak to treba resit budu. Nechtela jsem se nikoho dotknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
31.3.17 09:14

@Babs18 věř tomu, že i se zlomenou rukou bude dítě pár dní doma. A pochybuju, že budeš školkáčka v tomto případě posílat do školky, co by tam asi dělal? Nemá smysl o tom debatovat, každá máme jinej názor, pro sebe ten správnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
31.3.17 09:18
@Moise píše:
to nemyslíš vážně, viď že ne :lol: :lol:

To byla nadsazka…samozrejme nikdy nevime, co se stane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek