Pojistka pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56326
31.3.17 09:04
@Babs18 píše:

Tvale nasledky se penezmi take nevyleci…to radsi dam pozor,aby se prave nic tak vazneho nestalo.

to nemyslíš vážně, viď že ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
31.3.17 09:10

@Babs18 u větších dětí nad 6 let, pokud chceš být s ním, tak normálně platíš. Nebo si vezmi, že se se zraněným dítětem dostaneš na pokoj k jinému dítěti, které má třeba bolesti a půl noci propláče. Ještě ráda si pak z peněz z pojistky zaplatíš nadstandard.

A peníze za trvalé následky neslouží k tomu, aby se vyléčily 8o To je jasné, že ne. Ale pokud máš dítě s něčím takovým, ve většině případů je třeba upravit byt, koupelnu, výtah, zdravotnické pomůcky - se podívej, kolik nemocných dětí má sbírky na věci, které potřebují k dennímu životu a klasické pojištění to neplatí.

Že tys neměla nikdy zlomenou ruku neznamená, že se nemůže stát úraz tvému dítěti. Ten se může stát z naprosté blbosti a to si můžeš dítě hlídat jak chceš.. ono může se mu cokoliv stát i na procházce ve školce - kdysi tu byl případ, že dítě na procházce se školkou našlo nějakou lahev s žíravinou a mělo vážné popáleniny.. atd atd. myslím, že není třeba to tady všechno vypisovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.3.17 09:10

@Babs18 ale to, ze se zatím nic nestalo neznamená, ze se ani nic nestane. Pojistka vám zajistí klid. Tvoje argumenty počítají s dokonalým dítětem v dokonalém světe, které ma navíc ještě sakra štěstí. Ja si třeba jako mala prerazila ruku nadvakrát protože mi podjelo kolo na štěrku. A teď mi řekni, jak něčemu takovému zabranis či to uhlidas? To proste nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
31.3.17 09:11

Ok, tak me vsechny treba sezerte, ja jen polozila dotaz, na co urazovou pojistku. O muj prijem vubec nejde, ja uz jsem 3 roky doma a jeste nejakou dobu budu.Pro tyhle pripady mam financni rezervu.Az budu vydelavat, tak to treba resit budu. Nechtela jsem se nikoho dotknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
31.3.17 09:14

@Babs18 věř tomu, že i se zlomenou rukou bude dítě pár dní doma. A pochybuju, že budeš školkáčka v tomto případě posílat do školky, co by tam asi dělal? Nemá smysl o tom debatovat, každá máme jinej názor, pro sebe ten správnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
31.3.17 09:18
@Moise píše:
to nemyslíš vážně, viď že ne :lol: :lol:

To byla nadsazka…samozrejme nikdy nevime, co se stane :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
31.3.17 09:21

@Babs18 ano položila jsi dotaz a bylo ti na něj odpovězeno. Jestli jsou to pro tebe pořád vyhozené peníze, tak je to tvoje věc. Ale já myslim, že my platíme něco málo přes 100,– měsíčně, což mi za větší klid stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
31.3.17 09:30

Prave proto jsem se na to ptala. Spousta lidi ma pojistku lrave kvuli zlomene ruce nebo noze. Dostala jsem tu padne argumenty, proc to resit. Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
31.3.17 09:39
@Svistice píše:
Za nemocnici se neplatí, ale možná za obyt rodiče s dítětem v tom špitále ano (pokud ho tam nechceš nehcat samotné). A pokud jsi s dítětem v nemocnici, tak máš ušlý zisk v práci, jestli jsi to nezaznamenala.

@Svistice @Babs18
Přesně to jsem tím samozřejmě myslela, proto mluvím o poměrové části :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
31.3.17 09:43

@Babs18 teda v tvem naivnim svete bych chtela zit :roll: to ze ty davas pozor a nikdy jsi nemela nic zlomeneho neznamena, ze se nic nestane. Pojedes s detma v aute a napali to do vas nejaky ozrala nebo jen nekdo kdo nedava pozor (vlastni zkusenost), pujdes po chodniku, vjede do vas auto a mohla bych pokracovat do aleluja. Taky davam pozor aby se detem nic nestalo a vidis syn byl se svagrem na zahrade, hrali si a syn spadl a primo na ruku, prisedl si ji a v zapesti si ustipl kousek kosti. Nic vazneho to nebylo, ale vidis, ze stat se muze kdykoliv cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
31.3.17 09:48

@Babs18 já to nemyslela tak, že se za nemocnici platí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1058
31.3.17 10:15

Trochu zbytečný rozruch, ne? ;) Je to především otázka každého, jak se projeví to či ono u každé jednotlivé rodiny. Neexistuje univerzální postup a nastavení, proto to má každý jinak, protože každý má jiné potřeby a každého ohrožuje něco jiného. Jde především o to, si reálně představit několik typů takových situací a podle toho pak volit pojištění. Pokud je např. příjem rodiny, kde je jeden s dítětem na pragrafu postačitelný, tak pak nikoho ekonomicky nebude ruinovat, když nebude mít na pojištění denní odškodné nebo nemocnici. Jiné to bude už třeba u trvalých následků, neboť tam nejde jen o ten současný stav té rodiny jako takové, ale o náhradu veškerých budoucích příjmů toho člověka, který už nebude moci vykonávat určité profese a bude mít na trhu práce handicap nebo nebude zaměstnatelný vůbec. Rodinu může ruinovat třeba nějaké závažné onemocnění. Nejen, že je v té chvíli časově limitován jeden nebo i oba rodiče, ale je třeba mít prostředky např. na nějaké dojíždění, léky nebo zdravotní pomůcky apod. A jedna připomínka. Když Vám dítě na delší dobu onemocní a nemyslím tím úplně závažnou chorobu, tak z DO stejně nic nedostanete a budete to muset ekonomicky stejně nějak ustát. Doporučuji si na tyto případy vytvořit disponibilní rezervu, aby bylo do čeho sáhnout, když to nějak nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.3.17 10:32

Holky mooc děkuji za Vaši konverzaci, chtěla jsem vědět kde máte vy pojistky, jelikož mi byla doporučena Allianz, a nějak nejsem o ní presvědčena. Myslím si že každý člověk by měl být pojištěný, jelikož nikdy nevíte a u dětí to platí 100 krát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
31.3.17 11:59
@romankolar píše:
Trochu zbytečný rozruch, ne? ;) Je to především otázka každého, jak se projeví to či ono u každé jednotlivé rodiny. Neexistuje univerzální postup a nastavení, proto to má každý jinak, protože každý má jiné potřeby a každého ohrožuje něco jiného. Jde především o to, si reálně představit několik typů takových situací a podle toho pak volit pojištění. Pokud je např. příjem rodiny, kde je jeden s dítětem na pragrafu postačitelný, tak pak nikoho ekonomicky nebude ruinovat, když nebude mít na pojištění denní odškodné nebo nemocnici. Jiné to bude už třeba u trvalých následků, neboť tam nejde jen o ten současný stav té rodiny jako takové, ale o náhradu veškerých budoucích příjmů toho člověka, který už nebude moci vykonávat určité profese a bude mít na trhu práce handicap nebo nebude zaměstnatelný vůbec. Rodinu může ruinovat třeba nějaké závažné onemocnění. Nejen, že je v té chvíli časově limitován jeden nebo i oba rodiče, ale je třeba mít prostředky např. na nějaké dojíždění, léky nebo zdravotní pomůcky apod. A jedna připomínka. Když Vám dítě na delší dobu onemocní a nemyslím tím úplně závažnou chorobu, tak z DO stejně nic nedostanete a budete to muset ekonomicky stejně nějak ustát. Doporučuji si na tyto případy vytvořit disponibilní rezervu, aby bylo do čeho sáhnout, když to nějak nevyjde.

Tenhle nazor se mi libi :pankac: konecne nekdo, kdo se do me utocne nepousti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11667
31.3.17 12:00
@Doe_Jane píše:
@Babs18 já to nemyslela tak, že se za nemocnici platí :mrgreen:

Jo, bylo to spatne napsane…me nedoslo, ze bych musela byt v nemocnici s ditetem, protoze bracha byl v 5ti letech v nemocnici sam a ja v 10ti a ve 12ti taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat