Syn se pokakává
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tohle už bych konzultovala s dr. A nechala si napsat žádanku na gastro. Sice ta vyšetření nejsou nic hezkýho, ale aspoň budete mít jistotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hrubeska Už jsem to do nějaké diskuze psala - bojovala jsem s tímhle u dcerky hrozně dlouho, nejhorší to bylo taky kolem těch cca tří let. Několikrát denně „umazávala“, bylo to vážně neúnosné, některé dny třeba za odpoledne třikrát převléct a umýt. Sběhala jsem s ní kdejakého doktora - gastro, ultrazvuky, chirurgii, neurologii, plus každou chvíli gynda, protože z toho měla záněty, prostě běs. V létě po jejích třetích narozeninách už jsem byla zoufalá, od září měla jít malá do školky a já si nedokázala vůbec představit, jak tam bude moct fungovat.
Nakonec nás zachránila bezlepková dieta, kterou jsme zkusili nasadit na doporučení dětské doktorky. A veškeré potíže jako když utne, malá se srovnala takřka přes víkend, to byl prostě zázrak. Nakonec tu dietu (ani ne úplnou) držela necelé tři měsíce a pak jsme ji bez následků vysadili.
Nevím, čím to bylo způsobené, jestli nezralostí trávícího traktu nebo kýho čerta. Ale fakt stačilo takhle na čas odlehčit stravu - a máme klid.
S pediatrem se ale určitě poraď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuji.
On to má právě v etapách. Třeba 2 měsíce nic a pak zase 2 měsíce jo. Většinou to je 1× denně, včera to byl extrém.
Doktorce jsem už něco řekla, tak to s ní ještě proberu. Je rozumná, takže tak. A nechci ho chnát zase k doktorům. Jako malý měl zánět močových cest, tak jsme do loni byli u lékařů pečený vařený. Do toho alergologie, kvůli častým angínám. Imunitu má v pořádku a alergie nemá. Fakt nevím.
Napadlo nasadit probiotika a zkusit ho 3× denně vysadit na nočník, ať to zkusí.
Ještě jednou díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
sem strašně ráda za tuto diskusi. Prosím, Hrubesco, mohla bys mi napsat, jak to u vás dopadlo? Mám hodně moc podobný problém..Děkuji mockrát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi
Ahoj. Mám skoro tříletého syna. Na záchod chodil krásně, velice často i sám a najednou se začal každý den pokakavat. Úplně všechno hodí do kalhot nebo na zem.
Kvůli tomu byl vyloučen samozřejmě i ze školky. Neřekla bych, že to byl pro něj stres, chodil tam moc rád.
Dnes si konečně sám řekl, že chce kakat, ale nic z něj nevypadlo ![]()
Zkusila jsem vrátit nocnik, ale má u toho strašný hysterak, vůbec tam nechce sedět.
Nekricim na něj, nenadavam. Jen mu řeknu, že hovinko patří do nocniku, což I sám zopakuje, že eeee patří do nocniku a ne do kalhot. Ovšem je to úplně bez účinku.
Je smutný z toho, že nemůže chodit do školky, každé ráno se ptá, proč tam nemůže chodit. Tak mu to vysvětlím, on to odkyve a stejně to pořád dělá.
Doktorka říkala, že bude mít nějaký blok a že to chce trpělivost ale ta už mi pomalu dochází ![]()
Zkouším různé odměny a pořád nic. Naopak má z toho ještě srandu, že se pokaka…
Za jak dlouho vaše děti zase začaly chodit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit