Pokec...jsem sama doma

67
25.11.11 17:54

Pokec...jsem sama doma

Ahoj zdravím všechny…často jsem sama doma, manžel dlouho v práci…momentálně i nemocný syn, tak mi trošku chybí nějaký kontakt s lidmi :) . Takže pokud by se tady našel někdo jen tak na pokec ve volných chvílích, budu ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
25.11.11 17:56

Tak at je syn brzo fit:) Ja budu sama doma cely vikend, haleluja! dite s manzelem jedou k prarodicum:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.11.11 17:59

No jooo, to je jiný " sama doma " :-)…to bych si možná i užila :D…zrovna včera jsem musela večer vyrazit aspoň za kamoškou, protože po 14 dnech, co jsem s malým doma, už jsem toho měla fakt dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
25.11.11 17:59
Monjie píše:
Tak at je syn brzo fit:) Ja budu sama doma cely vikend, haleluja! dite s manzelem jedou k prarodicum:D
šťastná si žena!! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.11.11 18:01

Ahoj,skoro manzel taky byva dlouho v praci tedy normalne.Ted je uz mesic sluzebne.Takze jsme taky sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.11.11 18:02

Bydlíme sice na samotě, ale doma je pořád někdo. Dcera je se mnou pořád, syn jak skončí ve škole a můj chlap je taky dost doma. Já ti trochu nebo vlastně dooost závidím :oops: :mavam: A syn ať se uzdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.11.11 18:04
Já blbnu já si dala oba příspěvky dohromady už ani nevím co píšu. Škoda, že ti moji nikam nejedou :mrgreen:
Monjie píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
25.11.11 18:06

je to podruhy od porodu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.11.11 18:11

Omlouvám se zakladatelce, ale MONJIE co máš v plánu jestli to není tajné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.11.11 18:22
kattkka píše:
Ahoj,skoro manzel taky byva dlouho v praci tedy normalne.Ted je uz mesic sluzebne.Takze jsme taky sami.

Ahojky mě jezdí přítel taky služebně pryč takže jsme pořád sami :( Všimla jsem si,že máš na profilu Brno-venkov odkud jsi?Já jsem z Brna :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
25.11.11 18:25
alanis píše:
Omlouvám se zakladatelce, ale MONJIE co máš v plánu jestli to není tajné :mrgreen:

Nic extra:D parba bohuzel nebude, takze si zajdeme s kamaradkou na rozviceni vanocniho stromu na staromak dam si svarenej dzus a budu debordelizovat chlív

a mohla bych uz i mozna neco upict:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.11.11 18:29

nejsem z brna venkova, ale přímo z Brna, nevím, kde se mi tam vzalo brno venkov:-D…se tady teprve učím, stejně jak nevím, jak děláte to, když chcete přímo někomu odpovědět.....jsem chvíli koukla an telku a jak jste to tady rozjeli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.11.11 18:30

ajo, to nebylo na mě to brno venkov…tak nic :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.11.11 18:33
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.11.11 18:35
Agi20 píše: :D

a odkud z brna jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová