Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zdravím všechny…často jsem sama doma, manžel dlouho v práci…momentálně i nemocný syn, tak mi trošku chybí nějaký kontakt s lidmi
. Takže pokud by se tady našel někdo jen tak na pokec ve volných chvílích, budu ráda ![]()
Tak at je syn brzo fit:) Ja budu sama doma cely vikend, haleluja! dite s manzelem jedou k prarodicum:D
No jooo, to je jiný " sama doma "
…to bych si možná i užila
…zrovna včera jsem musela večer vyrazit aspoň za kamoškou, protože po 14 dnech, co jsem s malým doma, už jsem toho měla fakt dost ![]()
Monjie píše:šťastná si žena!!
Tak at je syn brzo fit:) Ja budu sama doma cely vikend, haleluja! dite s manzelem jedou k prarodicum:D
Ahoj,skoro manzel taky byva dlouho v praci tedy normalne.Ted je uz mesic sluzebne.Takze jsme taky sami.
Bydlíme sice na samotě, ale doma je pořád někdo. Dcera je se mnou pořád, syn jak skončí ve škole a můj chlap je taky dost doma. Já ti trochu nebo vlastně dooost závidím
A syn ať se uzdraví ![]()
Monjie píše:
Omlouvám se zakladatelce, ale MONJIE co máš v plánu jestli to není tajné ![]()
kattkka píše:
Ahoj,skoro manzel taky byva dlouho v praci tedy normalne.Ted je uz mesic sluzebne.Takze jsme taky sami.
Ahojky mě jezdí přítel taky služebně pryč takže jsme pořád sami
Všimla jsem si,že máš na profilu Brno-venkov odkud jsi?Já jsem z Brna ![]()
alanis píše:
Omlouvám se zakladatelce, ale MONJIE co máš v plánu jestli to není tajné
Nic extra:D parba bohuzel nebude, takze si zajdeme s kamaradkou na rozviceni vanocniho stromu na staromak dam si svarenej dzus a budu debordelizovat chlív
a mohla bych uz i mozna neco upict:D
nejsem z brna venkova, ale přímo z Brna, nevím, kde se mi tam vzalo brno venkov:-D…se tady teprve učím, stejně jak nevím, jak děláte to, když chcete přímo někomu odpovědět.....jsem chvíli koukla an telku a jak jste to tady rozjeli ![]()