Pokec...jsem sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
26.11.11 16:40

Ahoj,také se pridávám,jsme dost často také sami doma,ale momentálně už přes týden je tichá domácnost(manžela se snažím ignorovat),takže to je jako bych byla pořád sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.11.11 16:58
luciezesvetic píše:
Ahoj,také se pridávám,jsme dost často také sami doma,ale momentálně už přes týden je tichá domácnost(manžela se snažím ignorovat),takže to je jako bych byla pořád sama :mrgreen:

to někdy taky není na škodu, aspoň máš klid:-D, i když týden my to teda nevydržíme…co jste si udělali:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
26.11.11 17:36

Tak mě se zdá,že mi to vydrží ještě pěkně dlouho :twisted: manžel si asi před 3.lety koupil čtyřkolku za 150.tisíc,věděl,že s tím zásadně nesouhlasím(v té době jsme dělali zateplení domu a mame hypo 20.tis),no chvíli jsem byla naštvaná,že si ji koupil,ale pak mě to začalo bavit a jezdili jsme každých 14 dní s partou nadšenců se vyblbnout.ptala jsem se ho,kde na ni vzal a on,že mu půjčili 2 kamarádi(ví,že zásadně nesnáším půjčování si peněz na zbytečné věci,nikdy jsem si na nic nepujcila,kromě společné hypotéky,ale to jinak nešlo),nějak jsem asi nepatrala po tom,kteří to jsou,no a teď tu byl 1 z těch údajných kamarádů,co mu měli půjčit,tak jsem na něj z legrace nastoupila,že si to u mě jako rozhazel,že manželovi půjčil na tu čtyřkolku a on na mě koukal a že prý on mu nic nepujcil.manžel měl zpoždění,tak jsem to z něj mohla vytáhnout,no a když přišel domů,tak mu to ten kamarád asi řekl,nač jsem se ptala.vylezlo a něj,že si polovinu peněz půjčil v bance,ale že to teď předčasně doplatil.tak mě nasral,a jeho obhajoba:a co jsem jako měl dělat? :evil: takže tak,trochu román,bez hezkého konce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.11.11 08:06
luciezesvetic píše:
Tak mě se zdá,že mi to vydrží ještě pěkně dlouho :twisted: manžel si asi před 3.lety koupil čtyřkolku za 150.tisíc,věděl,že s tím zásadně nesouhlasím(v té době jsme dělali zateplení domu a mame hypo 20.tis),no chvíli jsem byla naštvaná,že si ji koupil,ale pak mě to začalo bavit a jezdili jsme každých 14 dní s partou nadšenců se vyblbnout.ptala jsem se ho,kde na ni vzal a on,že mu půjčili 2 kamarádi(ví,že zásadně nesnáším půjčování si peněz na zbytečné věci,nikdy jsem si na nic nepujcila,kromě společné hypotéky,ale to jinak nešlo),nějak jsem asi nepatrala po tom,kteří to jsou,no a teď tu byl 1 z těch údajných kamarádů,co mu měli půjčit,tak jsem na něj z legrace nastoupila,že si to u mě jako rozhazel,že manželovi půjčil na tu čtyřkolku a on na mě koukal a že prý on mu nic nepujcil.manžel měl zpoždění,tak jsem to z něj mohla vytáhnout,no a když přišel domů,tak mu to ten kamarád asi řekl,nač jsem se ptala.vylezlo a něj,že si polovinu peněz půjčil v bance,ale že to teď předčasně doplatil.tak mě nasral,a jeho obhajoba:a co jsem jako měl dělat? :evil: takže tak,trochu román,bez hezkého konce :nevim:

jé tak to by mě taky vytočilo :cert: ale nebavit se bych asi nevydržela, měl by to pořád na talíři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.11.11 11:12

No tak já než to vstřebán,tak ho radši ignoruju.nejhorší ale je,ze mi to takhle i vyhovuje,klid a tak.tak se trochu bojím,abych si na to během tiché domácnosti nezvykla a nechtěla to tak pořád.jsme spolu přes 6 let a už mě umí pěkně vytočit. :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.11.11 13:00

jo tak to mě manža umí vytočit už od začátku :lol: my jsme spolu sedm let, ze začátku to byla itálie, teď se mi naopak zdá, že je to čím dál lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.11.11 20:48
laydy píše:
jo tak to mě manža umí vytočit už od začátku :lol: my jsme spolu sedm let, ze začátku to byla itálie, teď se mi naopak zdá, že je to čím dál lepší :)

Tak to ti závidím :palec: jsem si vždycky říkala,jak spolu můžou být lidé manželé třeba 20 let?to pro mě bylo v 18.ti nemyslitelné,pak jsem se v 21.zamilovala a 2 roky to pro mě už myslitelné zase bylo a teď si říkám,panebože už jsem to vydržela dlouhých 6let :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.11.11 08:11

No možná je to tím, že manželé těch sedm let nejsme, to jsme čtyři roky :) předtím jsme spolu bydleli, ale nebyli vzití :D pro nás nejhorší bylo, když jsme se k sobě nastěhovali, ty začátky, než jsme si na sebe " zvykli " :lol: naučila jsem se spoustu věcí, co prostě chlapi dělají neřešit a jsem v pohodě :mrgreen: Já si taky neumím představit, že spolu budeme dvacet let :mrgreen: , ale zas nevím, s kým jiným bych měla být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.11.11 11:34

No my jsme manželé půl roku,ale spolu žijeme už 5 let,no ale už 2 větší krize jsme měli.nevím přesně,jak se to říká,ale určitě 7.rok je krizový,no a na ten nám táhne.Nemám tu smajliky,kde jsou???Dnes to vypadá,ze bude krásně,tak se budu muset dokopat na prochazku s malým a psem,nebyla jsem už týden,nejdřív bylo to hnusné ovzduší,pak doktor atd.nějak jsem za ten týden zlenivela,ach jó.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.11.11 12:39

Jj mám stejný problém, jak jsem byla s malým doma, když byl nemocný, tak teď už se mi taky nechce chodit ven…teda včera bylo nádherně, svítilo sluníčko, tak to jo, to se nám šlo hned jinak, než když je jak dnes šedo :jazyk: Já nevím, já tady smajlíky mám, nevím kde se vzali :mrgreen: . U nás jsou tak v průběhu různý krizičky, spíš ponorka občas a tak, ale nic vážnýho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
29.11.11 19:18

Už je tu mám taky,ty smajlíky,tak nevím asi jsem je předtím neviděla :lol: Od narození Martínka jsem úplně,ale úplně mimo,myslela jsem,že se to jen tak říká,mateřská demence,ale já jí teda určitě mám.jsou mu,ale teprve 4 m,takže jestli se to bude yhoršovat,tak jsem v háji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.11.11 08:05

No můžu ti říct, že bude hůř :mrgreen: já už měla občas pocit, že nedám dohromady souvislou větu :lol: chce to občas zajít mezi lidi, nebavit se jen o dětech a já třeba hodně čtu, i když teď není moc kdy :D …já mám třeba strašně ráda tady ty ranní chvilky, kdy malej leží v postýlce a já si můžu dát v klidu kafe a emailů…i když zrovna teď mě mohutně volá, ať jdu za ním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
30.11.11 12:55

Tak to mi ani neříkej,že bude hůř,už teď mám občas problém říct jedno slovo správně.Jinak mezi lidi chodím dost,ale samozřejmě s malým,takže se asi stejně pořád soustředím na něj.Jak máš staré dítko ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.11.11 12:57

Už jdou mu dva roky.....te´d už si i hodně pokecám s ním, sice je to pořád o dětských věcěch, ale aspoň s někým mluvím…s mimčem je to jiný :D …když jsem chodila do práce, tak jsem měla kolegyni, která nastoupila po mateřské, když mluvila, klopila oči, bála se na cokoliv reagovat a říkala, že to má z mateřské…tenkrát jsem nechápala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
30.11.11 14:43

Tak teď jsi mě rozesmála,že si s ním pokecas,ale o dětských věcech.to si dovedu živě představit tu výživnou komunikaci.občas hlidam kamarádce 3.letou dceru a to je něco.teď přitáhla ze školky „cóóó?“to se musím vždycky smát,ona to říká přesně jak stará babca.no ale je to něco,hlídat 3.letou a ještě mít své 4m.ona se dožaduje pozornosti,malého musíš mít neustále pod dozorem,nedej bože,když chce pozornost ještě on.vůbec nechápu ženský,co mají více dětí,jak to zvládají.ty zustaneš u jendoho dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová