Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@meringa ty blaho no ty si tam zijes
a neni ti smutno samotne cele dny? Ja kdyz jezdila objednavat zboží a dostala sem se i do heren, tak ty holky tam většinou mely celkem prazdno ![]()
@meringa tyvo.e, tak to je mazec
No skoda ze to neni casteji, co ![]()
@Sonreir ja uz nemam ani tablet
Teda jako mam, ale nepouzivam. Muz mi koupil novy telefon a to je oproti tabletu 100 a 1 ![]()
@Sonreir píše:
@meringa ty blaho no ty si tam zijesa neni ti smutno samotne cele dny? Ja kdyz jezdila objednavat zboží a dostala sem se i do heren, tak ty holky tam většinou mely celkem prazdno
a hlavne ta tma…byt tam zahrabana pres leto…jak to tam jde v lete? ![]()
@Sonreir To bylo fakt jednorazovy
. Jinak mam kliku, ze delam na herne, kde to fakt zije i pres den. I kdyz jsou i dny, co tam nevydelam ani kafe. Stavalo se mi taky, ze jsem byla treba na nocni fakt celou dobu sama, tak jsem uklizela
. Ted mam Vas, tak to utece ![]()
@Venetta V lete nic moc, ale delam tyden dvanactky a tyden volno a to si fakt uzivam
Na tmu si zvyknes a hlavne ja jsem fakt deeeesne ukecana. Zdrbnu vsechno se vsema, takze kolikrat jezdim domu uplne vymluvena. Docela mi to na matersky chybelo ![]()
@meringa ahaa, tak to joo. No ja jsem zase opak, takze ja bych tam dlouho nevydrzela
Jo tak to mas pravidelne tyden prace tyden volno? Jsem myslela, ze se tam nejak stridate:)
@Venetta jojo. Vzdycky na ten tyden holka na denni a kluk na nocni a stridame se po dvanactkach. Cely tyden vstavam kolem te pate a vracim se v osm domu, jsem sice vystavena, ale ten tyden volna je fakt super.
@meringa a co na to deti ze byvas tak dlouho pryc?
@Venetta no ty mas ale hodneho muze! A jak vubec na novem bydlisti? Je to lepsi? Jake to je byt denne s chlapem? Celkem nezvyk ne?
@Venetta a ty jsi doma s prckem? Nechce se mi zapinat podpisy ![]()
Příspěvek upraven 28.03.14 v 10:07
@Sonreir mam triletou cacorku. V tydnu volna si to uzivame spolu. Do skolky ji davam jen na dopo nebo vubec, abych stihla vybehat co potrebuji, uklidit a tak a v tydnu co jsem v praci je ve skolce do ctyr a pak si ji uziva pritel, babicky, muj bracha,… Ja prijdu vecer k hotovymu a jen se mazlime v posteli
. Ten tyden fakt rychle utika. Ale smutno mi kolikrat v praci je, hlavne kdyz zacnu s nekym deti probirat ![]()
@meringa tak to pak jooo, ja myslela, ze delavas i nocni.
Jojo, jsem doma, mam prcky dva - 2r a 5m ![]()
@Sonreir no hele zvykla jsem si celkem rychle. Je tu mkc fajn, uz bych se zpatky tezko vracela, nic tam neni :/
@Venetta nocni jen v tydnu volna za kamarady, ale jinak nee. Mas dva, jo? Ja se ma to vubec necitim
. Musela bych nejak nafouknout den a hlavne nervy mam jen jedny, tak asi (zatim) zustanu u jednoho
. Ale mas je hezky od sebe. Jako ja jsem s brachou, budou kamosi ![]()
@meringa no mne ty nervy kolikrat pekne tecou
Ale snad budou mit v budoucnu pekny vztah. Je to sice ted narocne, ale zase mi to jinak vyhovuje ![]()