Pokec...jsem sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4697
28.3.14 09:44

@meringa ty blaho no ty si tam zijes 8o a neni ti smutno samotne cele dny? Ja kdyz jezdila objednavat zboží a dostala sem se i do heren, tak ty holky tam většinou mely celkem prazdno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
28.3.14 09:45

@meringa tyvo.e, tak to je mazec :D No skoda ze to neni casteji, co :P
@Sonreir ja uz nemam ani tablet :) Teda jako mam, ale nepouzivam. Muz mi koupil novy telefon a to je oproti tabletu 100 a 1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
28.3.14 09:47
@Sonreir píše:
@meringa ty blaho no ty si tam zijes 8o a neni ti smutno samotne cele dny? Ja kdyz jezdila objednavat zboží a dostala sem se i do heren, tak ty holky tam většinou mely celkem prazdno :roll:

a hlavne ta tma…byt tam zahrabana pres leto…jak to tam jde v lete? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
28.3.14 09:48

@Sonreir To bylo fakt jednorazovy :mrgreen:. Jinak mam kliku, ze delam na herne, kde to fakt zije i pres den. I kdyz jsou i dny, co tam nevydelam ani kafe. Stavalo se mi taky, ze jsem byla treba na nocni fakt celou dobu sama, tak jsem uklizela :mrgreen:. Ted mam Vas, tak to utece :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
28.3.14 09:51

@meringa jeste ze je internet, co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
28.3.14 09:51

@Venetta V lete nic moc, ale delam tyden dvanactky a tyden volno a to si fakt uzivam :pankac: Na tmu si zvyknes a hlavne ja jsem fakt deeeesne ukecana. Zdrbnu vsechno se vsema, takze kolikrat jezdim domu uplne vymluvena. Docela mi to na matersky chybelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
28.3.14 09:52
@Venetta píše:
@meringa jeste ze je internet, co :lol:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
28.3.14 09:54

@meringa ahaa, tak to joo. No ja jsem zase opak, takze ja bych tam dlouho nevydrzela :) Jo tak to mas pravidelne tyden prace tyden volno? Jsem myslela, ze se tam nejak stridate:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
28.3.14 09:59

@Venetta jojo. Vzdycky na ten tyden holka na denni a kluk na nocni a stridame se po dvanactkach. Cely tyden vstavam kolem te pate a vracim se v osm domu, jsem sice vystavena, ale ten tyden volna je fakt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
28.3.14 10:00

@meringa a co na to deti ze byvas tak dlouho pryc?

@Venetta no ty mas ale hodneho muze! A jak vubec na novem bydlisti? Je to lepsi? Jake to je byt denne s chlapem? Celkem nezvyk ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
28.3.14 10:01

@Venetta a ty jsi doma s prckem? Nechce se mi zapinat podpisy :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.03.14 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
28.3.14 10:07

@Sonreir mam triletou cacorku. V tydnu volna si to uzivame spolu. Do skolky ji davam jen na dopo nebo vubec, abych stihla vybehat co potrebuji, uklidit a tak a v tydnu co jsem v praci je ve skolce do ctyr a pak si ji uziva pritel, babicky, muj bracha,… Ja prijdu vecer k hotovymu a jen se mazlime v posteli :mrgreen:. Ten tyden fakt rychle utika. Ale smutno mi kolikrat v praci je, hlavne kdyz zacnu s nekym deti probirat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
28.3.14 10:09

@meringa tak to pak jooo, ja myslela, ze delavas i nocni.
Jojo, jsem doma, mam prcky dva - 2r a 5m :)

@Sonreir no hele zvykla jsem si celkem rychle. Je tu mkc fajn, uz bych se zpatky tezko vracela, nic tam neni :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
28.3.14 10:12

@Venetta nocni jen v tydnu volna za kamarady, ale jinak nee. Mas dva, jo? Ja se ma to vubec necitim :think:. Musela bych nejak nafouknout den a hlavne nervy mam jen jedny, tak asi (zatim) zustanu u jednoho :mrgreen:. Ale mas je hezky od sebe. Jako ja jsem s brachou, budou kamosi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
28.3.14 10:59

@meringa no mne ty nervy kolikrat pekne tecou :D Ale snad budou mit v budoucnu pekny vztah. Je to sice ted narocne, ale zase mi to jinak vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová