Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonreir http://ocviceni. fitweb. cz/taebo-a32.html
Panejo, to by me prastilo…ani u prsa uz neusne?
Tak jsem myslela že mám po vínku, ale byla to jen noha mezi šprušlema a vypadlý dudlík
uffff…
@Venetta nejde mi to otevrit…
Nene ani u prsa. Ona se vzbudi a hned povida a vyska a sije sebou… usina po hodine, dvou. Ja jsem rozbita jak ciganske hracky, ale uz nezaberu ![]()
@Iwis to ja musela vytahnout cicku
nastesti sem se jen prevalila na druhy bok a ditko v deliriu tlaci… ![]()
@SonreirTaebo patří k moderním druhům aerobního cvičení. Kombinuje prvky bojových umění (taekwon-do, klasický box) s prvky dance aerobicu a baletu. Definovat taebo je zdánlivě jednoduché, záleží ale, z jakého pohledu na sport nahlížíte. Pokud jste příznivcem aerobicu, taebo pro vás bude znamenat jeho novou formu obohacenou o prvky bojových umění. Pokud jste naopak příznivec bojového umění, budete taebo nejspíš brát jako bojový sport obohacený o hudbu.
Tak to je dobra hlaska ![]()
No, me prvni budicek ceka kolem 4, pak v 6 a z postele se vyhravu v 8…
@Sonreir a kolik je dítku? To náš naštěstí spí celou noc, občas se třeba lekne když cestuje po postýlce a dostane se tam kam nechtěl, tak zabrečí, ale přiskočím, dám dudel nebo čajík, pohladím, přikryju a spíme dál
ještě že tak ![]()
@Venetta jeva no to zni paradne! Tak ted uz jen sebrat odhodlani, najit sparingpartnerku a jit do toho
nebo třeba prave tam na nejakou narazis…
Jo tak to ja take nevylezu z postele driv jak pred 7… tak brzy by se mi nechtelo topit, tak si ctu…
@Iwis 4mesice… driv spala do 8-9 ted dva tydny uz vstava takto
asi se domniva ze ma matku na baterky ![]()
@Venetta no to je pak horsi stranka veci
a nikoho tam zatim neznas co?
@Sonreir ne prave. A ja jsem hroznej stydlin, tak o to je to horsi ![]()
Uz jsem zahrabana v posteli ![]()
Taky bych chodila někam cvičit nebo tak, ale stejnej problém. Chlap mi říká že mám prořízlou hubu že až kolikrát kouká, ale abych šla někam sama a tam se s někým seznámila to ne… jenže mě hned odradí to, že vím že tam přijdu, tam to bude samá Twiggy, a já tam budu za hrocha…no tak to pardon, radši zůstanu doma…
@Venetta hh ja uz tri hodiny… to je ta skvela vec na mobilu…
A tady nejaka diskuze neni s maminama tam od vas?
@Iwis ja si tam spis vzdy prijdu jak slon v porcelanu. Ze ostatní se znaji a umi to a ja sem jak neobratne pate kolo u vozu
. Navic tady na vesnici se vsichni znaji tak bych byla jak vetrelec…