Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraPiranha skvele reseni!!!
![]()
@Sonreir
…aaale tu sklenku si deej ne ![]()
Holky, taky se přidávám
I když ten můj tvrdil, že šel na karty ![]()
@PetraPiranha píše:
@Venetta Jo někdy je to lepší, mě se jednou vrátil kolem 22h napitej protivnej a prej ať mu dám pokoj a to jsem nic neřekla, no nevěděla jsem, kterej pokoj chce, tak jsem mu nechala celej dům a jela za kámoškama
To je dobrý, já bych šla taky. Mě ten můj pořád vyhání, ať jdu za holkama, ale zdá se mi že mě nějak odepsali nebo co…
![]()
@madeto presne
nemusim sledovat pitomy hokej, pustim si něco holciciho, pak sprosty seriál (tak muj drahy nazyva sex ve meste
), k ruce cokoladu a je mi fajn. vino nemuzu, pac kojim mrnouse.
@meringa jo jo, znam. taky chodi hrat karty a na sipky ještě!
@Iwis píše:
To je dobrý, já bych šla taky. Mě ten můj pořád vyhání, ať jdu za holkama, ale zdá se mi že mě nějak odepsali nebo co…![]()
A my se pro zmenu prestehovali a zadne kamosky tu nemam ![]()
Uz mam dolito…tak na zdravi!
@Iwis Fakt jo?
Tak to já mám zlatý kamarádky, který když teda šel chlap na „karty“, tak naklusaly s lahvinkou vína ke mě
. No ale teď co jsem začala chodit do práce na ně nemám tolik času, takže jsou lehce nakrknutý ![]()
Taky se přidávám… jela jsem dělat chlapovi doprovod na služebku. Takže tvrdnu na hotelu a on ještě pracuje ![]()
To vite ja si otevru lahev kvuli dvoum deckam a nakonec stahnu celou lahev
zadne take devcata
budu vas pouze podporovat ![]()
No jeste ze ten muj nesleduje zadnej sport ![]()
Ale ze mu ta huba jede jak dosel… ![]()
@lucenka píše:
Taky se přidávám… jela jsem dělat chlapovi doprovod na služebku. Takže tvrdnu na hotelu a on ještě pracuje
Jooo, tak tuhle situačku přímo nenávidím.
Tý jo…jdu se snad mrknout do lednice, jestli se mi tam nesuší nějakej zbytek vína
. I když zítra vstávám v půl pátý do práce, tak abych tam vůbec vytvořila nějaký hodnoty ![]()
Ahoj holky, já se k vám taky přídám jestli mohu. Muž je na služebce a já nějak nemůžu spát.