Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
laydy píše:
nejsem z brna venkova, ale přímo z Brna, nevím, kde se mi tam vzalo brno venkov:-D…se tady teprve učím, stejně jak nevím, jak děláte to, když chcete přímo někomu odpovědět.....jsem chvíli koukla an telku a jak jste to tady rozjeli
U toho komu chceš odepsat klikneš na citace
Jsem tady cca měsíc a začala jsem se tu orientovat teprve nedávno
Jinak zdravím Brno ![]()
Agi20 píše:
Aha už to víšJsem z Tuřan odkud ty?
ja bydlim v Popůvkách.Je to za Bohunicema 10minut busem.V Brne jsme casto.
ahoj taky jsem sama doma s dcerou a manžel v práci.....takže můžu povídat furt…
Nazdárek , to já to mám naopak , mě připadá že jsem pořád v práci ![]()
My jsme taky stále samy.přítel jezdí do práce daleko, je tam celý týden a o víkendu má zas práci doma,takže si ho moc neužijem.Někdy jsem ráda,že mám klid ale někdy mi zas vadí že jsem sama.
Jé tak to je paráda, že se nás tady tolik sešlo
tak snad to tady jen tak neumře a opravdu si tady každá na pokec někoho vždycky najde
.....můj manža je nejen dlouho v práci, ale dnes šel ještě na nějakou oslavu, tak dojde kdoví kdy
Hurá tak uz frcej, no to bylo zase rano je spakovat… dedek jeste behal o pul devate v boxerkach a lital jak magor aby si zabalil:D jeste nechal doma deku do kocaru:D a po ceste uz ztratili dudlika mazec
![]()
Hlavně, že jsou pryč
Tak já zase sama doma s dvěma raubířema ![]()
Ja taky.Ale my se chystame po obede s malou do Brna.Jdeme do detske kavarny.Tak dojedem az na vecer
tak to my jdeme na oslavu neteřiných tří narozenin, tak bude taky dětská párty ![]()
Monjie píše:
Hurá tak uz frcej, no to bylo zase rano je spakovat… dedek jeste behal o pul devate v boxerkach a lital jak magor aby si zabalil:D jeste nechal doma deku do kocaru:D a po ceste uz ztratili dudlika mazec![]()
![]()
![]()
užívej pohodičkuuuuuuuuuuuuuuuu ![]()