Pokec...jsem sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
30.11.11 17:16

já mám 6ti letou ségru, takže když jsou tady spolu, tak to je záhul:-D…malej zas má pořád „maminko co je to“…já chci dvě, ale kdy nevím, až se na to budu cítit a zatím jsem k tomu pořád nějak nedozrála:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
30.11.11 17:57

Ty jo,tak to máš dobrý s tou ségrou,si můžou pohrát spolu.Já jsem nikdy děti nechtěla a pak se to nějak zlomilo a najednou jsem chtěla a hned.teď jak to vidím,tak bych asi nechtěla zůstat jen u jednoho,ale nechci je blízko u sebe,abych si pak mohla užít i další.takže určitě nastoupím do práce po rd,už jen kvůli tomu,že máme šílené splátky na hypo,tak aby manžel mohl trochu oddechnout a snad se něco našetřilo.no ale uvidíme,to bude ještěza hóódně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.11.11 18:14

No ona bydlí 100 kiláků od nás, takže se nevidíme zase tak často…ale když, tak to stojí za to, malej ji miluje:-). Já jsem to měla přesně tak naplánovaný jako ty…jenže teď už si to pomalu rozmýšlím, za prvý si neumím představit dát malýho do školky, za druhý čím kratší dobu od sebe budou, tím líp pro ně…a taky, nechce se mi na rok hledat práci, sotva si zvyknout a zas odejít, to je takový na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
30.11.11 18:52

Tak 100km je teda hodně.já mám mámu 25 a taky mi to přijde daleko.no tak já to můžu mít naplánované jak chci,ale ono se ještě asi hodně uvidí,ale zase bych nechtěla děti moc blízko u sebe,protože mi přijde,že si je tolik neužiju,hl.to mimi,jenže už taky nejsem nejmladší a hlavně se taky uvidi,co manžel,jestli nebude dělat pořád nějaký koniny.a on chtěl jen jedno,tak uvidíme.třeba jeho kamarád s manželkou mají 2 děti,4 a 2 roky,oba kouří,huli trávu(cca 500měsíčně),teď pořídili štěně vlčáka,věčně na něco nemají peníze a ona chce 3.dítěOn o tom samo nechce ani slyšet.chtěla by se vrátit na 5 let do práce(dělala někde v bance),něco vydělat a pak mít 3.,tak to jsem zvědavá jak jim to dopadne.jako 3. Bych určitě nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.12.11 07:28

No já jsem si na to taky dlouho zvykala, ještě když byla malá manší, je to miláček, takmi bylo líto, že bydlí tak daleko.....ale co se dá dělat.S tím, že si chci mimčo užít to mám úplně stejně, ale uvidíš sama, až bude malá stará, tak jak teď náš, že začneš měnit názor ;) on už je šikula, takže na mimčo bych měla času dost a prostě by sourozence potřeboval jako sůl…kdyby nebylo těhotenství a porodu, tak to beru hned :mrgreen: Taky chci mít pro děti zajištění, aby měli dostatek všeho, co potřebují…takových nezodpovědných lidí je spousta, já to taky nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.12.11 13:11

Ahoj,tak dneska se jedu zeptat do bazarku jestli se prodalo nějaký oblečení po prckovi.něco jsem si schovala a něco se budu snažit prodat.Hodně věcí mám taky z bazaru nebo od někoho,minule už mi to bylo docela líto,že jsem mu ještě nic pěkného,nového nekoupila a tak když jsem byla s kamarádkou v H&M,tak jsem koupila chlupaťoučkou bundičku s ušima a mašlí(stála 400).Ale kolikrát je mi fakt líto,že nemůžu koupit nové,ale utešuju se tím,že to vynahradím až bude trochu větší,až mu to oblečení vydrží déle.Byli jsme se podívat ještě v C&A a tam pro mimča neměli vůbec nic pěkného.Neporadíš mi nějakou značku s pěkným oblečením za normální ceny.V Mothercare měli 5× body dr za 750,to mě málem položilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.12.11 15:39

No já nejčastěji nakupuju v CaA, HaM je předražený, tam se mi nic kupovat nechce. pak tady máme takový malý obchůdek s dětskýma věcma značka wolf, tak tam občas něco…někdy mívají pěkný věci v tescu, ta jejich značka cherokee myslím. Jinak beru taky hodně věci z mmb, ono pro malý děti to fakt nemá cenu a po takových mimíscích to ani není obnošený, čím je malej starší, tím hůř se shání něco obnošenýho, ale slušně vypadajícího.P/ěkný věci mají v lindexu, ale ceny tak jak v HaM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.12.11 20:59

Tak v bazarku mi něco prodala,dostala jsem 200 a k tomu koupila body dl.rukáv,takže sranda,no alespoň něco.Tu značku wolf už tu někdo taky vychvaloval,já jsem ale z takoveho zapadakova,nevíš adresu,kde bych se na to mohla podívat na netu?Mimochodem teď se manžel ptal,kolik chci vlastně dětí(jako,ze rozprodávám prckovi věci),tak jsem zvědavá,jak se to u nás vyvine.samo,že se těší až bude větší,tak 2 roky,ze s ním bude dělat blbosti.Tak jsem se tě chtěla zeptat,jak to vypadá u vás,jak si manžel hraje s ditkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.12.11 07:50

No u nás už je to o něčem jiným, s dvouletým dítětem si už hodně vyhraješ, dá se s ním dělat spousta věcí…ale jinak, můj manža je asi dost rarita, jak to tak sleduju, má malýho straaaaaaaaašně rád, od malinkata se mu věnuje, co přijde z práce, vždycky už jako měsíční miminko ho vzal a chodil s ním po bytě a ukazoval mu věci, tančil s ním nebo jen tak choval:-). Teď už spolu staví různý stavebnice, hrají s autama.....zapojuje se maximálně. Ono asi ale ne každý má takovou povahu, snaž se manžu co nejvíc zapojovat do koupání, přebalování, krmení a tak.....a on se ten vztah vyvine časem sám, děti si umí rodiče omotat kolem prstu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.12.11 17:57

Tak tos mě pobavila,kdybych po něm chtěla,aby ho vykoupal,tak to na martíkovi dřív porostou houby :mrgreen: On ho přebalí,po koupaní oblíkne,zablbnou,ale koupání by se bál.Upřímně,já jsem první měsíc koupala jen na lehátku ve vaniččce než jsem získala jistotu.Pak samozřejmě lehátko letělo,akorát zabíralo místo ve vaniččce :) Jinak dneska jsme měli šílenej den :zed: .Od 12 h Martík brečel a přestal v podstatě až někdy v 16h,jíst nechtěl,chovat taky moc nepomáhalo,no děs.Vůbec,ale netuším,proč tak vzváděl,myslela jsem jestli to nemůžou být zuby,tak jsem dala kousátko do lednice a dala mu to,ale nepřišlo mi,že by se po tom zklidnil.Dokonce mi i vstával 1× za noc,jinak spí celou.Už jsem mu chtěla potřít dásně tím Cal gelem,ale píšou tam až od 5.měsíce,tak jsem radši nedala.Jak to poznám,že jsou to zoubky a jak vypadají při tom ty dásničky?V 16.h jsme šli na procházku,vrátili se po hoďce a teď je docela v klidu,leží v ohráce a vzpadá,že bude možná ještě spát.Tak nevím.jaký jste měli den vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
3.12.11 07:43

tak to mě mrzí, ale takových dní pár je…někdy ani ten pláč nemusí mít příčinu, děti potřebují nějak uvolnit emoce a jinak to neumí, než tím, že se vypláčou…jinak zoubky, malýmu narostl první v osmi měsících, měl to dole nateklý a jakoby červený, pak už i prosvítaly přes dáseň, ale ještě hrooozně dlouho trvalo, než se vydrali na svět…já moc nejsem zastáncem cpaní nějakých léků do dětí, takže ten gel jsme ani nekupovali, dalo se to vydržet, nejhorší byly špičáky, ty rostly všechny
zaráz a to byl malej třeba desetkrát za noc vzhůru…tak ať jste na tom dens líp…my odjíždíme na víkend k manželovým rodičům a já chodím na rhb s páteří a nemůžu jak naschvál pohnout krkem, tak mám radost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
3.12.11 22:50

Ahoj,už jste asi na chatě,tak si užij víkend.My dnes byli s kámoškou a dětma v Ikea a děs běs,tolik lidí jsem tam ještě v životě neviděla.No už tam zase alespoň tak půl roku nepojedu.Všichni se tam vyvalují po sedačkách,každý se zastaví uprostřed cesty a čumí a vykládá a nejhorší je,že to člověk musí projít celý i kdyby chtěl jen jedinou věc,to je to nejhorší :zed: Alespoň,že měli krásnou přebalovací místnost a klimatizovanou,ne jak v jednom obchodáku v Praze,tam bylo snad 35 stupnů,myslela jsem tenkrát,že tam snad rozteču a 2 maminy už tam nabalili děti do kombinéz(to ještě chápu,kde jinde jim je obléct),ale rovnou je dali do fusaku,přikryli dekama a zadělali kočár,chudiny,museli být určo pečený,než s nima dojeli k východu.Tak já už padám,jsem utahaná jak kočka.Tak hezký víkend,ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.12.11 05:40

Ahojky, my měli víkend fajn…kde v ikea jste byli? U nás je mraky lidí o víkendu, to tam nejezdím, ale když tam něco chceme, tak ve všední den večer, to je tam poloprázdno, pohodička…máme to udělaný taky, že se to celý procházet nemusí, jsou tam zkratky, tak že to máš za pět minut projitý…ale nevím, jestli je to tak všude…nemůžu nějak spát, tak asi uklidím, než se mi vzbudí rarach, dnes jdeme po třec týdnech na cvíčo, tak jsem zvědavá, jak tam bude spolupracovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
5.12.11 14:34

Ahoj,zrovna jsem si říkala,že píšeš v nějakou šílenou ranní hodinu,jestli už tak vstavate.V Ikea jsme byli na Černým Mostě v Praze,já myslím,že normálně to určitě zkratkama projít jde,když ale máš vozík a v něm jedno dítě a sedačku a v ní druhé + jsou obsypani nákupem,tak si udeláš hezký okružní kolečko,ale jinak to asi půjde zkrátit.já hlavně myslím,že bylo hafo lidí i kvůli tomu,že budou vánoce.mě to teda zatím vůbec nepřijde ani mi nepřijde,že už je prosinec dárky už mám jakž takž vyřešené(se ségrou jsme se dohodli,že dárky vynechame a s manželem to bude to samé,ani si nezaslouží),sjizdime se všichni u moji mamky.spíš se těším na příští,až bude prdolka větší.co ty,už máš nakoupíno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.12.11 20:31

Já už docela chytám vánoční atmosféru, těším se, malej už to bude docela prožívat, tak je to hend o něčem jiným. byli jsme kouknout na vánočních trzích a už mám 4 druhy cukroví…akorát nevím, kdo to bude zdobit :). S dárkama je to teda trošku horší, máme pro malýho, něco mám pro manžu,ale jinak žádná hotparáda :jazyk: . Na štědrý den budeme doma a potom začne maratin ježdění po babičkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová