Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucake píše:
@Monica R tak pokud chces, tak ho sem dej, ja se podivam. My se snazime pres dba roky, jsem po taky jednom neuspesnem IUI a ted cekam na vysledky IVF.
no já bych ráda ale nemám na to techniku nemám jak to do toho počítače dát
jinak se mi to zas zvedlo dneska jsem naměřila 36.9 to jsem měla když byla ovulace to se mi zdá už divný
ty jo IVF to je větší šance na úspěch tak držím palce, my bouhužel na ivf nemáme peníze je to drahý ![]()
@Monica R holky hodne pouzivaji online stranky womanzone, tam to zadavaji.
my pouzili penize, co jsme dostali na svatbe
tak uvidime, jestli nam prinesou stesti
@Lucake píše:
@Monica R holky hodne pouzivaji online stranky womanzone, tam to zadavaji.
my pouzili penize, co jsme dostali na svatbetak uvidime, jestli nam prinesou stesti
a co vy máte za problém? nebo taky nevíte nic jako my?
@Monica R no na nic neprisli, ale na imunologii jsme treba nebyli. Doktor z vysledku vyvodil nejdriv nevysvetlenou neplodnost a potom rekl, ze jsem stara, tak proto. Ze kdybych byla mladsi, byla bych uz s muzem davno tehotna. jsem to teda pekne obrecela, muz se na nej potom dost zlobil. Ja od te doby tam docela nerada chodim. Ted jsme jeste prosli tim IVF, ale pokud to nevyjde, uz tam nechci. HP jsem mela dobry a kolik mi je dobre vim. Taky rekl, ze prirozene mam 0% sanci otehotnet.
@Lucake aha to není moc dobrý přístup říct že jsi stará to je ti 60 nebo co? no mě příjdou ti doktoři že lidem moc pomoc nechtějí, my když jsme šli tedy do Caru zjistit co se děje tak nám řekli jaký máme šance buď IUI nebo IVF a ještě neudělali žádný vyšetření
pak udělali vyšetření vše dopadlo dobře i můj přítel má spermio na jedničku, v červenci jsme zkusili IUI s tím že když to nevyjde tak máme přijít další měsíc s tím že mi dají silnější hormony, jenže mě nedělali dobře ani ty slabší. Příjde mi že nehledají příčinu, proč to nejde. a odkud jsi?
@Monica R ja jsem z Olomouce, ale zijeme v Turecku, manzel je Turek ![]()
nam nejdriv doporucili IUI, to nevyslo, protoze folikul praskl moc brzo. Jsem chtela zkusit jeste jedno, ale doktor rekl, ze je u nas k nicemu. Tak proc me do toho nutil, kdyz jsem zaplatili 13 000? Pry v mem veku vic jak dve nemaji smysl a to druhe je stejne zbytecny prepych. ja stejne chtela, protoze na IVF jsme museli byt svoji a ja cekala na svatbu, ale pak jsem mela cystu, tak z toho seslo. Ja chtela imuno, ale on rekl, ze ne. Mame v okoli jeste jinou nemocnici, kde ted po svatbe mam i pojisteni, tak bych podruhe sla tam. Nebyla jsem spokojena ani s IVF, nikdo s nama nic nekonzultoval, ani se me nezeptali, jestli chci ET jednoho nebo dvou. Ja chtela dve a dostala jsem dve, ale muz se opravnene cilil, ze za nama nikdo ani nebyl. Natoz nam rici, jaka ke kvalita embryi. To mu zavolali jen druhy den po OPU. Za ty penize chci jiny pristup, jeden pokus nas stoji celkem kolem 60 000.
@Lucake aha tak v Turecku mají jiný metody, u nás vdaná na IVF být nemusíš
no a do čech se nedostaneš? tady máš přeci asi větší výběr klinik, ale co si nevydupeš to nemáš no
no a kdy se dozvíš jestli to vyšlo nebo ne?
@Monica R tady je vyber veliky, ale chci to mit kousek, at muzu dal chodit do prace, nechci to vsude vytrubovat. A potrebuji k tomu muze, oba mame praci, to se spatne dela v jine zemi. A na blba doktora muzes narazit vsude ![]()
@Lucake no to máš pravdu, tak já nevím jak to tam chodí, nikdy jsem tam nebyla a i tady jsou někteří doktoři blbí nebo spíš že mají jednání že by jsi jim nakopala víš co, já jsem teď kápla na doktora a ten mi právě řekl že si mám měřit teplotu a chce tři cykly tak první mám za sebou no a jsem překvapená že mi to stoupá druhý den po měsíčkách, ty jsi taky měřila?
@Monica R jo ted to bude rok. Měřim i ted po IVF. To mas super doktora. Ovuluju normalně, anovulacni jsem měla jen po IUI
@Lucake no tak to máš s tím nějaký zkušenosti, no já stejně jsem nějaká divná dneska jsem zvedla pytel s krmivem pro psi byl těžkej kolem 20kg no a od tý doby mi bolí břicho tak asi zajdu k doktoru pokud to nepřestane ![]()
@Monica R dávej na sebe pozor. Co mate za psa? My fenku labradora ![]()
@Monica R my dvouletou Laru
jak jsem dnes prisla domu, ma v levem oku zanet
snad se to po kapkach zlepsi, uz to hrozne dlouho nemela
@Lucake jé to je nemilý
labradoři jsou výborný kamarádi usměvavý já mám teda ještě jednoho čtyřnohýho kamaráda koníka ![]()