Pokračovací mléko, když odmítá vodu i čaj?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokračovací mléko, když odmítá vodu i čaj?
Ahoj maminky,
máte prosím někdo zkušenost při přechodu na pokračovací mléko 2, když mimčo pije jen počáteční UM a vodu i čaje odmítá? Klouček 7,5 měsíce. Pije každé tři hodiny, ale teď už mu to očividně přestává stačit. Když mu ale nasadím pokračovací mléko, které se dávkuje max. 3× denně, bude mít žízeň. Napadlo mě nabídnout mu k tomu i počáteční mléko, třeba slabší, místo vody. Předem děkuji za jakékoliv zkušenosti. M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mondue Ahoj to nedelej…Davate snad prikrmy v tom je taky tekutina nabizet vodu on se nauci…Um jen dle navodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, a z čeho mu tu vodu nabízíš? U nás to šlo taky pomalu, pomohl jiný hrneček
dávala jsem řidší příkrmy a přesnídávky, v tom je schovaná spousta vody… A časem se pít naučí;-) navíc mám pocit, že v zimě mimča ani nemají moc velkou potřebu pít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nasadila mléko 2 od čtvrtého měsíce z příkrmy- už mu samotná jednička nestačila. Od té doby víc spí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám téměř stejně starou dceru. Na pokračovacím mléce je od 6m a má ho jen ráno a potom občas večer. Vodu má v Avent hrnečku, ale moc jí nevypije. Ale vodu má v příkrmech, jak ovocných, tak i masozeleninových. Když jí vařím jablíčka, tak tu vodu musím kolikrát i odlévat, kolik jí tam je. Takže buď klidná, žízeň mít určitě nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie66 Píše se na ní „přejít pokud počáteční mléko nestačí“. Mám Mléko z DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raddkka Nevím co se tam píše, říkám Ti fakt…Ověřeno i u pediatra dvojka je dělaná slabší počítá se s tím, že dítě jí už více příkrmů. Jinak nepříjde mě rozumné někomu radit něco co se nemá. Dvojka je od 6.měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie66 Dvojka je od šesti měsíců nebo od čtyř měsíců v případě nekojených dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě u příkrmu mu dávám slabší UM. Třeba jen 60ml + jednu odměrku místo dvou. jen na zapití. Třeba brambory samotné nespolkne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie66 Nekojené děti začínají s příkrmy a pokračovacím mlékem 2 od čtyř měsíců. je to na každé krabici a řekne to i lékař. Není to můj rozmar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie66 Příkrm do něj samotný nenacpu. Musí to po pár lžičkách zapíjet. Vodu plive a po dětském džusu měl alergii. Nevidím na tom nic zvláštního.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit