Prosím o radu, jaká autosedačka je podle vašich zkušeností opravdu
bezpečná a polohovací? Jde mi o sedačku 9-36 kg, nejlépe bez pultíku
s klasickým pásem. Díky za rady
Polohovací autosedačka 9-36 kg
@Denina01 Cybex Pallas M-fix. Tvá kritéria splňuje v tom, že je bezpečná a polohovatelná, ale jen málo, nejde naklonit tak, jako 9-18. Má ale pultík.
Máme romer advansafix II sict, koukni i na britax evolva. Pokud vyloženě nemáš důvod, proč kupovat sedačku 9-36kg, kup raději 9-18 a pak 15-36. Ne kvůli bezpečnosti, ale protože je to praktičtější. Většinou jsou ty 9-36 užší a těžký jako kr.… Pro mě je ideální varianta Romer King II a po ní Cybex solution. Já šla do advansafixe jen proto, že to byla jediná sedačka s integrovanými pásy do 25kg. Dcerka měla ve 20ti měsících 18kg.
@Janli úzká mi nevadí,
máme britax first class a potřebujeme druhou větší sedačku, tuto podědí
mladší. Holky od sebe budou jen rok a půl, tak se ještě mezi ně potřebuji
v autě nasoukat já a „obsluhovat“ je každopádně děkuji za nápad, mrknu na
ně
@Denina01 máme octavii a ford cmax. Sedačky advansafix a first class. Do obou aut se mezi sedačky vejdu, sice naknop, ale jo a nejsem úplně střízlík. Ty sedačky 9-36 jsou úzký zevnitř, ale zvenku ne. Mají totiź většinou plastovou skořepinu. Na tvém místě bych si je jela vyzkoušet do obchodu, zvlášť pokud nemáte vyloženě velký auto.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.