Polohy při kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2733
8.1.06 13:30

Ahoj, záleží jak moc máš nalitá prsa a nadbytky mléka-to se do dvou měsíců upraví. Pokud máš hodně mlíčka, tak střídej při každém kojenídvě polohy-klasika zepředu a pak tu fotbalovou boční (ragby). Pak ještě odstříkej, pokud je třeba. Já to dělala 15+15 minut, jak se upravila laktace, už kojím jen zepředu či vleže.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
8.1.06 14:52

Já jsem ještě četla v chytré knížce, že se dá rukama pomoci prs vyprázdnit tak, že kde jsou tvrdší místa, jemným tlakem se při kojení z nich mlíčko vytlačí a miminko to vypije, takže není nutné měnit polohu. Já kojím většinou jenom v leže a praktikuju to takto, prs prostě jemně „promačkám“.

Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.12.12 00:37

Holky mám možná blbý dotaz, jak kojíte v sedě, máte dítě na nějakké podložce? mně se zdá, že se kolikrát špatně chytí, ale já ji nemám na žádném polštáři, takže možná ani neleží pořádně rovně, nevím. Kolikrát se pouší bradavky, odtahuje a ihned otevírá pusinku a řve, že chce pít, tak nevím, ani nevím kolik mám mlíka, ale z prsů mi nekype, že by teklo samo, když zmáčknu, tak kapka. odsávám pro zvýšení laktace. díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.14 13:06

Zkusene kojici maminky. S malou se trosku trapǐe u kojeni a tak vas zadam o shlefnuti foto a pripadne poradit.
Chtela bych znat vas nazor zda je spravne polohovana u kojeni (braducka nos)…???
Anonym kvuli fotkam.
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.14 13:07

A druhe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.14 13:07

Prominte za chyby, mam v ruce malou a kojime :-£

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
8.8.14 13:08

Nevidím to na fotce, ale má spodní ret ohrnutý ven? jinak mi to podle fotky přijde v pohodě. můj syn neměl nikdy nos zabořený do prsu a techniku jsem měla dobrou.. tohle je kojení na madonu nebo obě ležíte?

• Citovat
  • Upravit
16365
8.8.14 13:12

U fotek nejsi anonym tak si to oprav jestli jde.
Jinak prilozena je mala spatne, podle me visi jen na bradavce a usta nejsou do siroka otevrena..
Jinak z fotky nelze ani poznat co je to za polohu :think:
Kolik je mimcu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.8.14 13:21

Tak kaslu na anonymitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.8.14 13:22

Je to poloha v sede.
A to je nas problem. Vzdy taha jen bradavku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.8.14 13:23

Proto pije pouze par minut kdy ji tece to ridke mlicko. Jakmile se spousti to hustsi to uz nevytaha a zacne se rozcilovat. Nevim jak na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
8.8.14 13:24

Vidím to tak, že jen žužlá bradavku a nemá ji pořádně v puse, tak aby ji měla až na patře, měla by mít více otevřenou pusu, spodní i horní ret má být vidět pořádně na tvé kůži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.8.14 13:24

@quinny je nam 6 tydnu uz prave. A porad bojujeme :-(
Ale uz s usmevem a nee s nervama :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.8.14 13:26

@subsomi a jak to mam udelat aby ji ta pusinka vydrzela otevrena i pri cucani. Ona se prisaje s pusenkou dokoran ale za deset sekund uz pije pouze takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
8.8.14 13:29

@sabusssa
zkusila jsi ji prso vzít? pokud je dobře přisátá, tak to nejde tak lehce, šlo by to násilím. Pokud jen cucá, tak ji prso vezmeš snadno :(

Já bych asi zkusila ji prso vzít ať si ho vezme sama znova pořádně a to klidně několikrát za sebou, než pochopí, že si prso musí sáním pořádně držet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí