Polohy při kojení u větších dětí

70
27.12.04 13:15

Polohy při kojení u větších dětí

:P

Ahoj holky!

Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s kojením větších dětí. Už se to mě ani malému v sedě moc nelíbí, jednou rukou ho udržet na podepřenejch nohách je dost těžký, a to je mu teprve půl roku, chtěla bych zkusit něco nového, ale malýmu se to moc nezdá. Kojíme vleže, to hlavně v noci, protože přes den mi utíká a já ho honím po celé posteli, a pak vsedě a na to se mi zdá už moc velkej a těžkej. :P

Díky za rady a všem přeji vše nejlepší do Nového roku, hlavně zdraví pro Váa a vaše mimísky :P :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
27.12.04 13:51

Ahojky Pavličko,naše stále kojená Eli bude mít 19.1. 2,5 roku,ale od mala jsme obě zvyklé na kojení v sedě :P ,i v noci.Záda si pěkně podepřu malá si pohodlně ulehne a sosá.Někdy si přijde cucnout ,když ležím na zádech ,tak si na mě ulehne a pije 8O -nechápu sice,ale pije.No a občas při usínání se kojí v leže,dosud mě nic jiného nenapadlo zkoušet :oops: .Tak jsem ti možná neporadila,ale alespoň jsem ti předala zkušenost,tak kojení ZDAR,to ti přeje Anna :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.12.04 17:41

Ahoj, já jsem kojila první dítě do dvou let. V noci v leže na boku, přes den v sedě, občas v leže(já na zádech,mimi na bříšku), když už běhal tak ve stoje(stál v postýlce a já před ní) nebo v sedě(nohy měl kolem mých boků)takže tváří v tvář. Teď mám 5,5 měs. mimi a kojím v noci v leže, přes den normálně v sedě, ale občas se mi taky kroutí a dělá pěkný blbosti. Tak nevím jestli jsem ti nějak pomohla.Ahoj Ajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.12.04 20:56

Ahoj Pavličko,

staršího klučíka jsem kojila do roku a to někdy „normálně“ v sedě, mimi v leže a někdy jak píše Ajka oba v sedě tváří v tvář (říkali jsme tomu samoobsluha :D ). Teď mám 9-timěs. klučíka a toho kojím v noci vleže (spíme spolu), přes den já v sedě, on v leže, je to poměrně klidný mimko.

Kojení zdar :lol:
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.12.04 12:18

:P Děkuju moc holky snad to nějak vymyslím.

Ahoj P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky