Poloviční úvazek ve 3 měsících věku dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
11.3.18 14:52
@Anonymní píše:
Dost by nám to finančně pomohlo, takže proto, jinak bych se do práce nehrnula. Sice bez tohoto příjmu navíc hlady neumřeme, ale bylo by to fajn… takže - je to 20 hodin týdně s tím, že zhruba 5 hodin práce lze udělat z domova. Těch zbývajících 15 musí být v sídlu společnosti, mimo můj domov. Miminko je plně kojené, takže jak - odsát a připravit na dobu, kdy budu v práci? Bylo by to třikrát týdně na pět hodin - pět hodin mi dítě nevydrží bez kojení. Nikdy jsem neodsávala - nepokazím si tím kojení? Jak to zvládnu psychicky - respektive - jak jste to zvládaly psychicky vy? Hlídat bude babička a otec dítěte.

já pracovala z domova a na výjezdy jsem si malého brala sebou - do šátku.. jinak u nás dělá kolegyně, v oddychové zóně má postýlku, nakojí, uspí, jde pracovat, když se jí mazel probere, dokud ona mluví se zkz, tak pomůžem, kdo zrovna může.. dělá 2× týdně 5 h. Je samoživitelka, takže jí podnik vyšel na max vstříct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
11.3.18 15:46

@martina.se můžu se zeptat o jaké pozice se jedná? Pro mě je tohle dost scifi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.18 15:51
@Pomka píše:
@martina.se můžu se zeptat o jaké pozice se jedná? Pro mě je tohle dost scifi :think:

specializované oddělení ve velké národní firmě.. primárně pracujem přes telefon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí