Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelka - ja si teda neumí představit ze by manžel odešel a nechal me těhotnou malovat doma
jeste ze na pivo nechodi
ja bych nebyla urazena (aby bylo dusno to ne) ale řekla bych ze me to naštvala vždyť je to o domluvě měl říct hned ze ma treba naplánovány pivo nebo něco. za odměnu bych ho zapojila do příprav oslavy
přeju ať se oslava vydaří ![]()
Být manželem, zdekuju se úplně stejně. Kolik mu je, abys na něj řvala, že přišel za dvě hodiny ![]()
Ty ses rozhodla vymalovat, tak sis vymalovala. Zvládla jsi to, zvládla. Tak proč ještě dělat doma dusno, to fakt nechápu ![]()
@Pavla23 nojo, mě by nechal. On totiž ví, že jsem dospělá, svéprávná a vím, co můžu a co ne a že i sama dokonce zjistím, že si potřebuju odpočinout ![]()
Tehotenske hormony..?!! Me by chlap vecer taky nevymaloval.. Ale ja si vymaluji sama-mam po tom mene prace…takze bych jeste byla rafa, ze odesel a ja mam klid..
byt tvym muzem- zdekuji se stejne jako on…
Dvě hodiny mi nepřijdou jako důvod k takové mele. A malovat ve 27tt, no coment ![]()
Vymyslela jsi si toho moc najednou - už jen zorganizovat oslavu je dost práce a ještě k tomu malování… Sres se dal čekat.
@Anonymní píše:
podle mě ses zbláznila s tím malováním. Nedivím se, že se manžel zdekoval. 2h není zas tak moc. A začít malovat večer..podle mě to přeháníš a zbytečně na něj vyjíždíš a tím dusnem si taky nepomůžeš.
Nechápu tvou anonymitu. Co tak intimního ze svého života tu řešíš, že se musíš schovávat za anonym?
Nejde o to že jsem si to vymalovala sama, bydlíme na vesnici a jsem zvyklá dělat spoustu věcí jde o to že slíbyl že mi pomůže a pak se zdekuje, říct rovnou že to dělat nebude tak to vezmu a je klid ale šel raději za kámošem a dal mu jasně přednost, mohl si vzít aspoň děti a večer nebyl byli 3 odpoledne když jsem začínala.
No tak pokud s malováním souhlasil, tak nechápu proč musel akutně na 2 hodiny zmizet. Taky bych asi nebyl příjemný, kdyby jsme se rozhodli se ženou dělat zahradu a ona na dvě hoďky odjela ke kamarádce na pokec…
@Anonymní píše:
@tiffany myslím že do toho ti nic není.
Anonymita by se neměla zneužívat. Takže ji do toho něco je
@tiffany Chodí jsem známí a rodina a nemusí vědět co se u nás před oslavou děje.
Asi jsem se na to malování měla vykašlat to máte pravdu půjdu víc do sebe-no chtěla jsem to mít pěkný a mám.
Tenhle příspěvěk ode mě není někdo tu chce asi rozpoutat válku tak píše za mě.
@Anonymní píše:
Nejde o to že jsem si to vymalovala sama, bydlíme na vesnici a jsem zvyklá dělat spoustu věcí jde o to že slíbyl že mi pomůže a pak se zdekuje, říct rovnou že to dělat nebude tak to vezmu a je klid ale šel raději za kámošem a dal mu jasně přednost, mohl si vzít aspoň děti a večer nebyl byli 3 odpoledne když jsem začínala.
myslím, že to moc řešíš. Se prostě zakecal nebo tak něco. To se Ti nikdy nestalo? ![]()
Ty sis to vymyslela, tak sis to i vymalovala
Já když mám nápad a něco chci po manželovi, tak počkám až má čas. Což v týdnu nemá. Kdyby byl program na víkend, tak se to nechá na další víkend. Anebo se mi nechce čekat, tak si to udělám sama a neomlátím mu to o hlavu.
A taky nemám ráda úkoly, které musí být hned nebo okamžitě. Hlavně když to klidně může počkat ![]()
@Anonymní píše:
@tiffany Chodí jsem známí a rodina a nemusí vědět co se u nás před oslavou děje.
Asi jsem se na to malování měla vykašlat to máte pravdu půjdu víc do sebe-no chtěla jsem to mít pěkný a mám.Tenhle příspěvěk ode mě není někdo tu chce asi rozpoutat válku tak píše za mě.
Ten příspěvek není od tebe, ale reaguješ na mě?
Nereagovala jsem na zakladatelku, ale na tu druhou anonymní. ![]()