Pomáhá vám manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
22.5.14 08:03

Zakladatelka - ja si teda neumí představit ze by manžel odešel a nechal me těhotnou malovat doma 8o jeste ze na pivo nechodi :oops: ja bych nebyla urazena (aby bylo dusno to ne) ale řekla bych ze me to naštvala vždyť je to o domluvě měl říct hned ze ma treba naplánovány pivo nebo něco. za odměnu bych ho zapojila do příprav oslavy :mrgreen: přeju ať se oslava vydaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.5.14 08:03

Být manželem, zdekuju se úplně stejně. Kolik mu je, abys na něj řvala, že přišel za dvě hodiny 8o
Ty ses rozhodla vymalovat, tak sis vymalovala. Zvládla jsi to, zvládla. Tak proč ještě dělat doma dusno, to fakt nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.5.14 08:06

@Pavla23 nojo, mě by nechal. On totiž ví, že jsem dospělá, svéprávná a vím, co můžu a co ne a že i sama dokonce zjistím, že si potřebuju odpočinout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.5.14 08:07

Tehotenske hormony..?!! Me by chlap vecer taky nevymaloval.. Ale ja si vymaluji sama-mam po tom mene prace…takze bych jeste byla rafa, ze odesel a ja mam klid..
byt tvym muzem- zdekuji se stejne jako on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
22.5.14 08:11

Dvě hodiny mi nepřijdou jako důvod k takové mele. A malovat ve 27tt, no coment :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.5.14 08:13

Vymyslela jsi si toho moc najednou - už jen zorganizovat oslavu je dost práce a ještě k tomu malování… Sres se dal čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.5.14 08:15
@Anonymní píše:
podle mě ses zbláznila s tím malováním. Nedivím se, že se manžel zdekoval. 2h není zas tak moc. A začít malovat večer..podle mě to přeháníš a zbytečně na něj vyjíždíš a tím dusnem si taky nepomůžeš.

Nechápu tvou anonymitu. Co tak intimního ze svého života tu řešíš, že se musíš schovávat za anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.14 08:17

Nejde o to že jsem si to vymalovala sama, bydlíme na vesnici a jsem zvyklá dělat spoustu věcí jde o to že slíbyl že mi pomůže a pak se zdekuje, říct rovnou že to dělat nebude tak to vezmu a je klid ale šel raději za kámošem a dal mu jasně přednost, mohl si vzít aspoň děti a večer nebyl byli 3 odpoledne když jsem začínala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.14 08:18

@tiffany myslím že do toho ti nic není.

• Citovat
  • Upravit
2204
22.5.14 08:23

No tak pokud s malováním souhlasil, tak nechápu proč musel akutně na 2 hodiny zmizet. Taky bych asi nebyl příjemný, kdyby jsme se rozhodli se ženou dělat zahradu a ona na dvě hoďky odjela ke kamarádce na pokec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
22.5.14 08:24
@Anonymní píše:

Anonymita by se neměla zneužívat. Takže ji do toho něco je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.14 08:24

@tiffany Chodí jsem známí a rodina a nemusí vědět co se u nás před oslavou děje.
Asi jsem se na to malování měla vykašlat to máte pravdu půjdu víc do sebe-no chtěla jsem to mít pěkný a mám.

Tenhle příspěvěk ode mě není někdo tu chce asi rozpoutat válku tak píše za mě.
@tiffany myslím že do toho ti nic není.

• Citovat
  • Upravit
72725
22.5.14 08:25
@Anonymní píše:
Nejde o to že jsem si to vymalovala sama, bydlíme na vesnici a jsem zvyklá dělat spoustu věcí jde o to že slíbyl že mi pomůže a pak se zdekuje, říct rovnou že to dělat nebude tak to vezmu a je klid ale šel raději za kámošem a dal mu jasně přednost, mohl si vzít aspoň děti a večer nebyl byli 3 odpoledne když jsem začínala.

myslím, že to moc řešíš. Se prostě zakecal nebo tak něco. To se Ti nikdy nestalo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
22.5.14 08:25

Ty sis to vymyslela, tak sis to i vymalovala :nevim: Já když mám nápad a něco chci po manželovi, tak počkám až má čas. Což v týdnu nemá. Kdyby byl program na víkend, tak se to nechá na další víkend. Anebo se mi nechce čekat, tak si to udělám sama a neomlátím mu to o hlavu.
A taky nemám ráda úkoly, které musí být hned nebo okamžitě. Hlavně když to klidně může počkat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.5.14 08:26
@Anonymní píše:
@tiffany Chodí jsem známí a rodina a nemusí vědět co se u nás před oslavou děje.
Asi jsem se na to malování měla vykašlat to máte pravdu půjdu víc do sebe-no chtěla jsem to mít pěkný a mám.Tenhle příspěvěk ode mě není někdo tu chce asi rozpoutat válku tak píše za mě.

Ten příspěvek není od tebe, ale reaguješ na mě? 8o :zed: Nereagovala jsem na zakladatelku, ale na tu druhou anonymní. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí