Pomáhá Vám modlení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
25.6.18 13:06

Já říkám,Bůh není.Ale když jsem byla v zoufalé situaci tuším dvakrát v živoťě,tak jsem to zkusila :mrgreen: a ano,dopadlo to dobře.Z toho ta jedna věc vyšla do puntíku jak jsem chtěla.Ale rozhodně mi nepomohl Bůh.Jsem ochotna připustit,že mě něco mezi nebem a zemí pomohlo.Ale co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
25.6.18 13:07
@Wani píše:
Dříve žádná AD nebyla. :roll: A modlili se, protože se to tak očekávalo a byli tak vychovaní.

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
25.6.18 13:08

Na Boha kašlu.Ale co by mě fakt moc zajímalo: Jestli se po smrti sejdeme s našimi blízkými zemřelými? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2875
25.6.18 13:12
@GabinkaCh píše:
Já říkám,Bůh není.Ale když jsem byla v zoufalé situaci tuším dvakrát v živoťě,tak jsem to zkusila :mrgreen: a ano,dopadlo to dobře.Z toho ta jedna věc vyšla do puntíku jak jsem chtěla.Ale rozhodně mi nepomohl Bůh.Jsem ochotna připustit,že mě něco mezi nebem a zemí pomohlo.Ale co? :think:

Ja se smeju. Buh je to „ono“ neco mezi nebem a zemi. Ty vlastne veris a ani o tom nevis. :mrgreen: Dokonce i to modleni ti funguje. Jako moje mamka. Ta furt lita jako certik, ze zadny Buh neni, jen ta priroda je nekonecne moudra. A zacne popisovat, jak to k te prirode citi a ze citi, ze to co ji tak nejak vytvorilo (ci vede) je asi jeste moudrejsi a uz jsme u toho, ze veri… :mrgreen: :mrgreen: Ale ono je to vlastne fuk, jen me to rozesnalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2875
25.6.18 13:14
@GabinkaCh píše:
Na Boha kašlu.Ale co by mě fakt moc zajímalo: Jestli se po smrti sejdeme s našimi blízkými zemřelými? :think: :think: :think:

Jsme vsichni pod povrchem jedno a po smrti se v tom rozplyneme a s blizkymi se setkame… Tak to citim ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
25.6.18 13:15
@Moni0101 píše:
Ja se smeju. Buh je to „ono“ neco mezi nebem a zemi. Ty vlastne veris a ani o tom nevis. :mrgreen: Dokonce i to modleni ti funguje. Jako moje mamka. Ta furt lita jako certik, ze zadny Buh neni, jen ta priroda je nekonecne moudra. A zacne popisovat, jak to k te prirode citi a ze citi, ze to co ji tak nejak vytvorilo (ci vede) je asi jeste moudrejsi a uz jsme u toho, ze veri… :mrgreen: :mrgreen: Ale ono je to vlastne fuk, jen me to rozesnalo…

Ne Bůh ne :mrgreen: Věřím že to byla náhoda nebo zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
25.6.18 14:07
@GabinkaCh píše:
A jaké důkazy milá zlatá?ty které jsi si vsugerovala :mrgreen: ?

Ale houby.. :) Jen jsou to do veřejné diskuze dost osobní věci.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.6.18 18:42
@nostress píše:
A ty existuješ? :)

Tomu nevěřím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.6.18 18:45
@smutná máma píše:
děvčata, napíši vám sem tedy mou zkušenost-
před 5 lety mi syn ( 11 let) onemocněl rakovinou. Ano, modlila jsem se. V posledním stadiu zoufalství. Proklečela jsem noci. A dopadlo to špatně. Ten nahoře mi synka vzal :,( , Bylo mu 11,5 roku, když zemřel :,(

Je mi to moc líto. :hug: Věřím, že si ho Bůh vzal k sobě.Třeba tě teď tvůj syn chrání, a je tvým andělem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.6.18 10:19
@Rachelkaaa píše:
Já to vidím tak, že Bůh nám všem dává svobodu volby. Nechce tady nějaké svoje loutky. A za spoustu katastrof si můžeme my lidi sami. Tím neříkám, že lidé můžou za to, že jsou těžce nemocní a podobně ale vím, že VŠECHNO dělá pro naše dobro, akorát že to nejsme schopni pochopit teď. Jasně, z logického hlediska to moc nefunguje ale Bůh je nad naší logikou o level výš… (A když ti umře někdo blízký a věříš a víš, že se bude mít konečně lépe, o to jednodušeji se to přijímá.)Máš pravdu, věřící to umí okecat :D Ale ono se opravdu strašně špatně vysvětluje něco, co nejde logicky zdůvodnit. A taky - každý věřící to vidí trochu (někdy hodně) jinak. Já vím že Bůh je, v životě mi dal (a stále dává) spoustu důkazů. Ale rozhodně chápu, že pro nevěřícího člověka to zní dost ujetě. Asi nemá význam pouštět se do nějakých divočejších diskuzí protože - upřímně - tady a teď si nemůžeme dokázat, kdo má pravdu :D :dance:

Takže všechno dělá pro naše dobro, ale neumíme to pochopit?
A kdo kdy pochopí, proč dítě trpí rakovinou, trpí bolestí on i ceá jeho rodina. Kde je to dobro?

Nikdo na celém světě neřekne, že je to dobro. Nebo pro naše dobro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
26.6.18 10:50

Ano, modlím se každý den. Pomáhá mi to vždycky, je to sklidnění, rozhovor s někým, koho nevidím, ale cítím.
To, jestli se to stane, nebo nestane, neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
26.6.18 10:59

Milióny křesťanů se denně modlí: „a neuveď nás v pokušení“ a Bůh šibal je do pokušení stále uvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat