Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, kdo má zkušenosti s dr. Zhang z Prahy. Údajně je profík a specializuje se na ženské problémy vč. neplodnosti. Bylinky pijeme teprve měsíc.
Pomohla vám čísnká medicína k vytouženému miminku?? Jak dlouho jste braly bylinky a za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět - přirozeně nebo IVF?? S manželem se snažíme 3 roky, já PCO a manžel špatný spermiogram(asthenozoospermie).Za sebou máme 2 IVF a jeden KET vše neúspěšné.
Budu ráda za každý názor a radu.
Pomohly mi bylinky, nevim zda to byla čínská medicína. ![]()
Jezdili jsme k léčiteli(dlouhou dobu ored otehotneni) pak mi ale michal takové byliny, které podporuji otěhotní. Az potom co jsem mu rekla, ze mame problem. Trvalo to pul roku a byla jsem tehotna. Nevim zda mi konkrétně pomohly bylinky, či snad to, ze jsme tomu věřili a hodila jsem se vic do pohody. ![]()
Jezdíme k nemu porad, připravoval me na porod, a bylinky piju vlastne porad. Samozrejme pokazdy jiny. Takovy, ktery v daném obdobi moje telo potrebuje. A ja jsem pánovi vděčná, verim tomu, ze prave on nam poslal vysněnou holčičku ![]()
Ted po porodu u nej byla i ona ![]()
@Chalisita Také chodím k dr. Zhang, ale teprve krátce, mám z ní výborný pocit a pevně věřím, že ona mi k vytouženému miminku pomůže
Napiš svůj dotaz do diskuze Nízké AMH, tam k ní chodí dost holek a některé otěhotněly právě díky její léčbě. Držím palce ![]()
@Chalisita Ahoj, ano, nám čínská medícína a dr. Zhang pomohla otěhotnět a to bleskurychle.
Na 1. kontrolu už jsem šla s tím, že jsem na testu objevila // (po 4 letech a dokonce přirozeně, v což už jsme ani nedoufali), ani jsem nedoužívala první várku bylinek. U nás se ale sešlo hodně faktorů dohromady (viz můj podpis) a zrovna to klaplo, ale věřím, že tomu čínská medicína hodně pomohla. Dr. Zhang je moc dobrá volba, držím pěsti, ať se taky brzy dočkáte. ![]()
Děkuji holky mockrát za reakce @lachi @pajulenka @tralala123, je to pro mě velký povzbuzení, už jsme z toho s manželem nešťastní, tak doufám, že nám to taky zabere ![]()
@Chalisita to je dobre, to je asi i trosku to, proc ty bylinky potom funguji, mas neco cemu muzes zase trosku verit.. A doufat..je to strasny klišé, a nesnasela jsem to sama, ale fakt kdyz jsem se trosku"srovnala" a Rekla si, ze proste nebudu celej zivot bezdětná, tak se to podařilo. Za necelý dva roky snažení. Ted kdyz uz mam mimco, je jasny ze na to koukam jinak, ale fakt to funguje ![]()
@Chalisita Radila jsem ti zkusit napsat tvůj dotaz do diskuze Nízké AMH a četla první dvě reakce holek, které bohužel zrovna nemají dobrou zkušenost s TČM. Takže se omlouvám, nečekala jsem hned v úvodu negativní zkušenosti
Nechci, aby tě to nějak odradilo, sama dobře vím, jak nutně potřebujeme slyšet především kladné ohlasy. Když jsem tam kdysi psala já, byly tam holky, které věřily, že otěhotněly díky léčbě dr. Zhang. Já jí plně důvěřuji a příspěvek psaný výše od lachi je jasným důkazem toho, že zázraky se dějí ![]()
@pajulenka to nic, to je v pohodě, nic se neděje
Je pravda co píšeš, musíme věřit a snad se nám za daří
a jak dlouho se snažíte vy? ![]()
@Chalisita My se snažíme už šest let, z toho přes dva roky navštěvujeme CAR. Máme za sebou 3 IVF, 3 minimálky a stále nic
Proto jsem ráda, že jsem se dostala k dr. Zhang, věřím její léčbě a zázračným odvarům ![]()
@pajulenka tak moc držím pěsti, aby to dobře dopadlo, pak si napíšeme
Taky to na mě hodně zapůsobilo a věřím jim, když jsme tam s manželem seděli, tak toho řekli tolik a úplně to na nás sedělo ![]()
@Chalisita Mám stejný pocit, dr. nám řekla mnoho zajímavostí, odpověděla na mé otázky a vše do sebe opravdu zapadalo. Držím palce, ať léčba zdárně pokračuje a dovede tě k vytouženému miminku
Určitě taky písni novinky, budu se těšit na samé dobré zprávy ![]()
@pajulenka ahoj, tak jak jsi na tom?? už máš nějaké novinky?? Pozoruješ aspoň zlepšení?? Já mezi tím, jsem na chvilku přestala pít odvary, protože jsem byla na laparce a mám PCO, tak aspoň konečně vím co a jak a teď se domlouváme s Dr. na pití odvarů
Tak dej vědět, ahoj ![]()
@Chalisita me na pco bohužel tcm nezabrala:(( pak jsem zkusila olej z pupalky, gynex a sarapis mensis plus a stacilo užívat dva mesice a bylo to:) a to jsem predtim rok a pul nemela vubec ms ani ovulaci:) jinak preju hodně stesti pri snažení ![]()
@jakalm děkuji ti za příspěvěk a moc gratuluji k miminku!!
můžu se zeptat ke komu jsi chodila k tčm a jak dlouho jsi užívala?? Já už jsem vyzkoušela snad všechno, gynex na mě nepůsobil, ten olej a sarapis neznám, mrknu na to
Uvidím, jak to půjde po té laparce, udělali mi drilling ![]()
Měj se krásně a užívej miminka ![]()