Pomohly vám příkrmy od blinkání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky, tak my máme příkrmy už od 4m a je to sice lepší ale dobrý nee. Prostě to blinkání přestane jednou samo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám příkrmy taky moc nepomohly, ustalo to samo mezi 8-9 měsícem a jak už tu někdo psal s příkrmama je blinkání ještě horší tím, že je to v barvě a moc to nejde kolikrát vyprat
Tak bych nespěchala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky blinkáme a papáme Nutrilon AR. Malý má v sobotu 5 měsíců a blinká i po AR mléku. Příkrmy mu dávám asi týden a jednou mi vyhodil i mrkvičku. Jinak příkrmy v něm zůstávají, ale mléko jde pořád ven. Chce to asi jen čas. Ale pokud kojíš, tak ještě nepřikrmuj, zas takové zázraky se nedějí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vám teda pěkně děkuju
. Já už jsem se těšila, že mávnem mrkví a bude po
. Tak zas nic..
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám možná příkrmy trošku pomohly. Už neblinká v takovém množství, ale blinká barevněji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malemu prikrmy fakt pomohly - do pul roka blinkal nekolikrat denne, od zavedeni prikrmu blinkal za pul roku 2×.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zavedení příkrmů nepomohlo, přestal blindit o dost později
zkus ten gastrotuss - nejlépe injekční stříkačkou, používám občas i teď když je malému na zvracení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, nám pomohlo. Zavedli jsme příkrmy od ukončeného 6. měsíce a od té doby skoro neblinká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S_h_a_n_i_e píše:
Ano, nám pomohlo. Zavedli jsme příkrmy od ukončeného 6. měsíce a od té doby skoro neblinká.
nám též pomohlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám příkrmy pomohly, malej po nich neblinká, po mlíku sice pořád ublinkává, ale po příkrmech vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, prikrmy neresily vubec nic. Blindila do 10 mesicu a reflux mela teda poradny. Prikrmy jsem zkousela od 5 mesicu, na milost je stejne vzala az v 7 mesicich, ale i ta troska, co do ni od tech 5 mesicu proklouzla, napachala sileny smrad, kdyz zvracela. Nepomahalo ji teda ani AR mleko a ani nutriton. Byla teda na medikaci, protoze odmitala cokoliv pozrit, i mleko, s leky pila hezky. To blbe obdobi jsme holt museli vsichni prezit. L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám to pomohlo. Syn taky hodně blinkal, začali jsme přikrmovat ve 4 měsících (od narození jsme na UM) a asi po týdnu na příkrmech přestal blinkat úplně. Ty první dny ještě ublinkával, ale v mnohem menší míře. Od té doby máme klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám také příkrmy pomohly
. Mám ještě ke všemu nejedlíka, takže jsme začali od 4.měsíce - to se krásně rozpapala a pak vůbec neblinkala - akorát pak, když už měla cca od 6.měsíce večer kaši, tak třeba 2× do měsíce ji vyblinkala, ale maso-zeleninu nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit