Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Poradíte, jaká venkovní dlažba se vám líbí víc…? U první dlažby je větší kontrast tmavé a světlé (uvádějí černá a bílá) u druhé spíše více odstínů šedé…
nebo ještě zkusím přihodit dvě barvy…to jen, že pro někoho je šedé už moc…
…Co myslíte?… no on taky bude kolem mahagonový plot, stejný jako jsou dveře, okna, podbití… také už máme ve vchodu kamen. koberec od Piedry - bílý, kolem domečku, budou nasypané ty bílé oblázky,… tak nevím jestli to pak s tou červenou nebude moc… Navíc tahle fotka je taková smutná, pršelo, bylo zamračeno a já to fotila hned, jak se sundalo lešení po fasádě, takže tam ani nejsou světla, prostě nic…
Poslední fotka, je fotka našeho domečku… Díky za vaše názory ????????????????…
Dala bych tam tu druhou - šedou s jemnými přechody. První se mi nelíbí, ta žlutá se nehodí a ta červena se mi hodi k domu, ale uz ne k tomu bílému chodnicku
Tak strašně moc se mi líbí ta druhá
případně ta první, ty ostatní se k tomu domu nehodí ![]()
Vybrala bych druhou nebo čtvrtou. První a třetí určitě neee. S druhou získá hodně technický vzhled a potom bude potřeba oživit nějakou barevnější výsadbou. Čtvrtá podle mě pěkně koresponduje s barvou fasády i dveří a oken a působí o něco útulněji.
Druhá šedá se hodí k tomu antracitovému pásu na fasádě a poslední hnědavá se hodí k rámům a dveřím.
Mně se líbí ta první vlevo nahoře a ta čtvrtá vpravo dole (ta s červenými/růžovými detaily).
Nejpříjemněji na mě působí ta poslední. Ta druhá šedivá je hezká, ale spíš si ji dovedu představit někde u sídla firmy než u útulného domku
Ta poslední je nejpřímnější, první a třetí neee, druhá je spíš taková chladná - spíš k nějakému firemnímu sídlu ![]()
K Vašemu domu bych volila tu posledni. K nám domů mám vybranou tu druhou.Jen pozor na to, že v katalogu a na vzorku v prodejně to mají opravdu hezky „vyber“ ale realita je trochu horsi.
Hlasuju za dvojku.Bude se dobre kombinovat s venkovnim nabytkem a dekoracemi