Ponorka z dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
23.11.11 22:57

Ally: :lol: :lol: :lol: :lol:

Momi: A víš, že jsem si všimla, že se mi začínají dělat vrásky?:D. Ale teda naštěstí asi ze smíchu, u očí.. Ale stejně, proboha, je mi 25, tipují mě na 17, tak co to jéé:D.

Ally: a kdo tu ještě je z miminka?:) Ráda bych zavzpomínala, ale na nicky nemám paměť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
23.11.11 23:00
Lakynka píše:
Ally: :lol: :lol: :lol: :lol:

Momi: A víš, že jsem si všimla, že se mi začínají dělat vrásky?:D. Ale teda naštěstí asi ze smíchu, u očí.. Ale stejně, proboha, je mi 25, tipují mě na 17, tak co to jéé:D.

Ally: a kdo tu ještě je z miminka?:) Ráda bych zavzpomínala, ale na nicky nemám paměť.

25?? 8o 8o 8o mlááádí nevybouřené 8o
mě je 34 :oops: :oops:
a vrásky se mi taky dělají :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.11.11 23:01

Momi: já se i celkem vybouřila:D. Není to tak dlouho, co jsem byla s dětmi sama a měla volné víkendy:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.11 23:14

Ahoj Lakynko, soucítím s tebou - denně trpím stejnými pocit. Mám kluka 2 roky a čtvrt - je to ďáblík. Než začal podzim jsem věděla, že to nebude lehké a tak jsem si vypsala snad všechny dětské koutky v Praze. I v Lefíkovi jsme byli, jesli myslíš ten v Holešovicích. Momentálně jsem byla - a to po velké odvaze - u nás v MC na programu Batolátka s velkou obavou jak se mé aktivní dítě zapojí - naštěstí tam byla možnost úniku do „volné herny“. Také mě trápí pocity, že neumím své dítě dostatečně zabavit a někdy dny doslova přežívám, pak mě trápí výčitky a svědomí…a teď máme nějaký špatný týden se spaním, takže malej je pěkně vzteklej, takže stále jen řvu a vyhrožuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.11 23:16

A koukám že jsi z Kobylis - já bydlela na Ládví :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21607
24.11.11 09:05

hmmm, nečetla jsem úplně všechno, ale začátek mě utvrdil v tom, že bylo dobré rozhodnutí jít u obou dětí předčasně na zkrácený úvazek do práce. zrovna včera jsem si říkala, jestli jsem to neuspěchala, protože vikimu je něco málo přes rok, domů chodím unavená a vystresovaná, protože toho je před koncem roku hodně. ale kdybych zůstala doma, tak vím, že bych byla nešťastná, otrávená a měla pocit, že stejně nic nezvládám… zakladatelko, nezbývá asi nic jiného než vydržet. ona zima k pozvednutí nálady moc nepřispívá. uvidíš že bude líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.11.11 12:16

Nozu: já se snažím být taky žena a člověk. Chodím s kamarádkami ven, večer si sednout, pokecat, na nákupy, taky studuji krásný kurz.. ale pak.. však víš:D. Někdy mám i brigády, dělám doma dortíky, ale to je zase vše při dětech = ještě větší nervy:D. Vlastně jsem úplně nepřestala pracovat nikdy… Jen se ty práce liší a nejsou pravidelné. Tam, kde jsem zaměstnaná, jde dělat bohužel pouze na krátký/dlouhý a to mi přijde ještě moc, aby mě malá viděla z dlouhého týdne jen 2 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.11.11 09:33

zdravím Vás všechny-moc mě potěšilo,že nejsem sama,kdo má takové pocity beznaděje :dance:
Pomalu každý den si říkám,že výchovu holek(17měsíců a téměř4roky) prostě nezvládám.Jsem vynervovaná,vzteklá a otrávená.Každý večer,když děti spinkaj si vyčítám,jak jsem na ně ječela,byla zlá(teda spíš na starší-mladší je klidná a takovej mazlík) a vždy si říkám,že další den už budu v klidu a nebudu křičet,ale jen se probudíme a je to zase to samé :zed:
Myslím si,že je to mnou,protože jsem nevyrovnaná,nemám žádné sebevědomí a mám nervy ze sebe samé(jsem nevzdělaná-mám pouze základní vzdělání)
Mám šílenou hrůzu,že na holkách bude mít následky má negramotnost a budou hloupé :,( a toto mě asi tak trápí,že jsem vynervované a vzteklá a pak mě leze vše na nervy a jsem tak uječená.
Ale zas když tu čtu,že některé z vás mají podobné starosti a jistě vzdělané jste-tak mě to srošku uklidňuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
28.11.11 09:52

Chvaldíci :lol: , zbytečně se podceňuješ. Už jenom jak píšeš, tak si myslím, že tvoje „negramotnost“ nebude tak hrozná, jak si myslíš. Píšeš pěkně a jasně. Ono je to také o přirozené inteligenci, kterou určitě máš. A školu si můžeš dodělat. Nenech se otrávit, věř si. Znám několik rodin, kdy rodiče nemají vzdělání a děti udělaly vysokou školu. Když děti povedeš ke čtení, kultuře, aby měly přehled, budeš je rozvíjet, to pomůže ze všeho nejvíc. Každý nemůže mít vejšku, ne? Nejsme o to horší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.11.11 10:05

annaaaaa- moc děkuji :palec: to co jsi napsala je moc hezké :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.11.11 12:01

chápu a hladím

Lakynko, myslím si, že tímto pocitem žije spousta matek více dětí. Když má člověk jedno dítě, je takový jakoby svobodý, ač tomu nebude věřit, dokud si to druhé dítko nepořídí :-). Ale to je normální, taky jsem tomu nevěřila. Máš děti v takovém tom nejblbějším období, malá ještě není uplně schopná nějaké spolupráce a chlapeček už by potřeboval taky někoho jiného než TEBE. Naprosto vražedná kombinace. Jestli se nemýlím, tak se i my dvě známe osobně :-) z jiného serveru. Omlouvám se, že jsem ti loni neodpověděla na přání k Vánocům, ale byli jsme celá rodina nemocná a malej se nám ošklivě dusil. Mám děti ted chlapečkovi bude 5 a holčičce budou 2. Syn je hodně temperamentní chodí do školky a stejně i když jsme doma, tak je to občas na provaz. Pro mě :-). Když někam jdeme, tak musím pořád řešit konflikty syna s okolím, dcera se spíš drží u mě, ale doma, dělá stejné hovadiny jako syn. Taky jsem z toho vyřízená. My s manželem teda nikde nebyli ani nepamatuji, protože nemáme hlídání. O sobě ani nemluvím. Za rok bude líp. Sice budeš lítat od čerta k dáblu, ale taková ta těžká deprese z dětí vymizí :-):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.11.11 12:05

chvaldici

A Tebe chci uklidnit, znám lidi, kteří nemají „extra“ vzdělání a jejich děti jsou tak strašně šikovné !!! U dětí nezáleží na tom ani tak, jaké mají rodiče vzdělání, ale na jejich povaze, co chtějí, co je zajímá. Co zajímá rodiče, zajímá i děti. Takže, když budeš děti podporovovat v jejich touze za poznáním, nejsou ti cizí, hrady, zámky a jiné věci, tak tvé děti můžou být stejně chytré a třeba i chytřejší, než dětí VS vzdělaných rodičů. O tom to prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.11.11 12:06
Kla píše:
Lakynko, myslím si, že tímto pocitem žije spousta matek více dětí. Když má člověk jedno dítě, je takový jakoby svobodý, ač tomu nebude věřit, dokud si to druhé dítko nepořídí :-). Ale to je normální, taky jsem tomu nevěřila. Máš děti v takovém tom nejblbějším období, malá ještě není uplně schopná nějaké spolupráce a chlapeček už by potřeboval taky někoho jiného než TEBE. Naprosto vražedná kombinace. Jestli se nemýlím, tak se i my dvě známe osobně :-) z jiného serveru. Omlouvám se, že jsem ti loni neodpověděla na přání k Vánocům, ale byli jsme celá rodina nemocná a malej se nám ošklivě dusil. Mám děti ted chlapečkovi bude 5 a holčičce budou 2. Syn je hodně temperamentní chodí do školky a stejně i když jsme doma, tak je to občas na provaz. Pro mě :-). Když někam jdeme, tak musím pořád řešit konflikty syna s okolím, dcera se spíš drží u mě, ale doma, dělá stejné hovadiny jako syn. Taky jsem z toho vyřízená. My s manželem teda nikde nebyli ani nepamatuji, protože nemáme hlídání. O sobě ani nemluvím. Za rok bude líp. Sice budeš lítat od čerta k dáblu, ale taková ta těžká deprese z dětí vymizí :-). :mavam:

Eh?:D. Tak to je teď podruhé odhalení na emiminu.. Příjemné, jen teď nevím, o koho jde:D. :oops:

synovi hlavně chybí ty akční věci, střídání činností, jako ve školce prostě a to ne vždycky jde. Malá se snaží na mě co nejvíc viset a jsem si jistá, že to dělá proto, aby mě měla jen pro sebe. Je pěkně vyčůraná. A Tom to vše vidí, žárlí a je to začarovaný kruh. snažím se, snažím. Teď nám to celkem jde, máme ty lepší dny:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.11.11 12:15

Nic si z toho nedělej

Lakynko, myslím si, že tímto pocitem žije spousta matek více dětí. Když má člověk jedno dítě, je takový jakoby svobodý, ač tomu nebude věřit, dokud si to druhé dítko nepořídí :-). Ale to je normální, taky jsem tomu nevěřila. Máš děti v takovém tom nejblbějším období, malá ještě není uplně schopná nějaké spolupráce a chlapeček už by potřeboval taky někoho jiného než TEBE. Naprosto vražedná kombinace. Jestli se nemýlím, tak se i my dvě známe osobně :-) z jiného serveru. Mám děti ted chlapečkovi bude 5 a holčičce budou 2. Syn je hodně temperamentní chodí do školky a stejně i když jsme doma, tak je to občas na provaz. Pro mě :-). Když někam jdeme, tak musím pořád řešit konflikty syna s okolím, dcera se spíš drží u mě, ale doma, dělá stejné hovadiny jako syn. Taky jsem z toho vyřízená. My s manželem teda nikde nebyli ani nepamatuji, protože nemáme hlídání. O sobě ani nemluvím. Za rok bude líp. Sice budeš lítat od čerta k dáblu, ale taková ta těžká deprese z dětí vymizí :-):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.11.11 12:17

odhaleni

Lakynko nechce se mi to tady psat uplne :-), ale byly jsme spolu v Ladvi na hristi s detma a taky jsme chodily na cviceni do Pohadky :-). A znas me pod prezdivkou Tereza :-). Uz vis :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí