Ponorka z dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.2.14 14:57

Všechno špatné kolem dětí přejde.
Nejpozději ve chvíli, kdy se odstěhují, to už budou naprostá zlatíčka. Vím, o čem mluvím. Ty naše byly taky naprostý čertiska a teď, jak se nám teď stýská a jsme rádi, že jednou za půl roku přijedou na návštěvu :oops:
A neboj, ono to uteče rychleji, než se v ty nejhorší chvíle zdá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 18:21

Ahojky holky potřebuju rychle rady jak se odreagováváte od dětí když nemáte hlídání? Jsem už měsíc bez hlídání nikdo není po ruce sama s dítětem v malém bytě a už šílím večer mám pocit že někam uteču a bude to…

PORADTE PROSIM JSEM UŽ MĚSÍC NA MEDUNCE ABYCH SE ASPON TRISKU UKLIDNILA A NIC…

• Citovat
  • Upravit
7974
9.3.14 18:24

Chodit ven co to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.14 18:31

Venku jsme opravdu celé dny jen vyspat přes poledne domu jinak jsme venku mám jen jednoho caparta a je to poslední dobou mazec má vztekací období takže vlastně celý den řve a večer když usne tak si dám medunku abych se aspon trošku uklidnila ale stejně to nepomáhá doufám že to období brzo skončí a bude trosku klid

• Citovat
  • Upravit
9.3.14 18:31
@Anonymní píše:
Ahojky holky potřebuju rychle rady jak se odreagováváte od dětí když nemáte hlídání? Jsem už měsíc bez hlídání nikdo není po ruce sama s dítětem v malém bytě a už šílím večer mám pocit že někam uteču a bude to…PORADTE PROSIM JSEM UŽ MĚSÍC NA MEDUNCE ABYCH SE ASPON TRISKU UKLIDNILA A NIC…

presne tak, chodit ven na prochazky, zabavit se nesedet doma. Pozvat si nakou kamosku, nebo sestru..pokecat s nekym… kouknout na pekny film, pujcit si peknou knihu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
9.3.14 18:32
@Anonymní píše:
Ahojky holky potřebuju rychle rady jak se odreagováváte od dětí když nemáte hlídání? Jsem už měsíc bez hlídání nikdo není po ruce sama s dítětem v malém bytě a už šílím večer mám pocit že někam uteču a bude to…PORADTE PROSIM JSEM UŽ MĚSÍC NA MEDUNCE ABYCH SE ASPON TRISKU UKLIDNILA A NIC…

Mám v záloze alespoň jedno placené hlídání :)
Nebo mám odreagování večer, když děcko usne, tak jdu věšet vyprané prádlo do sušárny, nasadím sluchátka, zpívám, poskakuji a věším prádlo :lol: Mám s sebou chůvičku, která při zvuku bliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
9.3.14 18:45
@Anonymní píše:

Otázkou je, kolik je dítěti let a kdy usíná…pokud je to prcek a usne ve 23 hodin a za noc se ještě 3 x vzbudí, tak to chápu…pokud je větší a spí v 20,00 jako dřevo celou noc, tak je to jiné…to bych si dala horkou koupel, pustila si film se sklenkou vína (jednu sklenku!!! :mrgreen: ) nebo si četla…relaxovat se dá všeliak, ale musí k tomu být podmínky… :roll:

• Citovat
  • Upravit
58838
9.3.14 18:51

Večer, když děti spí, si napustím plnou vanu vody, dám si tam nějaký koupelový olej - většinou levanduli, vezmu si pěknou knížku. Čtu si a relaxuji. A nejlépe tak 2×-3× do týdne. Teď jsem si našla osobní trenérku a bude k nám docházet 2× týdně dopoledne v době, kdy nejmladší bude spát :nevim:
Bez hlídání jsem dlouhodobě, manžel může pomoci jen přes víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
9.3.14 18:52

Lahev vina :mrgreen:
Ne, vazne, moc nevim. Ja mam hlidani tak jednou za rok, takze bych uz davno mela byt v Bohnicich :think: ja vypoustim paru tim, ze se vyvstekam, zarvu si a jdu dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
9.3.14 18:53

A co tatínek? Já když ho mám občas doma, vyrážím na nákupy. A to je normálně nesnáším :lol: Taky mi pomáhá hodně dlouhý pobyt ve vaně. Chodí spát nejpozději v 8, pak mám klíííd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
9.3.14 18:55

Hele, mne pomaha i to, ze zajdu sama na nakup, to si pripadam jak na dovolene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
9.3.14 19:00

Ahoj já mám manžela který skoro vůbec není doma ani o víkendu má moc práce takže si kolikrát připadám jako kdybych byla samoživitelka malej má také vztekací období jsou mu 2 roky když večer v sedm usne tak jsem tak přetažená že neumím zabrat a čumím do blba třeba do deseti mezitím něco pošolichám ale jsem myšlenkama uplně jinde neumím se odreagovat a malej ráno v 5,30 vstává a to už mám nervy že musím vstávat a říkám si proč kolikrát nejdu spát s ním jenže jak říkám nezaberu protože jsem přetažená a když zaberu tak se ve tři vzbudim a čumim zaberu za hodinu a pak ráno čumím jak bluma :lol: :lol: taky bych potřebovala radu co dělat…jsem schopna upnout se myšlenkama někde kde nechci a pak se v tom plácat…pořád si říkám že jsem na to všechno pořád sama a neumím to z té hlavy dostat přitom vím že takhle funguje spousta žen na mateřské ale také mám ted obdobi kdy to nějak nedávám

• Citovat
  • Upravit
Míša Míša
9.3.14 19:04

Holky já vás obdivuju ted když to čtu jste super já takhle prostě vypnout neumím radši se v tom plácám jak píšu jsem vynervovaná a unavená ráno když vstaneme tak zdrháme ven a už ráno myslím na to jak to bude večer zase stát na prd jsem asi magor že jo…mám asi nějakou depku jak to říkám upnu se na jednu věc a jsem schopna se v tom štourat a štourat a štourat… :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex