Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bersaba píše:momi33 píše:To je z těch zaťatejch zubů.
Lakynko,já si přijdu jak starej ošoupanej pětník.
Se na sebe podívám,a vidím,jak mám stažený rysy
jj,přesně tak ![]()
Jinak teda když jsi bez „spolutrpitelky“ tak co mateřské centrum nemáte něco na změnu prostředí?
ally: ty joo, asi joooo:D. Když jsme se snažili o Tomáška. Ale já nehlídala děti.. Nějak jsem se snažila najít, ale nakonec ne-e. O Toma jsme se snažili 2 roky:) Ty joo, jak jsem Tě mohla napadnout?
![]()
Bersaba píše:momi33 píše:To je z těch zaťatejch zubů.
Se na sebe podívám,a vidím,jak mám stažený rysy
Jsem doma už přes šest let, tak o svých rysech už něco vím a postupně jsem se radši začala vyhýbat zrcadlu
![]()
Ally80 píše:
Jinak teda když jsi bez „spolutrpitelky“ tak co mateřské centrum nemáte něco na změnu prostředí?
Noo, právě ten Lefík je super.. máme tu jedno MC, ale to je..ehm.. nemáme dobré vztahy:D. A jinak kde nic tu nic.. Jen to DDM, kde ale nějak nemají aktivity pro takhle akční děti. Já když viděla tu hodinu a půl celou, tak bych taky neudržela pozornost…
Podle nicku a pak jak jsem se koukla na děti, tak jsem si myslela, bydlela jsem tehdy v Líbeznicích u Prahy mam Martínka v říjnu 2005
jj svět je malej i ten virtuální ![]()
Ally80 píše:Bersaba píše:Jsem doma už přes šest let, tak o svých rysech už něco vím a postupně jsem se radši začala vyhýbat zrcadlumomi33 píše:To je z těch zaťatejch zubů.
Se na sebe podívám,a vidím,jak mám stažený rysy![]()
no,tak já vím,že druhé takové „nadělení“ bych asi nepřežila ![]()
plánujeme jít s kolegyněma na kafe,ty budou čumět,jak vypadám ![]()
No joo, ten mám vlastně stejný.. Jéé, to je hezký
. To bychom bývaly teď bydlely kousek od sebe
. Jsi mi to úplně vybavila, jak jsem potají chodila v práci na miminko.com:D. ![]()
akční děti? jak to vypadá vloni jsem zapsala Martínka na plavání aby se vybil a učitelka mi při jeho předávání zpět se strhanou tváří říká:" něco s ním udělejte postavila jsem neplavce na kraj bazénu aby po jednou zkoušeli skákat do vody a on mi jich tam během vteřiny šest naházel sám, jsem nevěděla s plavčíkem který lovit dřív"
tak a kdo je akční ![]()
no vidíš a ono už je od léta zrušený, tak jsme teď většinou tady ![]()
Ally80 píše:
akční děti? jak to vypadá vloni jsem zapsala Martínka na plavání aby se vybil a učitelka mi při jeho předávání zpět se strhanou tváří říká:" něco s ním udělejte postavila jsem neplavce na kraj bazénu aby po jednou zkoušeli skákat do vody a on mi jich tam během vteřiny šest naházel sám, jsem nevěděla s plavčíkem který lovit dřív"tak a kdo je akční
Momi, neboj neřeknou ti to, budou tvrdit, že vypadáš skvěle ![]()
já pouštěla do bazénu dál a výsledek naučily je radši plavat ![]()