Ponorka z dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kla
2535
28.11.11 13:05

U nas se boji jenom mala :-). A to i kdyz jeci synator. :-). Ten se neboji ani revu :-). Oni hrozne radi provokuji, jenze to cloveku dojde az posleze :-). Na tatinka si tolik nedovoluji :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.11.11 13:08

Chvaldici, to neni o vychove a pevne rezimu, to je o povaze. mam dve deti a kazde je uplne jine. Obe jsou ve stejnem prostredi a to starsi dite je tak prubojne, ze tam i kdybych byla jako general to s nim nic neudela :-). To mladsi dite je bojave od narozeni, tam se musim hlidat. Abych v ni nejake pocity menecenosti nevyvolala, ovsem je pak tezke vysvetlovat tomu st. diteti, ze to mladsi potrebuje jiny pristup nez to starsi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.11.11 13:10

Kla: Tom na noc má ještě plínky, takže klid.. Brzy mu bude 5 a budeme to taky muset začít řešit.. Jeden čas nám ještě všude čůral kocour, to byl teprve masakr na praní:D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.11.11 13:11
Kla píše:
Chvaldici, to neni o vychove a pevne rezimu, to je o povaze. mam dve deti a kazde je uplne jine. Obe jsou ve stejnem prostredi a to starsi dite je tak prubojne, ze tam i kdybych byla jako general to s nim nic neudela :-). To mladsi dite je bojave od narozeni, tam se musim hlidat. Abych v ni nejake pocity menecenosti nevyvolala, ovsem je pak tezke vysvetlovat tomu st. diteti, ze to mladsi potrebuje jiny pristup nez to starsi :-).

Na tom něco bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.11.11 13:14
Lakynka píše:
Kla: Tom na noc má ještě plínky, takže klid.. Brzy mu bude 5 a budeme to taky muset začít řešit.. Jeden čas nám ještě všude čůral kocour, to byl teprve masakr na praní:D..

S tím počůráváním bych to asi nevyděla nijak hrozně-co vím od známých,tak kluci se počůrávají dýl,než holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.11.11 13:16

Chvaldici ja kdybych mela dve deti, ktere maji povahu meho ml. ditete, tak jsem totalne vysmata :-).

My kdyz nekam jdeme, tak bych obcas chodila kanalama :-). Protoze syn je tak extrovertni, ze vede hovory s cizimi lidmi, porad otravuje cizi deti. Nemuzeme jit nekam, aby si nas nekdo obcas ani nevsimnul :-). Ja jsem introvert, takze je to pro me hotove utrpeni :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.11.11 13:17

JInak taky davam pozor, aby se deti chovaly „slusne“ a upozornuji je. A miluji matky co sedi na lavicce a ctou knizku a ja pak resim konflikty, kdy si prijde cizi dite stezovat na to moje, pricemz ja sleduji situaci a musim defakto pak vychovavat svoje a jeste cizi dite. :-). Uprimne se hrozne tesim, az moje deti prestanou mit rady hriste :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.11.11 13:21

Ja si myslim, ze asi nejlepsim lekem na tohle vsechno je , neresit co si o nas kdo mysli. Kazdy mame jinou minulost a jinou budoucnost. A proste kdo nejde v mych botach tak at me nesoudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.11.11 13:21

Kačenka(starší) byla na chození na nočník strašně šikovná,brzy byla bez plín,ale u mladší to bude horší,dávám jí ráno na nočník-to se vyčůrá dobře,ale jinak si neřekne,akoráte když je pokakaná,tak příjde- ee a plácá se po zadečku(jako že je pokakaná) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.11.11 13:24
Kla píše:
Ja si myslim, ze asi nejlepsim lekem na tohle vsechno je , neresit co si o nas kdo mysli. Kazdy mame jinou minulost a jinou budoucnost. A proste kdo nejde v mych botach tak at me nesoudi.

Hm,tak to je dost dobrá myšlenka a hodně pravdivá téměř za každé situace :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.11.11 13:27
chvaldici píše:
Kla píše:
Hm,tak to je dost dobrá myšlenka a hodně pravdivá téměř za každé situace :palec: :potlesk:

A to já právě moc neumím:D. Jsem člověk, který má neustále tendence kontrolovat, co dělám "špatně "… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.11.11 13:33
Lakynka píše:
chvaldici píše:
Kla píše:
Hm,tak to je dost dobrá myšlenka a hodně pravdivá téměř za každé situace :palec: :potlesk:
A to já právě moc neumím:D. Jsem člověk, který má neustále tendence kontrolovat, co dělám "špatně "… :oops:

Také to neumím,ale chtěla bych to změnit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
28.11.11 13:34

Lakynko to ja taky :-). Ale snazim se lepsit :-). Proste me matka, ktera ma za zadkem dve babicky nebudou poucovat o tom, jak mam a nemam vychovavat deti. Pokud se na me zenska, ktera stoji sve dceri, ktera ma male dite za zadkem a hlida ji ho, diva jako na nevypiglovanou a nervozni blbku, tak at se kouka, ja proste to stesti nemam a proste kapanku nestiham. A delam co muzu. Podle me jsou tyhle pocity prave o tom, ze clovek nema jeste nejakou oporu v zadech, ano mame „druhe polovicky“ jenze ti jsou v praci a nemaji taky moc casu. Jedine cim se chlacholim je to, ze az budu chodit do prace, tak budu i necim jinym nez jenom hysterickou matkou :-). I kdyz me to bude stat vic sil :-). Lakynko ono se tohle pak horsi tim, jak ti zacnou deti chodit do skolky, protoze doted ti deti hodnoti rodina, ale az budou chodit do skolky tak budou tvoji vychovu jeste hodnotit ucitelky a nevim kdo jeste. Najednou budes resit problemy svych deti s jejich vrstevniky a to pak si teprve uvedomis, ze si to nesmis tak brat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
28.11.11 13:41
Kla píše:
Lakynko to ja taky :-). Ale snazim se lepsit :-). Proste me matka, ktera ma za zadkem dve babicky nebudou poucovat o tom, jak mam a nemam vychovavat deti. Pokud se na me zenska, ktera stoji sve dceri, ktera ma male dite za zadkem a hlida ji ho, diva jako na nevypiglovanou a nervozni blbku, tak at se kouka, ja proste to stesti nemam a proste kapanku nestiham. A delam co muzu. Podle me jsou tyhle pocity prave o tom, ze clovek nema jeste nejakou oporu v zadech, ano mame „druhe polovicky“ jenze ti jsou v praci a nemaji taky moc casu. Jedine cim se chlacholim je to, ze az budu chodit do prace, tak budu i necim jinym nez jenom hysterickou matkou :-). I kdyz me to bude stat vic sil :-). Lakynko ono se tohle pak horsi tim, jak ti zacnou deti chodit do skolky, protoze doted ti deti hodnoti rodina, ale az budou chodit do skolky tak budou tvoji vychovu jeste hodnotit ucitelky a nevim kdo jeste. Najednou budes resit problemy svych deti s jejich vrstevniky a to pak si teprve uvedomis, ze si to nesmis tak brat .

je fajn,že se můžeš takto chlácholit.To já mám z budoucnosti noční můru-nemám kam se vrátit do práce a hrozim se,co za práci s mým vzděláním seženu a hlavně jak to budu zvládat-nic neumím a jsem právě děsnej posera a nervoza,dokonce i z lidí a to se mi pak zatmí a mozek mi přestává myslet úplně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.11.11 13:50

Našly se situace, kdy jsem se i začala bránit. Je to i tím, že vypadám o dost mladší. Lidi si na mě vyskakují. Např chlap, co během jízdy v buse od Zoo jednu zastávku stačil urazit nejen moji výchovu, ale i mě samotnou i moje děti. (slovy: " ty krávo blbá, to mu nic neřekneš? To neumíš vychovat ty svoje haranty? "- děti se smály, ale ani ne nahlas, rozhodně lepší, než kdyby ječely… a takových lidí jsem už potkala.....

Také v mojí profesi, kterou snad budu dělat, budu muset být mnohem aktivnější, nebojácná, silná.. Už abych trénovala..:D Jde mi to jak kdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí