Nesnáším chodit s odpadky do popelnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41757
15.7.23 17:20
@Nalrep píše:
Myslíte, že to sklo může vážně vyskočit? Potřebuji racionální pohled na věc. :D

Nemůže. Vždyť jsi ho připlácla tim svým pytlem a ještě bylo v nádobě (popelnici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41757
15.7.23 17:21

@Nalrep A přítel vás kontaminovat nemůže? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.23 17:39
@Havlova píše:
@Nalrep A přítel vás kontaminovat nemůže? :mrgreen:

Nad tím už radši nepřemýšlím, stačí že mám tohle v hlavě. Bych pak nemohla ani z baráku a ne jen s košem. :mrgreen: Samozřejmě ale chápu Váš dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.23 17:40
@Havlova píše:
Nemůže. Vždyť jsi ho připlácla tim svým pytlem a ještě bylo v nádobě (popelnici).

To jsem potřebovala slyšet!! Děkuji za ujištění. :srdce: Ono se to zdá opravdu jako bizár ale kdyby mě to netrápilo tak nezakládám skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24585
15.7.23 17:43

Co nasbíráte za dvě noci, co byl přítel pryč, do čtyř pytlů proboha? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
15.7.23 17:44
@lucad77 píše:
Co nasbíráte za dvě noci, co byl přítel pryč, do čtyř pytlů proboha? :?

Asi nějaký mrtvoly ve skle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.23 17:47
@Nalrep píše:
Vy mě zlobíte :D máte mě ujistit :D

Pardon. :D Teď beze srandy: u nás nejsou (čistě na sklo teď myslím) takové ty popelnice s kruhovými otvory s těsněním. Ale klasické popelnice jako u RD, které musíte otevřít a hodit tam to sklo do otevřeného prostoru, kde čeká další sklo. Tam se vážně bojím, že se může nějaký střep při dopadu odštěpit a vylítnout. Na základce měla spolužačka poraněné oko z úplně pitomé náhody (jiné), tak to mám pořád vzadu v hlavě.

Ale u té směsi je to úplně v pohodě, ta flaška byla určitě vypodložena měkkým odpadem a hodila jste na to ten pytel. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.23 19:23
@lucad77 píše:
Co nasbíráte za dvě noci, co byl přítel pryč, do čtyř pytlů proboha? 8o

Dělala jsem větší úklid, nebyly to vyloženě pytle ale sáčky do středního koše. :D Jinak samozřejmě tohle není běžně, proto jsem to nechtěla nechat na chodbě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
15.7.23 19:26
@Nalrep píše:
No už mi zase naskočilo, brrr sklo snad se to nějak neodrazilo a nevyskočilo na mě
Příspěvek upraven 15.07.23 v 16:42

Být gravitací, tak se urazím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.23 19:31

Chodit s odpadky mi neva, jen občas se nechce. Co mi vadí jsou cizí odpadky a ho*na od psů kolem našeho domu. :pocitac: To si vždy na sebrání beru rukavice, lopatku a ještě si posléze drhnu ruce div ne do krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23893
15.7.23 19:38
@Nalrep píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz. Je tu ještě někdo, kdo nesnáší chodit s odpadky k popelnicím jako já? Teď když to píšu je to tak směšný ale opravdu mě to vadí natolik, že tam tak nerada chodím ale musím, že. Mám vždy pocit, že se musím celá vysprchovat. Teď jsem byla vyhodit asi 4 pytle a když jsem je hodila do těch velkých kontejnerů na smíšený odpad tak tam zapraskalo sklo, někdo nejspíš vyhodil střepy, anebo mé pytle nějaký skleněný předmět tím hodem rozbilo. No už mi zase naskočilo, brrr sklo snad se to nějak neodrazilo a nevyskočilo na mě a já na sobě nemám nějaký střepy. Mé racionální já: blbneš? Mé úzkostné já, co nerado chodí k popelnicím: pomooooc!!! Děkuji za přečtení :srdce: Myslíte, že na mě může skutečně vyskočit?8o :nevim: ;)Příspěvek upraven 15.07.23 v 16:42

Ne, skutečně nemůže… 8) Kdybys šla ke kontejneru na papír, mohl by na tebe vyskočit nějakej bezdomovec nebo opilec, kterej si tam ustele, ale u konťáku na smíšenej odpad ti nic nehrozí… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
15.7.23 19:43
@Nalrep píše:
Bydlím s přítelem, z 99% odpadky vynáší on ale teď byl dvě noci pryč a nechtěla jsem je tu hromadit a tak jsem si řekla, že na tom nic není a vynesu je. Tzv. překonám se. :D To praskání skla mě vyděsilo, že si to teď vyčítám, že jsem to nenechala až se vrátí. Pořád člověk bere ohledy na sousedy, aby někomu náhodou nevadil pytel na chodbě. Vím, že je to asi přehnaná reakce ale mám z toho vážně úzkost. Nejde mi ani tak o mě ale mám 18M syna tak mě tady ty myšky straší hlavně vůči němu asi abych ho nějak nekontaminovala. :nevim: Moc děkuji za odpověď. :srdce:Příspěvek upraven 15.07.23 v 16:59

Z dve noci a jeden den máš 4 pytle odpadu?

• Citovat
  • Upravit
23893
15.7.23 19:43
@Nalrep píše:
Myslíte, že to sklo může vážně vyskočit? Potřebuji racionální pohled na věc. :D

Tak se zkus racionálně zamyslet, nebo si vykůůgluj, jestli má skleněná flaška nožičky… 8) 8) 8) :jazyk:
Pokud zjistíš, že nožičky nemá, nemůže na tebe vyskočit… Pokud je má, hoď do konťáku pytel s odpadkama a zdrhej, jak nejrychleji můžeš, aby na tebe flaška nevyskočila a nekousla tě do zadnice… 8o 8o 8o :nevim: :nevim: :nevim: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23893
15.7.23 19:45
@Havlova píše:

No, ale jestli ta flaška není omráčená a nas.ere se, může jít i o život… :think: 8o :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
15.7.23 20:23
@bse.pedro píše:
Ne, skutečně nemůže… 8) Kdybys šla ke kontejneru na papír, mohl by na tebe vyskočit nějakej bezdomovec nebo opilec, kterej si tam ustele, ale u konťáku na smíšenej odpad ti nic nehrozí… 8) 8) 8)

To pozor, moje maminka by řekla, že i že smíšeného odpadu. Měla z toho tenkrát takový šok, že odpad odnáší už jen tatínek! Bude to už určitě víc jak 30 let! A stále si to pamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný