Poprvé na gynekologii až se zjištěním tehotenstvím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.4.23 16:15

Super člověk se naučí ovládat zbytečný strach, přeji hodně zdraví

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.23 16:19

Klid, ne každého tam dotáhla v 15 třídní s celou třídou, včetně toho, že s náma tam šli i kluci (ti teda zůstali v čekárně) (a ne, hluboký komunismus to fakt nebyl, ani „mělký“)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.23 16:30

Úplne v pohode. Ja som takto šla prvýkrát až v 31 a tehotná :mrgreen:
Tiež ma doma v detstve od akéhokoľvek chodenia k doktorom v podstate odrádzali, takže ma prinútilo až tehotenstvo. Lekárka vôbec neriešila.

• Citovat
  • Upravit
1552
5.4.23 16:59
@Anonymní píše:
Klid, ne každého tam dotáhla v 15 třídní s celou třídou, včetně toho, že s náma tam šli i kluci (ti teda zůstali v čekárně) (a ne, hluboký komunismus to fakt nebyl, ani „mělký“)

Jako fakt? Jako normalne na prohlídku, jako se chodilo k zubaři s celou třídou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.23 10:35
@Alice180 píše:

jako fakt, na mou duši, na psí duši, na kočičí svědomí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.23 12:30
@Anonymní píše:
jako fakt, na mou duši, na psí duši, na kočičí svědomí…

To je ale chyba Vašich rodičů. Příčetná matka k tomuhle v žádném případě nedá souhlas. Moje matka tyto prohlídky zažila v době tvrdého komunismu a nešla na ně, protože se za ní babička postavila a vyjádřila hrubý nesouhlas…

• Citovat
  • Upravit
36404
7.4.23 14:28
@Alice180 píše:

Jo bylo to strašný. Vždycky si pro nás přišla sestřička do třídy, měla ordinaci ve škole. Co jsme byly u té doktorky zaregistrovaný tak nás všechny vzala do ordinace a pak jednoho po druhým vyšetřovala, všem nadávala jak si špatně čistí zuby ještě nez otevřeli pusu. Když měl někdo kaz tak hned vrtala, když měl víc tak si ho ještě objednala na jindy. O tom jak se v tom vrtání vyžívala ani nebudu psát. Bolelo to šíleně. Díky tomu jsem se zubařů fakt hodně dlouho bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
7.4.23 15:19

@JancaS84 jo no bylo to strašný, nebyla tam máma. Naštěstí my jsme šli už jen párkrát. Pak to zrušili. Ale my jsme měli hodnýho zubare.

Ale nedovedu si představit, jak do na gyndu ještě v doprovodu, kluku ze třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
7.4.23 15:23
@Alice180 píše:
@JancaS84 jo no bylo to strašný, nebyla tam máma. Naštěstí my jsme šli už jen párkrát. Pak to zrušili. Ale my jsme měli hodnýho zubare.Ale nedovedu si představit, jak do na gyndu ještě v doprovodu, kluku ze třídy.

Jo vy jste se bavili o gynde 8o, to jsem přehlídla. Zaregistrovala jsem jen toho zubaře. Teď jsem si to přečetla znovu. No to si teda nedokážu ani představit co to pro ty holky muselo být. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
7.4.23 15:34

@JancaS84 právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.23 13:35
@Anonymní píše:
To je ale chyba Vašich rodičů. Příčetná matka k tomuhle v žádném případě nedá souhlas. Moje matka tyto prohlídky zažila v době tvrdého komunismu a nešla na ně, protože se za ní babička postavila a vyjádřila hrubý nesouhlas…

Myslíš, že se na to někdo někoho zeptal? Že bychom o tom věděli dopředu? Ne, prostě jednoho dne se šlo. Rok cca 1993 nebo 1994.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.23 13:37

Taky planuju prvni návštěvu gynekologie až s pozitivním testem. Je mi 30.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.23 15:00
@Anonymní píše:
Myslíš, že se na to někdo někoho zeptal? Že bychom o tom věděli dopředu? Ne, prostě jednoho dne se šlo. Rok cca 1993 nebo 1994.

Tak to je teda něco :cert: :cert: :cert: Moje matka to zažila o x let dříve a byl nutný podpis rodičů 8o
Dozvědět se, že škola jednala v něčem takovém bez mého vědomí o MÉM dítěti, tak jsem nepříčetná :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky