Pořád mluví a nejde vypnout :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4315
16.2.16 23:42

Jééé, to je přesně diskuze pro mě. Máme doma to samé, naše dvouletá od rána do večera pusu nezavře. Mluví snad od narození :mrgreen: Přes pád týdny se naučila mluvit ve větách a je jak kulomet. Pořád slyším jen mamííí, mamííí a koukej, ukážu. Jdu na záchod a ona stojí za dveřmi a volá pořád mamíí čuáš :mrgreen: Je schopná stát ve vaně a volat na mě, dokud nepřijdu, ona mi něco neukáže a zas můžu jít. Mluví i ze spaní, mluví prostě pořád. Jakmile večer usne, tak si vyloženě užívám to ticho :mrgreen: Kde se to v ní bere netuším, ale od mimina je hodně ukecaná. Proti ostatním dětem v okolí je v mluvení celkem napřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.2.16 12:10

Můžu se přidat? Mam skoro pětiletého kluka a ten snad od roka a půl nezavře pusu, mluví pořád a není k zastavení, při jídle, při čištění zubů… pořád něco vypráví atd…, když je doma, tak mam hlavu jak pátrací balón :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
17.2.16 16:48
@Manka Rumcajzovic píše:
Přečti si můj příspěvek výše :mrgreen:

Pak už leda kobercovka.
Je fakt, že mé dítě má chvíle, kdy se zabaví samo, případně mluví jen pro sebe nebo na plyšáky. A dokáže vydržet, když mluvíme spolu s chlapem. Z toho čerpám určitou naději. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.2.16 21:41

Máme doma úplně to samé. Smířila jsem se s tím, že z něj bude nejspíš tiskový mluvčí. :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
12.7.18 10:04

Je holky nas malej mluvil hned po 1 roce ve vetach, ted jsou mu skoro 4 roky pusu nezavre celej den. Nestydi se vubec nikde, vsechny lidi co potkame hned vyzpovida, ve fronte v obchode nevydrzi v klidu, nedokaze pockat, s manzelem nas nepusti ke slovu. Uz z toho silim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.18 17:27

U nás také stejné, ještě jak jsou dva, tak se podporují, takže ticho přes den opravdu nehrozí… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
26.7.18 13:57

Jen počkejte, až půjdou do školy a vy budete chtít vědět, co se tam dělo :mrgreen:
Co jste dělali ve škole? Už si nepamatuju.
Co bylo k obědu? Polívka a druhý.
Máte úkol? Asi. … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.23 22:11

Našla jste některá vypínač na dítě?
Po 9 letech už jsem asi vyhořelá a unavená. Už tři týdny jsme spolu doma, protože byl nemocný. Přiznávám, že už nemůžu. Mluví pořád - u jídla, čtení, učení. Vstane v šest. Přijde mi říct, že je vzhůru, co bylo, je bude a s písní na rtech jde na televizi. Ale i u televize vydává zvuky. Vydává je pořád. Povídá si s pohádkami, štěká, střílí, napodobuje zvuky meče, auta, motorky, sekačky, vrtačky… A tak to je, než jde spát. Zaviram jeho pokoj a on mluví a mluví.
Dneska jsme měli půl dne návštěvu, co má 4 děti a nikdy nic podobného nezažili. Kamarádka mi sdělila, že si myslela, že má hlasité a náročné děti, ale bude se jim muset omluvit.
Už mi nestačí ani to, že si na hodinu vypnu.

• Citovat
  • Upravit
18791
8.4.23 22:27
@Anonymní píše:
Po 9 letech už jsem asi vyhořelá a unavená. Už tři týdny jsme spolu doma, protože byl nemocný. Přiznávám, že už nemůžu. Mluví pořád - u jídla, čtení, učení. Vstane v šest. Přijde mi říct, že je vzhůru, co bylo, je bude a s písní na rtech jde na televizi. Ale i u televize vydává zvuky. Vydává je pořád. Povídá si s pohádkami, štěká, střílí, napodobuje zvuky meče, auta, motorky, sekačky, vrtačky… A tak to je, než jde spát. Zaviram jeho pokoj a on mluví a mluví.
Dneska jsme měli půl dne návštěvu, co má 4 děti a nikdy nic podobného nezažili. Kamarádka mi sdělila, že si myslela, že má hlasité a náročné děti, ale bude se jim muset omluvit.
Už mi nestačí ani to, že si na hodinu vypnu.

Me desis. Máme pětiletého a ten taky mluví nonstop. Mluví aby mluvil :zed: když už jde do tuhého a Já se rozlobim tak začne septat, ale proste říct to musi. On mluví i ze spani. Mám ještě mimino a to v 10m taky furt blekota, děla čerta, krutu a kolikrát zní jako krtecek. Ta až to rozjede, tak to bude peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
9.4.23 06:28
@hospodki píše:
Me desis. Máme pětiletého a ten taky mluví nonstop. Mluví aby mluvil :zed: když už jde do tuhého a Já se rozlobim tak začne septat, ale proste říct to musi. On mluví i ze spani. Mám ještě mimino a to v 10m taky furt blekota, děla čerta, krutu a kolikrát zní jako krtecek. Ta až to rozjede, tak to bude peklo.
:mrgreen: :mrgreen: pobavila jsi mě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
9.4.23 06:49
@Anonymní píše:
Už mi nestačí ani to, že si na hodinu vypnu.

Uklidnim te, muze byt hur. Mam tohle doma 2×, osmileta a triletak. Melou nonstop, od rana do vecera bez pauzy, idealne do kazdeho ucha jeden. V mezicase se zvladnou pohadat. Triletakovi nejde moc rozumet (vyrusta dvojjazycne). Kdyz se chci dostat ke slovu, musim casto zarvat TICHO! Pomuze to na to, abych neco zvlada rict a jede se hned dal. :lol: Obcas premyslim, jestli nemam nejaky vypinaci mód pro sebe :mrgreen: zvuky vydava triletak pri hrani taky, auta nebo dinosaury, osmileta kvici a vydava zvuky a hystericky zajeci, kdyz se ji neco nepovede, neco ji udela bracha a podobne. Kdyz ji poprosim, at je 5 minut zticha, vydrzi to 5 vterin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
9.4.23 06:52

Pustte jim Reklamu na ticho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
9.4.23 06:52
@Jahru píše:
Jen počkejte, až půjdou do školy a vy budete chtít vědět, co se tam dělo :mrgreen:
Co jste dělali ve škole? Už si nepamatuju.
Co bylo k obědu? Polívka a druhý.
Máte úkol? Asi. … :mrgreen:

To ja se ted divila na tridnich schuzkach, ze ostatni rodice nevedeli, ze byli deti presazeny a kdo kde sedi a dalsi veci. My nez dojdeme domu, tak vim naprosto vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
9.4.23 08:03

@Walerka vydržet, časem to přejde. Mě ji vždy že školky předávaly jako nemluvici dite a já věděla, že od 2 do 8 už pusinku nezavre a dozvím se co se učili, co kdo provedl, kde byli atd. Vypnula až spánkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.23 08:28
@hospodki píše:
Me desis. Máme pětiletého a ten taky mluví nonstop. Mluví aby mluvil :zed: když už jde do tuhého a Já se rozlobim tak začne septat, ale proste říct to musi. On mluví i ze spani. Mám ještě mimino a to v 10m taky furt blekota, děla čerta, krutu a kolikrát zní jako krtecek. Ta až to rozjede, tak to bude peklo.

On ani septat nezačne. Nějaké výlevy matky jsou mu jedno.
Ze spaní mluví taky. Ve skole taky.

@blumen píše:
To ja se ted divila na tridnich schuzkach, ze ostatni rodice nevedeli, ze byli deti presazeny a kdo kde sedi a dalsi veci. My nez dojdeme domu, tak vim naprosto vse

My víme vše o celé škole a vše několikrát, kdybych náhodou neposlouchala.

Taky máme 2 děti. Starší je v pubertě, taky mluví pořád a má k tomu drze hlášky. Pokud nedrzkuje, pouští hudbu. Tam to zvládám lépe, protože má tišší hlas a respektuje základní pravidla, že musí počkat, když někdo mluví…
U nás nepomáhá ani ticho. Zařvu ticho a nic. Prostě nevnímá a musí mluvit.
Pokud je někdo u nás, naprosto nerespektuje, že mluvíme a mluví taky. Neumí počkat nebo vydržet. Učíme pořád. Starší to zvládá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML