Pořád mluví a nejde vypnout :D

1119
16.2.16 16:46

Pořád mluví a nejde vypnout :D

Ahoj holky, jdu si „postěžovat“ a snad najít i společnou řeč :D. Náš tříleták pořád mluví a mluví a to takovým způsobem, že po celém dni mám pocit že jsem totálně vyštavěná a nejradší bych nekam zalezla nebo vyskočila z okna :D. Jestě pořád chce at když něco dělá tak at se dívám takže to je pořád blabalabaaablabala a divej a zas blababalalbab a divej divej mamiiii diveeeej :D. Znáte někdo a co s tím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1618
16.2.16 16:48

U nas funguje jen:Bud uz chvili ztichaaaa!!! :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
16.2.16 16:50

@Walerka super malýmu je 2,5roku a je to to samý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
16.2.16 16:53

Jéééj, to mám doma taky :mrgreen: Tříletou slečnu… občas si musim lupnout Ibalgin a nebo jí prostě strčit manželovi, babičce, tetičce a jet někam pryyyyyč!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
16.2.16 16:54

Mám doma to samé, akorát už tomu bylo 5 let a musím říct, že je to fakt masakr :cert: :lol: I učitelky ve školce jsou z něj hotové. Když si ho jdu vyzvednout, slyším ho jen otevřu dveře. Už mu říkáme malý Pepin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
16.2.16 16:57

:D kdo to nezna… :D
Mami koukej, koukej. Bla, bla. Od rada, do vecera, u vecere, u cisteni zubu, mluvi, i kdyz spi. Bohuzel jsme na tom tak spatne, ze uz ani nemuzeme spolu mluvit s manzelem, kdyz prijde z prace. Porad nam skace do reci a snazi se nas prervat :zed:
No vlastne nemuzeme pomalu mluvit s kymkoliv. Vysvetlujeme, pak uz i okrikujeme. Prd platne.
A to mame jeste mladsi.
Kolikrat tu sedim ve tri v noci v obyvaku a posloucham to ticho. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846

U nás je něco podobného. Kluk má 4 roky a posledně jsem jej prosila, aby vydržel 2 vteřiny potichu. Starší dcera je o něco lepší, vydrží i 10 vteřin( doma), ve školce umí mlčet. Když jsem se kluka ptala, jestli takhle mele i ve školce, tak mi úplně vážně řekl, že když jí a spí, tak nemele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030

Mám to doma taky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
16.2.16 17:03

Nu, já mám tohle taky doma a to je jí už 9 let :mrgreen: Pořád ji ta pusa jede. Ještěže mám klid co je ve škole. Ale jen co ji vyzvednu v družině, tak začne a zastaví se až když jde spát a nebo jíst :lol: Zase na druhou stranu se alespoň dozvím věci ze školy, které ostatní rodiče vůbec netuší. Tím se trochu uklidňuju když už z ní běsním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
16.2.16 17:03

@Walerkan nevím co na to zafunguje sama mám takového syna má dvanáct a když si sednu s knížkou tak nejsem schopná dočíst konec věty. Stále mluví potom když jsem v práci tak spíš mlčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.2.16 17:04

A když mluvíš ty, tak poslouchá? Jestli jo, tak je zticha, ne? Tak prostě hodně přes den mluv, co zrovna děláš, atd. Ať může jen poslouchat. Nebo ho nech něco vyprávět a řekni, že ho posloucháš. Prostě, maminka už mluvila, a teď budu zase poslouchat. Třeba v kuse ani není schopný mluvit déle. Nebo se naopak vymluví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
16.2.16 17:05

Jsem mrtvá smíchy :lol: :lol: Malýmu je 3,5 roku, máme doma 2měsíční mimčo a oba jsou marodný, takže žádná školka, žádný chození ven. Jsem zralá vzít si provaz a jít si najít nějakej strom :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.2.16 17:07

Co taková ta kukla na zip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
16.2.16 17:08

Ten náš už mluví fakt krásně, ve složitých větách, ale když náhodou nemá co říct, tak patlá aspoň novotvary v dětštině. Tuhle jsme jeli autem a manžel to komentoval „ten tu hubu nezarazí a mele, jen aby mlel“ :-D Prostě celej já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.2.16 17:13

Mám marody 5,5 a už skoro zdravé 1,5. Asi 9 dní jsem s nimi zavřená doma. Tatínek, že chodí na chvíli do práce, tak si potřebuje od dětí odpočinout. Ne, nepracuji u dětí ani vzdáleně. Tak si zase zalezl ke hraní her do jiného pokoje. Vždyť už děti viděl i včera, že. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí