Pořád řvou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
23.8.16 18:55

Mam to stejne. Kluk 6 a holka 3 a rvou od rana do vecera. Nekdy je to na blazinec. S vekem se to zatim nemeni, starsi pusu nezavre a volume na maximum. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.8.16 19:49

@xsaleen soucitim, mam 2.5 lete hrozne hlucne dite, bud mlivi, zpiva, vydava nejake zvuky nebo breci.. Ma brecici zachvaty nekdy i 2 a vic hodin..brecel hodne i jako mimino..druhy naštěstí poradne brecel jen asi 3×..krize byla cca ve 3 tydnech maleho, kdy uz nespal tolik a mel lehci spani, to mu neslo vecer usnout, kdyz delal starsi kraval..ale uz si zvykl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.8.16 20:23

Upřímně tě lituju!!! opravdu!! ani ne tak za ty děti, ale za to, že v tomhle složení bydlíte v paneláku.

Mám 5,5 + 2,5 roku a jsou neuvěřitelně hluční, skoro nikam s nimi nechodím dobrovolně (protože kam musím, tam je musím tahat všude se sebou, páč hlídání máme 400km)… dupou, piští, ječí… a když jeden začne brečet, tak je to rovnou hysterák. Neumím si představit bydlet někde blízko jiných lidí, ani já bych nechtěla bydlet za zdí naší rodiny.

A co pomáhá??? nevím, asi nic velice…

když je to horší, rozděluju je. Jeden do pokojíčku, druhý do předsíně.
Nebo občas na ně začnu šeptat - to zabere vždycky jen na chvilku, jsou z toho překvapení a taky začnou mluvit potichu, jakože nějaká hra. Ale to používám tak někde v čekárně třeba, na finančáku apod. - prostě mezi lidmi, kde je fakt potřebuju utišit.

Ale teď v létě je to lepší v tom, že je vystrčím ven na zahradu a tam ať si řvou, nejblíž je sousedův divočák a tomu to moc nevadí. Nejbližší soused přes potok 150m, takže aspoň tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
23.8.16 20:39

@budi ani já jim nezávidim, krotim je jak můžu :nevim: šeptání, to je u nás bez účinku, jako kdyby nic… mluvit normálně a v klidu též nic… fakt jen zařvat, a rozdělit, nebo prostě když už fakt je to moc, tak plácnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
23.8.16 20:42

Oni se pořád navzájem poštuchujou… když je rozdělím, tak jeden mi tahá za nabiječku ke kabelu, druhej čmárá propiskou po zdi, nebo tahá cosi odkudkoliv… prostě jsou třeba ticho, ale ten bordel pak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
23.8.16 20:47
@Gina108 píše: Řvou jakože brečí, nebo si jen tak pohoukávají a dělají různé zvuky, ale jsou spokojení?
Syn když brečel, tak zas tak hlučný nebýval :mrgreen: ale když si houká, třeba jako auto, to je katastrofa :roll: Já jsem se naučila to ignorovat, prostě zvuková kulisa, no :mrgreen: Ono ho to časem přejde. Taky si pamatuju, že jako dítě jsem mívala potřebu vydávat různé zvuky poměrně dlouho, třeba do 7-8 let, proto si to pamatuju. Dneska už tolik nehýkám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a zklidnit - na syna funguje fyzická únava, takže utahat. ;) Syn má díky tomu v sedmi letech docela fyzičku, začínám ho lehce nestíhat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: s těma autama jste mi připomněla našeho syna :D. Je mu 6 a byli jsme venku,, šli jsme do krámu, on jel na kole a hrozně houkal, Prý že je sanitka. Já to venku neřeším, ale šel s náma i nejst. syn a měla jsem pocit, že při pohledech cizích lidí se za hlučnýho bráchu asi trochu styděl :roll:. Tak jsme se ho snažili ztišit a řekli jsme mu, že sanitka nehouká pořád, že když není provoz, tak jen bliká. Načež on tedy poslechl a začal blikat. :lol: Na celé kolo začal vyřvávat blik blik blik blik :P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
23.8.16 20:52

@xsaleen zkuste je zabavit, nějakou jinou aktivitou, třeba malování, puzzle, zkuste úplatky, lentilku za chviličku ticha, natáhněte třeba minutku nejdřív na třeba dvě minuty a pak interval prodlužujte. třeba se začnou předhánět. Šeptání je taky dobrá metoda. Náš syn je taky hrozně hlučnej, a někdy mi z toho už haraší na cimbuří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.8.16 20:53

No a co je prostě nějak zabavit? ;) Upéct perníčky, vydrbat vanu, vyluxovat, zahrát pexeso, člověče nezlob se apod. :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
23.8.16 20:53

@Lenka 6dětí malovat je absolutně nebaví, nebo max chvilku, a to se pak začnou přetahovat o pastelky, nebo papír, nebo mladší chce čmárat na papír tomu staršímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
23.8.16 21:11

@xsaleen U nás zabírá být co nejdéle venku (máme ale zahradu, takže je to jednodušší) nebo vymyslet program. Když mají program - jedeme na výlet, na chatu, na hřiby, na kolo, prostě cokoliv, tak jsou hodní. Doma na zahradě ječí často :roll:. Sousedy lituju, i když oni to mají jako zábavu je pozorovat.

@Gina108 Ono je to často jako zábavné ječení. Např. skáčou na trampolíně, honí se, skáčou po sobě, lechtají se, hrají nějakou hru s míčem a u toho prostě ječí :roll:. Tři kluci. Nejmladší ještě ječí, když mu něco berou a nechtějí mu to půjčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
23.8.16 21:14

@xsaleen když ono to chce, abyste u nich právě zkraje byla a hrála si s nima a vlastně je naučila jak se hraje. A pokoušela bych se jim třeba hledat zábavu tak aby byli oba kus od sebe. Třeba s tím starším bych dělala nějaký předškolácký sešit, věk na to má a malýmu bych dala autíčka, z knížek třeba z leporel klouzačku a aby si je posílal. Nebo z kostek parkoviště. Nebo zadělat krabici, udělat otvor a naházet mu tam různý věci, třeba lžičku, víčka, no co doma najdete a ať si to dírou vytahuje ven. Chvíli sse tím zabaví a vy budete mít čas na toho staršího. je to o tom jen vymýšlet různé blbosti.
Nebo prohlížet knížky. Sednout si s nima a číst jim, nechat je, aby vám vyprávěli, dávat jim otázky, teda spíš tomu staršímu. Je to hodně o věnování se jim, ne jenom z povzdálí na ně houknout aby šli dělat to či ono, ale být u toho. Dětičky nám hrozně rychle vyrostou, užívejte si ty chvíle s nima. Přeju hodně sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.8.16 21:16
@Lenka 6dětí píše:
@xsaleen když ono to chce, abyste u nich právě zkraje byla a hrála si s nima a vlastně je naučila jak se hraje. A pokoušela bych se jim třeba hledat zábavu tak aby byli oba kus od sebe. Třeba s tím starším bych dělala nějaký předškolácký sešit, věk na to má a malýmu bych dala autíčka, z knížek třeba z leporel klouzačku a aby si je posílal. Nebo z kostek parkoviště. Nebo zadělat krabici, udělat otvor a naházet mu tam různý věci, třeba lžičku, víčka, no co doma najdete a ať si to dírou vytahuje ven. Chvíli sse tím zabaví a vy budete mít čas na toho staršího. je to o tom jen vymýšlet různé blbosti.
Nebo prohlížet knížky. Sednout si s nima a číst jim, nechat je, aby vám vyprávěli, dávat jim otázky, teda spíš tomu staršímu. Je to hodně o věnování se jim, ne jenom z povzdálí na ně houknout aby šli dělat to či ono, ale být u toho. Dětičky nám hrozně rychle vyrostou, užívejte si ty chvíle s nima. Přeju hodně sil

Naprostý souhlas. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
23.8.16 21:37

@Lenka 6dětí Jenomže ono nelze se dětem věnovat celodenně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10145
23.8.16 21:43

@bramburka81 no u nas i to cteni je trpchu problem, ptz mi to mladsi bere, chce pohlizt sam… nebo mi to bere, otaci. Mele do toho (ukazuje, alr urputne… mami buuu, mami, mami, mami buuu :nevim: )!akazdej si delat po svym tez moc nefunguje, mladsi chce delat jen to co bracha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.8.16 21:46
@bramburka81 píše:
@Lenka 6dětí Jenomže ono nelze se dětem věnovat celodenně ;).

Proč ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect