Poraďte barvu obývák (Tikkurila)

461
18.11.13 15:19

Poraďte barvu obývák (Tikkurila)

Ahoj holky, chci se poradit, sháním nějakou dobrou kvalitní barvu na vymalování obýváku, jedné stěny. Chtěla bych zelenou, spíš nějakou světlejší barvičku. Poraďte prosím značku. Teď jsem narazila na barvu Tikkurila. Známá říkala, že je výborná, že s ní byla spokojená. Ale je pouze omyvatelná. A dost drahá. Nemáte s ní někdo zkušenosti? Kdyžtak prosím poraďte jinou osvědčenou značku. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1957
18.11.13 15:32

Já jsem malovala barvou od značky Dulux a byla jsem spokojená. dokonce to bylo moje úplně první malování v životě a dopadlo to ok. trošku jsem tenkrát přecenila svoje síly a uprostřed jedné stěny jsem musela skončit. pokračovala jsem až druhý den. měla jsem strach, že ten přechod bude vidět, ale paráda, nikde nic. absolutně to nebylo poznat, odstín všude stejný. byla to taková středně sytá zelená.
pak jsem ještě malovala na žluto v kuchyni a taky ok.
akorát teda asi patří k těm dražším, nejsem si jistá :nevim: my jsme si nechali totiž odstín míchat, nevybírali jsme už z hotových barev (ty nabízejí ale taky). na tu jednu, dvě stěny se to dá, ale pokud bych měla malovat celé pokoje, tak už bych asi trochu váhala, zda se nepoohlédnout jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
18.11.13 19:52

Také doporučuji Dulux, je sice dražší, ale mně se líbí jejich odstíny. Vždy si nechám barvu namíchat, třeba v OBI, barva na stěně opravdu odpovídá barvě na papírovém vzorníčku, a pak maluju jenom válečkem a v poho. Dokonce i ta omyvatelná je fakt omyvatelná. Primalex je ale taky fajn, pokud chceš levnější variantu. I ten mají k namíchání v Obi (dnes už se to jmenuje jinak).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max