Jaký cestovní kufr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
19.8.15 20:47

nováček

Škoda, že jsem si napřed nezjistila co a jak o,,skořepinovém kufru,,ušetřila bych si ted spoustu peněz a problémů, JIŽ NIKDY kufr s,,AHOLD Czech Republic, a.s. v Hranicích, kufr podle všeho zn.Big Squre. po jednom použití kolečka sedřené(prý špatným použitím)měli jsme ten kufr nosit v ruce a tím pádem nepoužívat kolečka, no a hlavně naše chyba, při koupi jsme si nevšimli praskliny v rohu, byla pouze viditelná při rozložení a to ještě proti světlu, hlavně v kufru letáček jak je to skvělý výrobek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.2.16 20:40

Ahojte,
rozhodla jsem se obnovit tuto diskuzi a prosím o vaše rady a zkušenosti.
Chystám se koupit cestovní kufr pro dcerku, na jaře pojede do školky v přírodě a později bych ho samozřejmě chtěla využít i na případnou dovolenou u moře.
Hrozně váhám, jestli pořídit textilní či skořepinový. Poptávala jsem se u prodejců a jeden mi dokonce řekl, že textilní je lepší, protože levný skořepinový je jen z obyčejného plastu a snadno praskne. A kvalitní skořepina se pohybuje od 3000 Kč…
Ráda bych se cenově pohybovala kolem 1500 Kč, takže asi žádnou extra kvalitu očekávat nemůžu. Jenže skořepinový na mě pořád působí tak nějak odolněji, pevněji. Jenže zas je fakt, že dítě může ve školce v přírodě na kufr skočit (nebo si jen ze srandy na něj stoupnout) a aby ten plast nepraskl. Stejné je by to pak bylo v letadle, tam s kufry házejí a kdo ví, co by se mohlo stát (ačkoliv tam se to dá reklamovat u té letecké společnosti). :think:
No jsem hrozně na rozpacích, takže budu ráda za každý názor :hug:
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101659
6.2.16 20:43

@shaari Měla jsem levnou skořepinu za 900,– a padl za vlast až při cca 5. letu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
6.2.16 20:50

Letam docela casto a proto kupuju zasadne textilni kufry. I nejlevnejsi mi vydrzi klidne 5 let (letam minimalne 5× rocne). Jeden skorepinovy zemrel hned po prvnim letu, druhy mi vydrzel cca rok. A nebyly nejlevnejsi, kolem tech 3 tisic. Navic do toho textilniho se mi snadneji narve vic veci :lol: Vzdy hledam velikost, aby se tam veslo od 15ti do 32kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
6.2.16 21:40

S temi uplne levnymi zkusenost nemam, ale slusny textilni kufr mi vetsinou vydrzi cca 3-4 roky (pri ca 150 letech za rok). „Normalni“ clovek ovsem tohle nenalita za cely zivot - zalezi, jak casto ho v realu pouzijes.

Jednou jsme kupovali nejaky opravdu levny textilni na prevoz suvenyru a odesel hned pri te prvni ceste (kolecka a rucka) - to se samozrejme da vyreklamovat u letecke spolecnosti, ale s tim je otrava na dlouhe lokte (taktez bohate zkusenosti v tomto oboru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
6.2.16 23:20

Textilní, jsou lehké, skořepinové jsou některé hrozně těžké. Létáme častěji, měla jsem oboje, i jsem reklamovala oboje. Za mě textilní a né černý, modrý. Dětské jsou dneska pěkně barevné. Když pak člověk čeká na zavazadla, tak v tom množství černých nemůže ten svůj najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.9.17 17:39

Já mám Cestovní kufr značky Travelite…a zatím super…zde doporučuji, maj dobré ceny https://www.equipshop.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18640
17.2.18 01:20

Já mám travel tourist- je to vlastně americký Samsonite. Stal 1700 v nějaké akci v Tescu a taky kvůli barvě.. limetková zelená :D
Je vidět, že se občas někde promackl, ale zase se vrátil do stejného tvaru a nepraskl. Je to skořepina. Celkem na za 2 roky za sebou 14 nakladek v letadle, nějaké cesty autem a vše drží jak má. Příští týden si dá další letadlový nasup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.2.18 06:52

Nejlepší cestovní kufr

Ahoj, vlastním kufr od značky SuitSuit. Mám ho už přes dva roky a jsem naprosto spokojen. Hlavně záleží kolik chceš do kufru investovat. Já platil +- 1500,–. Samozřejmě najdeš i levnější ale tenhle kufr se mi zdá jako nejlepší cestovní kufr co se týče kvality/ceny.

edit admin - propagace

Tenhle mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.5.18 15:30

Ještě je dobrý výběr v Kufrlandu. My jsem koupili levnější žlutý za 2 tisíce, ale prý je téměř nezničitelný :pankac: ****
No..první cestu letadlem to přežilo bez úhony. Jinak v tom Kufrlandu mají i dražší vymazlené kousky, ale poté co jsem viděla manipulaci na letišti bych se bála dát za kufr třeba 10 tisíc. :nevim: To až splatíme půjčky. :roll:

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.6.18 15:00

Ahoj holky,

dlouho jsme se s kufry trápili. Byli poškrabané, dokonce jednou i zlomené… :pocitac:
Letecká doprava je hrůza na kufry celkově.

Potom jsem nalezla skořepinové kufry a nemůžeme si je celá rodina vynachválit. Jejich cena není nikterak velká, kvalita super. Já jsem třeba objednávala tady tento: ***

a maximalní spokojenost.

edit admin - propagace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.12.19 12:08
@Jarka1986 píše:
Ahoj holky,

dlouho jsme se s kufry trápili. Byli poškrabané, dokonce jednou i zlomené… :pocitac:
Letecká doprava je hrůza na kufry celkově.

Potom jsem nalezla skořepinové kufry a nemůžeme si je celá rodina vynachválit. Jejich cena není nikterak velká, kvalita super. Já jsem třeba objednávala tady tento: ***

a maximalní spokojenost.

edit admin - propagace

Jo skořepinové kufry jsou podle mě nejlepší volba :) Já kupovala z Nejkufry.cz, tak se zkus podívat tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák