Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím ![]()
chtěla jsem se zeptat, jestli je ještě nutné schovávat krabice od zakoupeného zboží kvůli případné reklamaci? Koupila jsem si kočárek a nevím, jestli musím tu velkou krabici schovat nebo ji můžu vyhodit, kdybych ho náhodou musela reklamovat… Vím, že kdysi to nutné bylo, ale nevím, jestli to platí ještě dnes. To bych měla doma překrabicováno ![]()
Předem děkuji za odpověď. Denis
@Denien já krabice taky skladovala, ale pak jsem viděla nějaký pořad na ČT o reklamacích a tam jasně říkali, že reklamujeme zboží a né obal. Prý je to zbytečné. Tak teď nic neskladuju ![]()
ne, nemusíš.
V původním obalu a nepoužité musíš vrátit jen v té 14denní lhůtě, pokud kupuješ přes net a zboží nechceš.
ne ne nemusíš posílat věc na reklamaci v origo krabici takže můžeš vyhodit
@Tadelka
Moc děkuji za rychlou a pozitivní odpověď
, nebyla jsem si totiž jistá, tak aby potom nebyl nějaký problém, kdyby něco
jdu je vyhodit. Díky ![]()
Jojo, přesně tak
já nechávám pouze „speciální“ krabice, jako třeba od monitoru, protože, kdy ho člověk potřebuje převézt, tak je to nejjednodušší v original krabici.
Krabice kvůli reklamaci se skladovat nemusí, prodejce si to v případě reklamace zabalí sám.
Urcite neschovavame krabice tak dlouho,maximalne mesic a pak to vyhazujeme,byla sem reklamovat boty po ctvrt roce a krabice nevadila ze nebyla.