Poraněný konečník jako následek zácpy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
28.11.11 14:41

Holky, ja zapomnela rict ze tim trpi muj syn. 18.mesicu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
28.11.11 16:21
maca24 píše:
Holky, ja zapomnela rict ze tim trpi muj syn. 18.mesicu :(

Takový malý deail.Ale navadí alespoň jsme si popsaly a poradily. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
28.11.11 20:29

Ono je to dosti slozite. Maly mi nechce kakat pac se boji a ten konecnik ho boli…takze je to boj, potrebuju aby se to rychle zahojilo-no rychle abychom se z toho zacarovaneho kruhu nejak vyhrabali. Je to docela cirkus nez se vykadi, i tri hodiny na WCko a zase zpatky pak u tlaceni rev jako blazen, no chudera moje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
28.11.11 22:06

Zasla bych s nim k dr. a pokud jeho strava obsahuje cokoladu a podobne veci, okamzite od nich upustit, hodne pit, jist ovoce. Snad vam dr. pomuze :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
29.11.11 13:03

ne bohuzel u me takove veci jako cokolada neuvidi…davam bacha na jidlo, to je jasne, ale kdyz uz ten konecnik natrzeny ma tak ho to boli…to se musi nejdrive zahojit tak proto shanim info. S dr.jsem v kontaktu, spis jsem chtela zkusenosti s timto problemem. Komu co pomohlo…diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pyties
6.6.13 13:58

dilatace konečníku

Mám obdobný problém a když jsem krvácela déle jak 3 týdny, přes to, že jsem užívala mastičky a čípky ( domnívala jsem se, že se jedná o hemeroidy), šla jsem na chirurgii a tam mi doporučili zákrok v narkóze, kdy rozšíří konečník a tím umožní nebolestivé vyprazdňování. Po 2 dnech mě propustili do domácího ošetřování a zatím konstatuji zlepšení. Doporučuji faktu mast, dubovou kůru, panthenol baby, vlhčené kapesníky po každém WC.

• Citovat
  • Upravit
pyties
6.6.13 14:03

Taky strava jogurty s bifi kulturami, psylium - dá se koupit v lékárně, zjemňuje stolici.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML