Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
maca24 píše:
Holky, ja zapomnela rict ze tim trpi muj syn. 18.mesicu
Takový malý deail.Ale navadí alespoň jsme si popsaly a poradily. ![]()
Ono je to dosti slozite. Maly mi nechce kakat pac se boji a ten konecnik ho boli…takze je to boj, potrebuju aby se to rychle zahojilo-no rychle abychom se z toho zacarovaneho kruhu nejak vyhrabali. Je to docela cirkus nez se vykadi, i tri hodiny na WCko a zase zpatky pak u tlaceni rev jako blazen, no chudera moje…
Zasla bych s nim k dr. a pokud jeho strava obsahuje cokoladu a podobne veci, okamzite od nich upustit, hodne pit, jist ovoce. Snad vam dr. pomuze ![]()
ne bohuzel u me takove veci jako cokolada neuvidi…davam bacha na jidlo, to je jasne, ale kdyz uz ten konecnik natrzeny ma tak ho to boli…to se musi nejdrive zahojit tak proto shanim info. S dr.jsem v kontaktu, spis jsem chtela zkusenosti s timto problemem. Komu co pomohlo…diky.
Mám obdobný problém a když jsem krvácela déle jak 3 týdny, přes to, že jsem užívala mastičky a čípky ( domnívala jsem se, že se jedná o hemeroidy), šla jsem na chirurgii a tam mi doporučili zákrok v narkóze, kdy rozšíří konečník a tím umožní nebolestivé vyprazdňování. Po 2 dnech mě propustili do domácího ošetřování a zatím konstatuji zlepšení. Doporučuji faktu mast, dubovou kůru, panthenol baby, vlhčené kapesníky po každém WC.
Taky strava jogurty s bifi kulturami, psylium - dá se koupit v lékárně, zjemňuje stolici.