Poradna duly
Jana Čurdová
@Evička0 píše:
Tak holky, jsem v nemocnici, čekám na výsledky z krve… Mimčo vůbec nekontrolovali, tady jde o mě (natočili mi znovu EKG, měřili tlak…)… Doktor říkal, že pokud krev dopadne dobře, tak mě pošlou domů a v pátek ráno jdu stejně za svým porodníkem do porodnice. Tomu už jsem volala a on říkal, že v pátek to vyřešíme… Děkuji za podporu, večer dám zase vědět
Tak snad bude krev v pořádku a pomašíruješ dom. ![]()
Ahooj
tak porad nerodime. Srazi tlak leky, porad se valime v nemocnici a kazdy den rozhoduji o vyvolani. Cekaji az se zhorsi bud muj zdravotni stav nebo monitory.. A dekujeme vsem
![]()
@pipulka123 ahój no my už tu trnuli
tak třeba tam ještě nějakou chvilku vydrží
držím palce.
![]()
@pipulka123
Jejda, tak to Te tam napinaji.Tak se hlavne drz a zvladej to co nejlip.
Ja jsem už 39 tyden, CS sotva na 5, moje první dítko bylo 7 dni po terminu vyvolavane, tak su zvedava, jak to bude teď. ![]()
@pipulka123 uprimne.. radeji bych to chtela mit zasebou nez aby me tak napinali jak tebe…to musi byt silene cekat az se zhorsi tvuj zdravotni stav a nebo mimca..
uz jsi v tydnu kdy by mimco bylo v poradku kdyby se narodilo.,,preji pevne nervy a hodne stesti…
Takže další mé „hlášení“
:
V pátek jdu ráno na přeměření miminka a jestli bude velký, hned začnou s vyvoláváním porodu
! Mají podezření, že v termínu porodu ( 8.9.) bude mít víc jak 4500g!!!
@Evička0 Prosím Tě, už můžeš klidně porodit, to už je v pohodě.
@eva valoi Já vím, ale já tak strašně nechci vyvolávaný porod(((((! Obě předešlé děti byli taky vyvolávané… 1. v den termínu (porod za 3 dny) a 2. 8 dní po termínu (porod 14 hodin)…
Tak to budeme držet palce, ale mimčo už je dopečený tak by to mělo být v pohodě ![]()
@Evička0 To chápu. Já měla vyvolávané všechny, jeden dokonce skončil pro neúspěch sekcí. Přenáším. Hrozně ráda bych konečně porodila bez donucovacích prostředků, tak uvidíme, jestli to na popáté konečně vyjde.
Díky holky
!! Jo a mám s Aniballem nacvičeno 31 cm
,tak snad mi to bude k něčemu…
A mně držte palce, ať je už mimin hlavou dolů. Jsem na to ve středu zvědavá, ale spíš myslím, že furt dřepí na zadku.
@eva valoi… TAK TO BUDU DRŽET PALCE!!!
U mě malý seděl jak Budha do 33. týdne… Cvičila jsem každý den cviky na přetočení… ale samozřejmě nevím, zda toto zrovna pomohlo!