Porod 37+4tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.7.19 09:20
@alik132 píše:
Držím moc palce, já už mám po šestinedělí :-)

Dekuji :) a u tebe probehlo vse v poradku? Trochu se bojim ze se to potahne, nekdo rika ze vyvolany porod je rychly, nekomu zas trva dny…

• Citovat
  • Upravit
157
14.7.19 08:10
@Anonymní píše:
Dekuji :) a u tebe probehlo vse v poradku? Trochu se bojim ze se to potahne, nekdo rika ze vyvolany porod je rychly, nekomu zas trva dny…

První porod byl Hamiltonem a to byl celkem dlouhý, teď druhý taky Hamiltonem a ten byl udělán v půl 12 a v 5 jsem porodila :D. Měla jsem bonding a malou hned u sebe na pokoji. Vše bez problémů, kromě bolestí moc hezký zážitek :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.7.19 08:11
@Anonymní píše:
Dekuji :) a u tebe probehlo vse v poradku? Trochu se bojim ze se to potahne, nekdo rika ze vyvolany porod je rychly, nekomu zas trva dny…

Napiš, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.19 09:08
@alik132 píše:
Napiš, jak jsi dopadla

No bylo to docela drsne..
Pondeli dopoledne Hamilton, zadny ucinek.
Utery 13h zavedli tabletu na vyvolani ale v 17h ji zas vytahli protoze se mi spustily silene caste a bolestive kontrakce. Pak mi je zas naschval zastavili uplne protoze nemeli misto na porodnim.
Streda 13h pichli vodu a v 15.40 zavedli kapacku a v 18.34 byl maly na svete na jedno zatlaceni.
Tou rychlosti jsem se potrhala a ztratila 2 litry krve a malemu zustala voda v plicich a musel do inkubatoru. Ale uz je to dobry a doufame ze nas zitra pusti domu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 09:11
@alik132 píše:
Napiš, jak jsi dopadla

A nakonec maly nebyl tak maly jak se bali, zadnych 2.4 ale necelych 2.9 takze ho klidne mohli nechat do terminu…

• Citovat
  • Upravit
157
15.7.19 12:08
@Anonymní píše:
No bylo to docela drsne..
Pondeli dopoledne Hamilton, zadny ucinek.
Utery 13h zavedli tabletu na vyvolani ale v 17h ji zas vytahli protoze se mi spustily silene caste a bolestive kontrakce. Pak mi je zas naschval zastavili uplne protoze nemeli misto na porodnim.
Streda 13h pichli vodu a v 15.40 zavedli kapacku a v 18.34 byl maly na svete na jedno zatlaceni.
Tou rychlosti jsem se potrhala a ztratila 2 litry krve a malemu zustala voda v plicich a musel do inkubatoru. Ale uz je to dobry a doufame ze nas zitra pusti domu.

Jee to je mi lito :-( takových zásahů :-( tableta, zastavování porodu to jde? 8o, pak kapačku :-/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.19 05:08
@alik132 píše:
Jee to je mi lito :-( takových zásahů :-( tableta, zastavování porodu to jde? 8o, pak kapačku :-/.

No ono to nebyla tableta co se rozpusti, ale takovy tamponek. A v kapacce byl oxytocin, co pul hodiny zvysovali davky. Ono od pichnuti vody to bylo rychle, skoda ze to neudelali rovnou bez te tablety. A zastavili to tak ze mi dali nejakou kapacku, chteli at lezim na boku atd. Tvrdili ze tema silnyma kontrakcema (i 6 behem 10 minut) je miminko ve stresu tak je to na jeho uklidneni, az pak jsme si vygooglili ze to jsou metody na zastaveni kontrakci. Ale co uz, uz je to za nami a dnes uz by nas meli pustit :)

• Citovat
  • Upravit
157
19.7.19 20:58
@Anonymní píše:
No ono to nebyla tableta co se rozpusti, ale takovy tamponek. A v kapacce byl oxytocin, co pul hodiny zvysovali davky. Ono od pichnuti vody to bylo rychle, skoda ze to neudelali rovnou bez te tablety. A zastavili to tak ze mi dali nejakou kapacku, chteli at lezim na boku atd. Tvrdili ze tema silnyma kontrakcema (i 6 behem 10 minut) je miminko ve stresu tak je to na jeho uklidneni, az pak jsme si vygooglili ze to jsou metody na zastaveni kontrakci. Ale co uz, uz je to za nami a dnes uz by nas meli pustit :)

No tak tam bych rodila vážně nechtěla :-(. Ještě když kecají. Tak vodu mohou prasknout až v určité fázi prej, taky jsem to od píchnutí vody měla za pár :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
20.7.19 10:49

Me taky strasili, ze malá je malá a v 36.tt na mě zkoušeli, ze ji budou muset vyndat. I když průtoky byly ok. Az prisel nejaky doktor a zastavil to, ze měření je +/- 500gr., a ze kazdy dite holt nemá 3,500g a ze průtoky jsou ok, tak nevidi důvod k indukci.
Jeste, ze tak, mala byla opravdu malinka, ale to bylo vsevhno v 39+1 se narodila 2,640g a do porodopisu napsali hranicne troficky novorozenec… byla malinka a za mesic mela o 1,5kg vic :D. Někdy jsou všechny ty kontroly spis ke škodě.
A sorry jako, zastavovat někomu porod kvůli tomu, ze nemam volne misto na sale, tak k tomu se vubec nebudu vyjadřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.10.22 05:39
@Anonymní píše:
Taky jdu na vyvolani pristi tyden a budu 37+4. Miminko je male, jen 2,4 kg tak proto. Den predem Hamilton a pak vyvolani.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí