Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Baletka31 ja jsme zadne vysvetleni ale nezadala..klidne na me kasli…
@KackaDoup píše:
@pana
tak to teda ne! já jsem ti napsala něco-nechci to vypisovat, je to dokola. Tak si to vyřiď semnou.
SZ mě neposílej, seber odvahu a napiš to tady, to co jsi mě poslala.
Baletka nenapsal nic špatného, pokud čteš mezi řádky je to tvoje věc.
@pana ne, nic se nestalo.Tady neni co resit.tady me je jen divny spontani porod trojcat, nic vic, jinak jsem si vse sni vypsala
prosim klid
A co bych si s tebou mela vyrizovat to uz vubec nechapu, nemam zadny problem, jen jsme si tusim v necem nerozumely ohledne mych porodu.
Co je nenormálního porodit 3 děti najednou bez problémů. Já mám dvojčata porozený normálně v termínu bez problémů, to je důvod mě nevěřit?
nebo podle tebe musí mít každý problém při porodu?
podívej se na net, že se dá rodit běžně i více dětí. Nechápu.
@pana ja napsala ze neverim? ja napsala ze je me to divne, a spis to ze se o tom v dnesni dobe nevedelo…a jak pisu divne…tak prosim nepis co ja nepisu ![]()
@KackaDoup
není to nic mimo, že nevěděla o 3 utz není všemocný. a za to že se jí narodily 3 děcka tak jí tady budeš komandovat, ptáš se kam šla, apod.
Jo, psala jsi, že nevěříš. Končím. Na blbosti není čas
Je mi to divne…to je vse, divne…
a takove nesmysly ze se ji za to mstim, ze porodila trojcata, nebudu uz ani cist, protoze to je holy nesmysl…a na nic jsem tady nenadavala..probirame zde porody..jen jsem napsala ze nevim jiste jak to bylo s mymi porody a uz se to nedozvim.
Nečetla jsem celou diskuzi..ale, mám dvě děti, pokud bych rodila doma neměla bych ani jedno, možná ani já bych už nebyla. Díky nemocnici, doktorům, porodním asistenkám můžu být matkou a jsem za to vděčná. Tenhle návrat k domácím porodům nechápu a považuju za nezodpovědný ![]()
@Alušáček ale myslim ze nejde o to vratit s k porodum doma, jde o to aby se zmenilo porodnictvi v ceske republice…a co se stalo u tvych porodu? ![]()
@KackaDoup
tady tato paní ti vysvětlí jak změnit porodnictví v ČR. Je to odbornice přes porody. Docela hnus jak se vyjadřuje o ostatních uživatelkách přes SZ.
Tímto se omlouvám @Baletka31 že jsem jí nepřímo zatáhla do své reakce na Kateřinu.
@MartinaIrena píše:
Sestry na šestinedělí bývají pěkný kravky. Mě zase, když jsem skučela bolestí z nalitých prsou a žadonila o odsávačku, naprosto arogantně „koukla za výstřih!“ a prohlásila, ať si to jdu rozmasírovat do sprchy, že tohle nejsou nalitý prsa. Fakt jsem litovala, že jsem si jako k prvnímu porodu nevzala zase loďák s vlastní odsávačkou. Takhle se doprošovat
drsny pristup, tak na stiznost akorat.
ale jinak vcelku bezny, jako laktacni resim milion problemu ktere vyrobi na sestinedeli svym pristupem
vzdycky je mi z toho akorat smutno za ty mamky ![]()
@Baletka31 píše:
dekuji za odpoved, blhopreji k materstvi. Vím, rika se dula, ale zase jsem nevedela jak dalece je tady ten termin znam. Bohuzel nema pravomoce. Zatim jsou porodni domy v cr zakazany, az je povoli, bude vice volby.
Pisu z mobilu, nevidim na to poradne.
Dekuji
Tak dula nema vzdelani tak nemuze mit pravomoci. PA kdyz odmitne dat porodnice smlouvu skonci stejne.
Porodni domy zakazany nejsou ale nahazelo sejim tolik klacku ze jejich fungovani je prakticky nemozne, no bananova republika ![]()
@Alušáček o navrat k domacim porodum nikomu nejde jen o pravo volby.
Muzeme vedet z ceho plyne tve presvedceni tykajici se tvych porodu? ![]()
@quinny Na druhou stranu, abych se sestřiček na šestinedělí trochu zastala, já tam poslouchat dvakrát týdně celou noční 10 brečících mimin, jejichž maminky nemají ještě mléko, asi by mi z toho brzo hráblo. Za tohle ty ženský fakt obdivuji. Já bych noční nedala ani normálně, natož tohle. A bohužel, setkávají se tam i s daleko smutnějšími věcmi. Na to ani myslet nechci…
@Baletka31:
tak to je docela slušná smršť!!! To jsem nečekala, že se do tebe takhle pustí. Omlouvám se.
@KackaDoup
Proč jsi se pustila do baletky? To fakt nechápu. Napsala pěkně, nikde nikoho nenapadá a o tobě se zmiňuje, že tvé názory toleruje. Nechápu. Pokud chceš někomu nadávat tak si to vyřiď semnou, já jsem psala o tvé nespokojenosti a nadávaní na kde co.